Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι είδα υπάρχουν. 

Υπαρχει κάποιο που το εξωτερικό μπουτον να είναι όσο γίνεται αδιάβροχο; 

Θέλω να το βάλω στο σπίτι στο χωριό 

Θέλω η έξω πόρτα να είναι πάντα κλειδωμένη 

Ευχαριστω 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του Lidl που έχουμε 4 χρόνια δεν έχει κάποιο θέμα. Ούτε μπαταρία δεν έχουμε αλλάξει. (Θα πρέπει βέβαια να το έχει το φυλλάδιο της βδομάδας).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Από ότι είδα υπάρχουν. 

Υπαρχει κάποιο που το εξωτερικό μπουτον να είναι όσο γίνεται αδιάβροχο; 

Θέλω να το βάλω στο σπίτι στο χωριό 

Θέλω η έξω πόρτα να είναι πάντα κλειδωμένη 

Ευχαριστω 

Δές και τής Legrand κόστος κυμαίνεται απο 20-40 αναλόγως το μοντέλο. Βρίσκεις σε καταστήματα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Του Lidl που έχουμε 4 χρόνια δεν έχει κάποιο θέμα. Ούτε μπαταρία δεν έχουμε αλλάξει. (Θα πρέπει βέβαια να το έχει το φυλλάδιο της βδομάδας).

Σας κράτησε τόσο; 

Γιατί σκεφτόμασταν και εμείς να βάλουμε ένα για την εξώπορτα του κάτω ορόφου που είναι κενός χρόνια, αλλά έβλεπα σχόλια κριτικές ότι τελειώνει η μπαταρία σε κάτι μήνες και δεν είναι και φθηνή. Επίσης πόση εμβελεια έχει το σήμα; 

Δημοσ.

αδιαβροχο δεν ξερω εαν υπαρχει. εννοω το να το χτυπαει κατιγιδα και να μην εχει προβλημα. παρε ενα που νομιζεις οτι εχει σχετικα καλη  προστασια στο νερο και φτιαξε με λαμαρινα απο πανω του και πλαγια κατι σαν γεισο για να το προστατευει. δεν γινεται αδιαβροχο αλλα απο το τιποτα...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Σας κράτησε τόσο; 

Τόσο καιρό το έχουμε. Θα δούμε πόσο θα κρατήσει. Έχει και γείτονας παραπάνω χρόνια (νομίζω 5-6).

Από απόσταση 10-15μ και παρεμβάλονται δύο τοίχοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Αυτό της Silvecrest στα 17€ σωστά;Δεν το είχα προλάβει πρίν κάπου 2 χρόνια και μάλλον δεν το έχουν βάλει πάλι.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά! Δεν έχω προσέξει κι εγώ να δω πόσος καιρός πέρασε από τη τελευταία φορά που το έβαλε. Το τελευταίο 2μηνο κύτταζα για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA/ AAA και τελικά είχε πριν τρεις βδομάδες (τρελό VFM), οπότε και πήρα!

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Τόσο καιρό το έχουμε. Θα δούμε πόσο θα κρατήσει. Έχει και γείτονας παραπάνω χρόνια (νομίζω 5-6).

Από απόσταση 10-15μ και παρεμβάλονται δύο τοίχοι.

Είναι αδιάβροχο;

Το πιο αδιάβροχο που έχω βρει, με IP62, είναι αυτό:

https://www.ursafe.gr/atomikoi-synagermoi-axesoyar-organosi-atomikoi-synagermoi-gia-spiti-gia-ilikiomenoys/oem/koydoyni

Το ήθελα κι εγώ για ίδια δουλειά στο εξοχικό, αλλά δεν πρόλαβα να το πάρω πριν κλείσει το μαγαζί και φύγω κι εγώ για διακοπές, ώστε να το έχω δοκιμάσει και να πω άποψη.

Επεξ/σία από _Biohazard_
Δημοσ.
5 ώρες πριν, meletis_m είπε

Δές και τής Legrand κόστος κυμαίνεται απο 20-40 αναλόγως το μοντέλο. Βρίσκεις σε καταστήματα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού

Πολύ αξιόπιστο. Το έχω εγώ. Εδώ και 3 χρόνια και ακόμα με την ίδια μπαταρία. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Θα στείλω εικόνα αύριο από το μέρος που είναι τοποθετημένο.

Οκ, αλλά άλλο ρώτησα...αν είναι αδιάβροχο (και εάν έχεις ακόμα τη συσκευασία να μας πεις αν αναφέρει κάποια ΙΡ προστασία).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε

Οκ, αλλά άλλο ρώτησα...αν είναι αδιάβροχο

Σωστά, όμως θα σας λύσει την απορία, αφού βασίζεται σε δοκιμασμένο περιβάλλον!

1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε

εάν έχεις ακόμα τη συσκευασία να μας πεις αν αναφέρει κάποια ΙΡ προστασία

Όταν έληξε η εγγύηση την έστειλα, όμως υπάρχει στο διαδίκτυο: https://www.manualslib.com/manual/1701765/Silvercrest-Hg01041b.html?page=7#manual

Αναφέρει: "IP rating: IPX4"

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...