Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/9/2021 στις 3:05 ΠΜ, JohnVani18 είπε

Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως σχεδιάζει, η εταιρεία πρόσθεσε μια μικρή υποσημείωση στην ανακοίνωση, λέγοντας πως "η διαθεσιμότητα αναβαθμίσεων Android και οι λειτουργίες θα διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή και από αγορά σε αγορά. Η διαθεσιμότητα των ενημερώσεων θα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό στη περιπλοκότητα της ενημέρωσης, τοπικούς κανονισμούς, την αγορά και άλλους".

Γελαει ο κοζμος 

Κλειστε το τσιρκο καλυτερα

• Like 3
Δημοσ.

Όντως η xiaomi στα updates είναι πίσω αλλά το ξέρεις απο την αρχή κ φαίνεται κ στις λογικές τιμές των midrage κινητών τουλάχιστον . Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα που το redmi 8 pro πήρε android 11 , όλα τα xiaomi μέχρι μια αναβάθμιση android περνάνε (ξεκίνησε από android 9 ) . 

Για τις επιπλέον αναβαθμίσεις μόνο για ναυαρχίδες μιλάει οπότε στα μικρομεσαία μια από τα ίδια ..

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ καλή είδηση που δείχνει πως οι πιέσεις της Ε.Ε. και των καταναλωτικών ενώσεων πιάνουν τόπο. Δείτε το και ανάποδα: Εάν η Xiaomi αναγκάστηκε να αλλάξει πολιτική στο συγκεκριμένο θέμα τότε τι θα πρέπει να κάνουν άλλοι κατασκευαστές που κυκλοφορούν  2-3 μοντέλα τον χρόνο; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AzaZyL είπε

Ένα κινητό που να δουλεύει σωστά θέλω και ας μην πάρει καμία αναβάθμιση.. Είχα το άψογο XIaomi Redmi Note 3 Pro και πήγα σε POCO X3 pro και έμπλεξα...

Κι εγώ το ίδιο έχω.

Τι ακριβώς σου κάνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σβήνει η οθόνη όταν έχω κλήση, με αποτέλεσμα το μάγουλό μου να πατάει ότι να ναι.. Και 2ον η οθόνη σβήνει ξαφνικά, σχεδόν σε όλες τι εφαρμογές, χωρίς πρώτα να σκοτεινιάζει, δηλαδή να με προειδοποιεί.. 

ΥΓ έγραψα λάθος. Δεν έχω το PRO, έχω το απλό POCO x3 NFC..

Επεξ/σία από AzaZyL
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AzaZyL είπε

Δεν σβήνει η οθόνη όταν έχω κλήση, με αποτέλεσμα το μάγουλό μου να πατάει ότι να ναι.. Και 2ον η οθόνη σβήνει ξαφνικά, σχεδόν σε όλες τι εφαρμογές, χωρίς πρώτα να σκοτεινιάζει, δηλαδή να με προειδοποιεί.. 

ΥΓ έγραψα λάθος. Δεν έχω το PRO, έχω το απλό POCO x3 NFC..

Είχα το απλό POCO x3 NFC και τώρα το πήρε ο γιος μου κι εγώ πήρα το PRO .

Δεν κάνει τέτοια πράγματα.

Μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό proximity sensor.

Το πας service.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giorgoslouk είπε

Είχα το απλό POCO x3 NFC και τώρα το πήρε ο γιος μου κι εγώ πήρα το PRO .

Δεν κάνει τέτοια πράγματα.

Μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό proximity sensor.

Το πας service.

Πουθενά δε πάει, είναι ελλατωματικός ο proximity sensor, η Xiaomi αλλάζει προμηθευτή. 

https://m.gsmarena.com/xiaomi_to_address_the_proximity_sensor_issue_on_some_of_its_phones-amp-50617.php

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...