Hamurabi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδες εχω μια πιστωτικη eurobank και θελω να κανω παγια εντολη ωστε το σταθερο του σπιτιου μου (cosmote) να πληρωνεται με παγια εντολη απτην καρτα (δινει 5%επιστροφη). Ψαχνω τοση ωρα κ δε βρισκω πως να το κανω. Μια χειρα βοηθειας please?
Mr_Terror Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει μεσω κοσμοτε να το κανεις.Μιλα με κοσμοτε να σου πουν. 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Hamurabi είπε Παιδες εχω μια πιστωτικη eurobank και θελω να κανω παγια εντολη ωστε το σταθερο του σπιτιου μου (cosmote) να πληρωνεται με παγια εντολη απτην καρτα (δινει 5%επιστροφη). Ψαχνω τοση ωρα κ δε βρισκω πως να το κανω. Μια χειρα βοηθειας please? Καταρχήν έχεις COSMOTE World Mastercard? Μόνο αυτή σου επιστρέφει το 5%. Με το που συνδεθείς θα δεις στο κάτω μέρος την καρτέλα "Πάγιες εντολές".
Hamurabi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 E ναι cosmote έχω γιαυτο ρωταω. Θα το δοκιμασω, ευχαριστώ
iliata2410 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Εγώ θέλω να κάνω να πληρώνω το nova μέσω πιστωτικής με πάγια εντολή.το πρόβλημα είναι ότι με ρωτάει ποιον λογαριασμό θα επιλέξω για προμήθεια.Ενω έχει επιλογή να πληρωθεί ο λογαριασμός με πιστωτική,δεν έχει επιλογή η προμήθεια να χρεωθεί από πιστωτική.Οταν βάζω τραπεζικο λογαριασμό,να πληρωθεί εκεί δεν με ρωτάει για προμήθεια.ολα αυτά από το ebanking της eurobank.Να υπενθύμισω 0,50 η προμήθεια.Το ξέρω ότι αν πληρώσω online από το σάιτ της nova δεν έχει προμήθεια.Πολλες φορές όμως μου διαφεύγει,για αυτό θέλω πάγια εντολή να ησυχάσω.Εχετε να προτείνετε κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα