johnnyman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Kαλησπερα σας! Σημερα εγινε η ενεργοποιηση της νεας μου γραμμης. Πως τα βλεπεται τα στατιστικα? Στο συγκεκριμενο ρουτερ δεν βρηκα επιλογη για να βαλεις δικο σου dns. Γνωριζει κανεις εαν γινεται και πως? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, johnnyman είπε Πως τα βλεπεται τα στατιστικα? Τα στατιστικα ειναι παρα πολυ καλα. Στην θεση σου θα πηγαινα στα 100 Ευκολα τα πιανει. 38 λεπτά πριν, johnnyman είπε Στο συγκεκριμενο ρουτερ δεν βρηκα επιλογη για να βαλεις δικο σου dns. Γνωριζει κανεις εαν γινεται και πως? Εχω το συγκεκριμενο μοντεμ απο την nova. Εχω παρατηρησει οτι καποιες επιλογες ειναι μονο διαθεσιμες οταν συνδεεσαι με το root account. Της nova το root account εχει διαρρευσει και ειναι πλεον γνωστο. Δεν ξερω αν της wind το αντιστοιχο account ειναι γνωστο ... καπου ειχα διαβασει οτι δεν εχει κυκλοφορησει/διαρρευσει. Καποιος σε wind και με το μοντεμ αυτο ας μας ενημερωσει περισσοτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mphxths είπε Τα στατιστικα ειναι παρα πολυ καλα. Στην θεση σου θα πηγαινα στα 100 Ευκολα τα πιανει. Εχω το συγκεκριμενο μοντεμ απο την nova. Εχω παρατηρησει οτι καποιες επιλογες ειναι μονο διαθεσιμες οταν συνδεεσαι με το root account. Της nova το root account εχει διαρρευσει και ειναι πλεον γνωστο. Δεν ξερω αν της wind το αντιστοιχο account ειναι γνωστο ... καπου ειχα διαβασει οτι δεν εχει κυκλοφορησει/διαρρευσει. Καποιος σε wind και με το μοντεμ αυτο ας μας ενημερωσει περισσοτερο. Για 100αρα σκεφτόμουν που ήταν στα 29.90 αλλά λέω άστο με καλύπτει και η 50αρα άνετα όπως επίσης σκέφτηκα να μην ζορίσω πολύ την γραμμή. Πάντως χαζομάρα να μην μπορείς να αλλάξεις dns... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, johnnyman είπε Για 100αρα σκεφτόμουν που ήταν στα 29.90 αλλά λέω άστο με καλύπτει και η 50αρα άνετα όπως επίσης σκέφτηκα να μην ζορίσω πολύ την γραμμή. Τι να ζορισεις , πλακα μας κανεις ? Εχει attainable στα 180k mbps. Σε εχει βαλει σε 200αρι προφιλ απο οτι καταλαβαινω (35b) , αρα λογικα εχει διαθεσιμοτητα και 200αρι... Εχεις noise margin (down) στο 25 ! Μονο στα ονειρα μας εχουμε δει τετοιο νουμερο μερικοι. Εδω παλευουμε με νουμερα της ταξης 8-9 και καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε κανουμε προσευχη μπας και δουμε 10-11 noise margin. Αν σε καλυπτει η 50αρα και η διαφορα στην τιμη ειναι σημαντικη σε σχεση με την 100αρα , προφανως μενεις στα 50. Αλλα επειδη υποθετω οτι η διαφορα θαναι λιγοτερο απο 10 ευρω , και οι 100αρες γενικως παιζουν στα 30ευρω/μηνα , αρα σου δινουν μια "κανονικη" τιμη για αυτη , εγω ευκολα θα πηγαινα στα 100 , χωρις πολλη σκεψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mphxths είπε Τι να ζορισεις , πλακα μας κανεις ? Εχει attainable στα 180k mbps. Σε εχει βαλει σε 200αρι προφιλ απο οτι καταλαβαινω (35b) , αρα λογικα εχει διαθεσιμοτητα και 200αρι... Εχεις noise margin (down) στο 25 ! Μονο στα ονειρα μας εχουμε δει τετοιο νουμερο μερικοι. Εδω παλευουμε με νουμερα της ταξης 8-9 και καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε κανουμε προσευχη μπας και δουμε 10-11 noise margin. Αν σε καλυπτει η 50αρα και η διαφορα στην τιμη ειναι σημαντικη σε σχεση με την 100αρα , προφανως μενεις στα 50. Αλλα επειδη υποθετω οτι η διαφορα θαναι λιγοτερο απο 10 ευρω , και οι 100αρες γενικως παιζουν στα 30ευρω/μηνα , αρα σου δινουν μια "κανονικη" τιμη για αυτη , εγω ευκολα θα πηγαινα στα 100 , χωρις πολλη σκεψη. Η 50αρα είναι 26 ευρώ και η 100αρα 29.9. Μέχρι 200 υποστηρίζει εδώ ναι Την προηγούμενη Παρασκευή υπέγραψα το συμβόλαιο. Πριν δεν είχα καθόλου τηλ και ίντερνετ Ο μόνος λόγος που πήγα wind είναι γιατί έχω 2 καμπίνες της καινούριες δίπλα στο σπίτι μου στα 70 μέτρα. Λες άμα τους πάρω τηλ να μπορέσουν να το κάνουν 100αρι με τα 29.9 και ας υπεγραψα το συμβόλαιο? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, johnnyman είπε Η 50αρα είναι 26 ευρώ και η 100αρα 29.9. Για 4 ευρω παραπανω τον μηνα πας στα 100 και με αρκετη σιγουρια οτι θα τα πιασεις χωρις προβληματα. 20 λεπτά πριν, johnnyman είπε Λες άμα τους πάρω τηλ να μπορέσουν να το κάνουν 100αρι με τα 29.9 και ας υπεγραψα το συμβόλαιο? Τι να σου πω , παρτους ενα τηλεφωνο και ρωτας τους.. Δεν ειναι οτι πας σε κατι πιο φτηνο... δεν τους χαλαει δηλ η μεταβαση. Τα διαδικαστικα δεν ξερω ποσο ευκολα ή δυσκολα ειναι για αυτους , αλλα για να βγαλουν επιπλεον λεφτα νομιζω θα βγαλουν ακρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Θα το κοιτάξω ναι. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα