Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι. Ξεκινησα προσφατα σπουδες στο εξωτερικο και εχω νευριασει με εναν συμφοιτητη. Συγκεκριμενα σε ενα μαθημα, μου εστειλε μονος του μηνυμα οτι ειμαστε μαζι σε ενα προτζεκτ (ομαδικη εργασια). Σε μια φαση με ρωτησε ποιο ηταν το υποβαθρο μου,του απανταω τι εχω τελειωσει κτλ, τον ρωταω εσυ; Και μου απανταει : "I just came across street, without experience, no any degree and I decided to enroll...." Επειδη τσαντιζομαι να μου απαντανε υπο αυτον τον τροπο, και επειδη ο συγκεκριμενος ειναι και αρχηγος του προγραμματος μας. Τι μου προτεινετε να κανω; Να τον κανω ρομπα στην ομαδικη της σχολης μου; Σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος αλλα εχω νευριασει λιγο και δεν γουσταρω να μου μιλανε ετσι.
Dark_panel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δε μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο, ομολογω, παρ ολο που ειμαι στα πανεπιστημια και σπουδαζω περιπου 14 χρονια (βεβαια οχι στο εξωτερικο) 😝 Ισως αν απευθυνοσουν στον καθηγητη σου, να τον ρωτησεις για αρχη αν οντως ειστε μαζι σαν ομαδα με αυτον? Βεβαια εγω θα το εκανα ρομπα το @ρχιδι..αυτος ειναι μαγκας κ σε ρωτησε κι επρεπε να απαντησεις?? Εσυ δε δικαιουσαι να ξερεις?? Αυτο δειχνει κ το επιπεδο του κι ισως θα πρεπε να το ξερει ο καθηγητης του μαθηματος για το μελλον.. 1
velociraptoras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 αρχικά ρωτησε τον καθηγητή αν όντως ειστε μαζι στο πρότζεκτ, μπορει να μην ειστε και να θελει να του κανεις το δικό του. αν ότως ειστε επειδη δε φαινεται να πηγαίνει καλά το θεμα μαζι του ζητησε να αναλάβεις προτζεκτ μόνος σου ή με αλλον 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενταξει παιδια.. Μου εστειλε απο μονος του μηνυμα οτι εκανε πλακα. Αν το συνεχιζε ομως το μονο σιγουρο δεν θα τον αφηνα ετσι.. Υ.Γ Βγηκε μονος του απο την ομαδα μου κιολας Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από cchrm97
Dark_panel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, cchrm97 είπε Ενταξει παιδια.. Μου εστειλε απο μονος του μηνυμα οτι εκανε πλακα. Αν το συνεχιζε ομως το μονο σιγουρο δεν θα τον αφηνα ετσι.. Υ.Γ Βγηκε μονος του απο την ομαδα μου κιολας Ισως να μην το εκανε απο "μονος" του, να το ειδαν κ αλλοι στην ομαδικη και να τον "εδωσαν" στον καθηγητη ή να απειλησαν οτι θα το κανουν..οπως και να χει, παλι καλα γλυτωσες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Dark_panel είπε Ισως να μην το εκανε απο "μονος" του, να το ειδαν κ αλλοι στην ομαδικη και να τον "εδωσαν" στον καθηγητη ή να απειλησαν οτι θα το κανουν..οπως και να χει, παλι καλα γλυτωσες. Οχι ηταν προσωπικο μηνυμα.. Του ειπα οτι δεν σηκωνω τετοιες πλακες και μετα μου λεει ειναι πλακες μεταξυ συμφοιτητων. Περα βρεχει. Δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο αλλα απο ολο αυτο καταλαβα οτι οταν εισαι καλος, μερικοι νομιζουν οτι εισαι και χαζος. Για αυτο πρεπει να ξεκαθαριζεις αμεσως την θεση σου και να αντιμετωπιζεις αλλιως τετοια ατομα. Δεν μπα να ηταν και προεδρος , δεν θα χαμπαριαζα μια, ωστε να τον εδινα στεγνα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παντως.
Speculoos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Χωρίς σκοπό για generalization, απλά επισήμανση mainstream κουλτούρας και τρόπου σκέψης, αν κάνεις το μεταπτυχιακό σου σε Ολλανδία/Φλάνδρα/Nordics η απάντηση που πήρες είναι κλασικός τρόπος ένδειξης του και καλά χιούμορ/σαρκασμού των ντόπιων.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 11/9/2021 στις 1:48 ΜΜ, cchrm97 είπε Γεια σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι. Ξεκινησα προσφατα σπουδες στο εξωτερικο και εχω νευριασει με εναν συμφοιτητη. Συγκεκριμενα σε ενα μαθημα, μου εστειλε μονος του μηνυμα οτι ειμαστε μαζι σε ενα προτζεκτ (ομαδικη εργασια). Σε μια φαση με ρωτησε ποιο ηταν το υποβαθρο μου,του απανταω τι εχω τελειωσει κτλ, τον ρωταω εσυ; Και μου απανταει : "I just came across street, without experience, no any degree and I decided to enroll...." Επειδη τσαντιζομαι να μου απαντανε υπο αυτον τον τροπο, και επειδη ο συγκεκριμενος ειναι και αρχηγος του προγραμματος μας. Τι μου προτεινετε να κανω; Να τον κανω ρομπα στην ομαδικη της σχολης μου; Σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος αλλα εχω νευριασει λιγο και δεν γουσταρω να μου μιλανε ετσι. Μπορεί να είναι πολύ χοντρόπετσος αλλά τι ακριβως σε πείραξε;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπορεί να είναι πολύ χοντρόπετσος αλλά τι ακριβως σε πείραξε; Κοιτα να δεις. Οταν καποιος σε ρωταει κατι, και του απαντας σοβαρα, περιμενεις και σοβαρη απαντηση απο μερια του. Και οχι αυτου του ειδους την απαντηση. Αυτο δειχνει οτι και καλα ειναι υπερανω και θελει να το παιξει καποιος αλλα και οτι δεν σε σεβεται. 27 λεπτά πριν, Speculoos είπε Χωρίς σκοπό για generalization, απλά επισήμανση mainstream κουλτούρας και τρόπου σκέψης, αν κάνεις το μεταπτυχιακό σου σε Ολλανδία/Φλάνδρα/Nordics η απάντηση που πήρες είναι κλασικός τρόπος ένδειξης του και καλά χιούμορ/σαρκασμού των ντόπιων. Ναι εχεις δικιο. Κανω το μεταπτυχιακο μου στην Σκανδιναβια και ειναι ντοπιος.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cchrm97 είπε Κοιτα να δεις. Οταν καποιος σε ρωταει κατι, και του απαντας σοβαρα, περιμενεις και σοβαρη απαντηση απο μερια του. Και οχι αυτου του ειδους την απαντηση. Αυτο δειχνει οτι και καλα ειναι υπερανω και θελει να το παιξει καποιος αλλα και οτι δεν σε σεβεται. Ναι εχεις δικιο. Κανω το μεταπτυχιακο μου στην Σκανδιναβια και ειναι ντοπιος. Φιλικά στο λεω ξεκόλλα και μην εισαι τόσο μυγιάγγιχτος.Δεν είναι καλό. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Ukforthemoment
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 12/9/2021 στις 4:31 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Φιλικά στο λεω ξεκόλλα και μην εισαι τόσο μυγιάγγιχτος.Δεν είναι καλό. Μυγιάγγιχτος: Ο μη μου άπτου τύπος. Ο υπερβολικά ευαίσθητος. Που δημιουργεί θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Αυτός που ενοχλείται με το παραμικρό. Δεν είμαι μυγιαγγιχτος, απλά όταν δίνω μία σοβαρή απάντηση σε μια ερώτηση περιμένω και την ανάλογη απάντηση από το άλλο άτομο.
Speculoos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 12/9/2021 στις 3:28 ΜΜ, cchrm97 είπε Ναι εχεις δικιο. Κανω το μεταπτυχιακο μου στην Σκανδιναβια και ειναι ντοπιος. Στα λόγια μου έρχεσαι. Μη δίνεις σημασία. Απλά τελείως διαφορετική νοοτροπία.
zenwalk23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Η αληθεια ειναι πως και μενα μου φαινεται υπερβολικη αντιδραση ΑΛΛΑ η γνωμη μου ειναι οτι οταν κατι σε πειραζει καλα κανεις και το λες, μονο κερδισμενος θα βγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα