GIOVINCO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα. Απο λιγο ψαξιμο που εκανε ειδα πως θα χρειαστω τουλαχιστον 150 ευρω για ενα ζευγαρι earbuds με τα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν : 1) Απο πολυ καλο ως τελειο noice cancelling 2) Οπωσδηποτε ασυρματα 3) Ανετα Μηπως κατι μου διαφευγει? Αν ξερει καποιος ζευγαρι earbuds με τα παραπανω χαρακτηριστικα μεχρι 70 ευρω ας πει. Αν οχι, κατι δοκιμασμενο μεχρι 150? Δεν με ενδιαφερει και τοσο η ποιοτητα και η ενταση του ηχου, τα θελω για ησυχια λογω διαφορων μαο μαο στη γειτονια μου και για ταινιες - netflix.
Aslbill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Αφού δοκίμασα αρκετά φτηνά των 20 και 30 € κατέληξα στα https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Bluetooth-Audio/mi-true-wireless-earphones-2-pro.aspx Τα χρησιμοποιώ στο τρέξιμο, στο γυμναστήριο, στο ποδήλατο, μεσα από το κράνος στο μηχανάκι,σε αέρα σε ταινίες σε όλα. Σταθερά στο αυτί με άπειρη μπαταρία. Ταχύτατη και σταθερή σύνδεση. Αν πατήσεις παρατεταμένα μία φορά απομονώνει τελειως τους εξωτερικούς θορύβους και αν πατήσεις αάλλη μία , τους ενισχύει σα να μή φοράς για να ακούς τα πάντα γύρω σου. Βέβαια τα είχα παρει απο κίνα Banggood στα 80 ευρώ αλλα σώθηκα. Υπάρχουν και στο Γερμανό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Εχω τα bose 35 II αλλά επειδή τα θελω για ταξίδια δεν βολευουν ,πολύς όγκος ,αλλιως ειναι πολυ καλά. Πηρα τις προάλλες τα https://www.amazon.co.uk/dp/B08V9XS5M6?psc=1&ref=ppx_pop_dt_b_product_details λίγο που τα δοκίμασα καλά δείχνουν.Στο αεροπλάνο όμως θα μου φανεί αν είναι οκ. Κοίταγα και τα https://nothing.tech/products/ear-1 στην προσφορά οταν πρωτοβγηκαν ,£65 νομίζω ,αλλά είχαν εξαντληθεί.Τωρα εχουν πάει £99 και πάλι έχουν εξαντληθεί. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 ΜΑΚΡΙΑ η λέξη "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" από VFM Topic ρε παιδιά, ντροπή! VFM = Συνώνυμο της XIAOMI. Μπες skroutz και διάλεξε. Το κλασσικό Xiaomi Bluetooth με τις 4 ώρες αντοχή (μονό) έχει σκαρφαλώσει στη τιμή από 10€ στα 20€, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΕΩ VFM, και πάλι δε συγκρίνεται με τόσα Plantronics και Samsung των 50€, ίσως κρατάει λίγο λιγότερο η μπαταρία. ΔΕΝ ΖΩ χωρίς τα Bluetooth της Xiaomi. Το διπλό bluetooth που εξειδικεύεται στη μουσική, έχω διαβάσει πως σε μερικά τρώει fail το 2ο ακουστικό - έχε το νου σου να κρατήσεις απόδειξη. Και πάλι τα σπάει σαν deal με ένα ακουστικό, φορτιστή και 7€ κόστος. 1
gorge18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Εχω αυτα https://www.skroutz.gr/s/26609262/Samsung-Galaxy-Buds-Pro-Bluetooth-Handsfree-Μαύρο.html . Εχουν πολυ καλο ηχο και το anc ειναι παρα πολυ καλο. Δεν εχουν φυγει ποτε απο τα αυτια μου απο μονα τους. 1
thanasis00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Πήρα τον Αύγουστο τα https://www.skroutz.gr/s/25294592/Huawei-FreeBuds-Pro-Bluetooth-Handsfree-Μαύρο.html Πάρα πολύ άνετα ακουστικά, με διάφορα eartips για να βρεις ποια σου ταιριάζουν, έχει και ένα software που τσεκάρει αν κάνουν καλό fit τα eartips, και όντως δουλεύει, είχα τα μικρά στην αρχή και όντως μου φαινόταν ότι δεν καθόταν καλά, και το test έβγαλε ότι δεν αποδίδουν σωστά τα ακουστικά, έβαλα τα μεγάλα και έβγαλε ότι είναι οκ πλέον. Noise cancelling πολύ τίμιο θα πω, κάνει muffle πάρα πολύ τους ήχους, με μουσική σε χαμηλό volume παίζει πολύ καλά. Πολύ σταθερά εννοείται με τα σωστά eartips. Ένα σημαντικό είναι ότι το μικρόφωνο παίζει πάρα πολύ καλά, κανένας συνομιλητής μου δεν παραπονέθηκε ποτέ, και μου έλεγαν ότι ακούγομαι πολύ καλά, και σε εξωτερικούς χώρους. Όσον αφορά την ποιότητα του ήχου, όντας audiophile, θα πω ότι είναι λίγο πιο πάνω από μέτριος, προς το καλός. Έχει καλά μεσαία, καθαρά πρίμα (σε μεγάλο volume χάνουν) και μπάσο που φαίνεται, αλλά δεν είναι punchy. Για average καταστάσεις είναι μια χαρά, δηλαδή αν είμαι έξω δεν έχω παράπονο, αν είμαι σπίτι μόνο για calls τα χρησιμοποιώ γιατί έχω καλύτερα ακουστικά για μουσική. Η μπαταρία καλά τα πάει γενικά, με noise cancelling βγάζει 2+ ώρες αν είναι 100% και τα 2 earbuds, και (χωρίς να το χω μετρήσει) σε περίπου 10-15 λεπτά στη θήκη φτάνουν μέχρι τη μέση σε φόρτιση. Έχοντας δοκιμάσει και τα αντίστοιχα samsung, μου φάνηκαν πολύ καλύτερα στο μικρόφωνο και στο ANC. Θεωρώ είναι τα καλύτερα γύρω στα 100 ευρώ. 1
imr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 11/9/2021 στις 2:27 ΜΜ, gorge18 είπε Εχω αυτα https://www.skroutz.gr/s/26609262/Samsung-Galaxy-Buds-Pro-Bluetooth-Handsfree-Μαύρο.html . Εχουν πολυ καλο ηχο και το anc ειναι παρα πολυ καλο. Δεν εχουν φυγει ποτε απο τα αυτια μου απο μονα τους. Τρομερη ποιοτητα ηχου σε μουσικη και γενικα δεν εχω παραπονο Αλλα για το anc δεν ειμαι σιγουρος οτι δουλευει τοσο πολυ, καταλαβαινω ελαχιστη διαφορα οταν το κλεινω. 1
gorge18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, imr είπε Τρομερη ποιοτητα ηχου σε μουσικη και γενικα δεν εχω παραπονο Αλλα για το anc δεν ειμαι σιγουρος οτι δουλευει τοσο πολυ, καταλαβαινω ελαχιστη διαφορα οταν το κλεινω. Δεν εχω συγκριση απο αλλα κουστικα αλλα μου φαινεται οτι ειναι καλα γιατι μου κλεινουν τα παντα. Ακομα και αν ακουω τους εξωτερικους ηχους και ξαφνηκα δυναμώσει κατι μου το κοβει για να μην με κουφανει. Πολυ καλο! 2
thanasis00 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης θα ήθελα να σημειώσω ότι τα Huawei Freebuds Pro έχουν multi point pairing το οποίο παίζει πολύ καλά. Επειδή κάνω συχνά calls στη δουλειά με το macbook μου, τα έχω μόνιμα συνδεδεμένα και εκεί και στο κινητό, και εν ώρα κλήσης στο macbook, αν κάποιος με καλέσει στο κινητό, θα βγει από πάνω η κλήση, θα την απαντήσω, θα μιλήσω, και μόλις τελειώσει, θα επιστρέψει αυτόματα στο macbook στο προηγούμενο call. Είναι πολύ βολικό γενικά, και είναι κάτι που το έψαχνα σε wireless earbuds. Στα Samsung διαβάζω ότι το multipoint παίζει καλά με Samsung συσκευές, αλλά ζορίζεται με non Samsung οπότε δε ξέρω σίγουρα τι παίζει εκεί. Όπως και να χει πάντως, και τα 2 είναι σίγουρα πολύ καλά ακουστικά, οπότε σίγουρα ευχαριστημένος θα είσαι OP. 2
ma3stros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Επειδη εχω ανοιξει κ γω προσφατα αντιστοιχο θεμα κ εχω σχεδον τις ιδιες απαιτησεις.. τελικα εκανες καποια αγορα; Επισης, με ενδιαφερει το multipoint pairing.. και στα 100€ +- μονο για τα huawei pro διαβαζω καλα λογια.. ακομα κ για τα jabra 85t δν λενε και τ καλυτερα οι κριτικες κ ειναι κ 70ε ακριβοτερα. Εχουμε καποια αλλη προταση παιδια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα