tasos41997 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια μπορειτε να μου προτεινετε εταιρειες οπως ο ΟΤΕ, Κοτσωβολος, Εθνικη Τραπεζα που δεχονται συνεχως ατομα για πρακτικη εκει με αντικειμενο πανω στην πληροφορικη καθως και την εμπειρια σας αν εχετε κανει εκει την πρακτικη σας; Επειδη δεν βρισκομαι Αθηνα ψαχνω εταιρειες που υπαρχουν σε ολες τις πολεις της Ελλαδος οπως ειναι ο ΟΤΕ κλπ.
george1807 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Τι πάει να πει πληροφορική; Γιατί από αυτά που καταλαβαίνω πωλητής θες να είσαι και όχι κάτι σχετικό με το αντικείμενο της πληροφορικής. Μόνο ότι θα υπάρχουν προς πώληση προϊόντα τεχνολογίας. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Ψάχνεις πρακτική για την σχολή σου; Ή γενικά να πας σε μια εταιρεία και να πεις πάρτε με δοκιμαστικά ; Δεν είναι ανάγκη να πας για πωλητής σε αυτές τις εταιρείες, μπορεί να ασχοληθείς σε κανένα τμήμα που αφορά δίκτυα, συστήματα επικοινωνίας. Αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμος είσαι ως πληροφορικάριος εκεί και όχι ως τεχνικός δικτύων/ηλεκτρονικός. Ψάξε μόνος σου εταιρείες και μην περιμένεις κάποιον αν σου πει, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
tasos41997 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, george1807 είπε Τι πάει να πει πληροφορική; Γιατί από αυτά που καταλαβαίνω πωλητής θες να είσαι και όχι κάτι σχετικό με το αντικείμενο της πληροφορικής. Μόνο ότι θα υπάρχουν προς πώληση προϊόντα τεχνολογίας. Δεν μιλησα για πωλητης. Ο οτε ψαχνει ατομα για το τμημα δικτυων (κατανεμητες, βλαβες καφαο κλπ) και ο κοτσωβολος στο τεχνικο κομματι των επισκευων. 48 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ψάχνεις πρακτική για την σχολή σου; Ή γενικά να πας σε μια εταιρεία και να πεις πάρτε με δοκιμαστικά ; Δεν είναι ανάγκη να πας για πωλητής σε αυτές τις εταιρείες, μπορεί να ασχοληθείς σε κανένα τμήμα που αφορά δίκτυα, συστήματα επικοινωνίας. Αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμος είσαι ως πληροφορικάριος εκεί και όχι ως τεχνικός δικτύων/ηλεκτρονικός. Ψάξε μόνος σου εταιρείες και μην περιμένεις κάποιον αν σου πει, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Για την σχολη μου ψαχνω διοτι ειναι 6μηνη αναγκαστικη. Εχω ψαξει εταιρειες και ψαχνω για αυτο ρωταω εταιρειες που παιρνουν συνεχως πρακτικαριους, σε μια μικρη πολη δεν ειναι το πιο ευκολο να βρεις εταιρειες πληροφορικης, ουτε με τρελενει σαν ιδεα να μετακομισω 6 μηνες Αθηνα και οτι παιρνω απο μισθο να τον δινω για τα νοικια και να βαζω και απο την τσεπη μου.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tasos41997 είπε Δεν μιλησα για πωλητης. Ο οτε ψαχνει ατομα για το τμημα δικτυων (κατανεμητες, βλαβες καφαο κλπ) και ο κοτσωβολος στο τεχνικο κομματι των επισκευων. Για την σχολη μου ψαχνω διοτι ειναι 6μηνη αναγκαστικη. Εχω ψαξει εταιρειες και ψαχνω για αυτο ρωταω εταιρειες που παιρνουν συνεχως πρακτικαριους, σε μια μικρη πολη δεν ειναι το πιο ευκολο να βρεις εταιρειες πληροφορικης, ουτε με τρελενει σαν ιδεα να μετακομισω 6 μηνες Αθηνα και οτι παιρνω απο μισθο να τον δινω για τα νοικια και να βαζω και απο την τσεπη μου. Και εμείς φαντάσου πριν 12 χρόνια ψάχναμε πρακτική Αθήνα και ήταν δύσκολο να βρούμε εντός του προκαθορισμένου διαστήματος που έδινε η σχολή. Μας έδιναν έναν κατάλογο με εταιρείες που είχανε κλείσει... τελικά μπήκαμε το 70-80% σε εργαστήρια της σχολής να τελειώνουμε.
george1807 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, tasos41997 είπε Δεν μιλησα για πωλητης. Ο οτε ψαχνει ατομα για το τμημα δικτυων (κατανεμητες, βλαβες καφαο κλπ) και ο κοτσωβολος στο τεχνικο κομματι των επισκευων. Δύσκολο στην επαρχία να βρεις θέση πρακτικής για δίκτυα ή επισκευές. Η σχολή σου δεν σου προτείνει; Μόνο αν ρωτήσεις πόρτα πόρτα μετά.
zenwalk23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Θα ελεγα να μη σπαταλησεις την πρακτικη σου κανοντας κατι τετοιο. 1
tasos41997 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, george1807 είπε Δύσκολο στην επαρχία να βρεις θέση πρακτικής για δίκτυα ή επισκευές. Η σχολή σου δεν σου προτείνει; Μόνο αν ρωτήσεις πόρτα πόρτα μετά. Εχω περασει απο συνεντευξη και ψαχνουν αυτο ακριβως που ειπα στην πολη που ειμαι απλα θελω να δω μηπως βρω καπου καλυτερα ή καπου που να με κρατησουν μετα αν μου αρεσει. Οχι κατι στην πολη μου δεν προτεινει η σχολη περα απο κατι δημους, νοσοκομεια που ειναι δημοσιοι φορεις και δεν θελω να παω. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από tasos41997
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ξέρω αν είναι πολύ σχετικό, όταν έκανα πρακτική σε νοσοκομείο υπήρχαν παιδιά από το τότε ΤΕΙ πληροφορικής που έκαναν εκεί πρακτική. Τι και πως δεν γνωρίζω, αλλά ίσως υπάρχουν και εκεί θέσεις για πρακτική πληροφορικάριων αν θες να το ψάξεις.
velociraptoras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tasos41997 είπε Εχω περασει απο συνεντευξη και ψαχνουν αυτο ακριβως που ειπα στην πολη που ειμαι απλα θελω να δω μηπως βρω καπου καλυτερα ή καπου που να με κρατησουν μετα αν μου αρεσει. Οχι κατι στην πολη μου δεν προτεινει η σχολη περα απο κατι δημους, νοσοκομεια που ειναι δημοσιοι φορεις και δεν θελω να παω. γιατι δε θες σε νοσοκομεία ή δήμους? καλυτερα ειναι απ΄οτι σε καταστηματα που λες που ισως σε ξεκινησουν στις επισκευες αλλά θα σε χωσουν και στις πωλήσεις καποια στιγμή οπως την πατησαν πολλοί γνωστοί μου σε καταστηματα εταιριων κινητης. Σε ποια πόλη είσαι? 41 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Δεν ξέρω αν είναι πολύ σχετικό, όταν έκανα πρακτική σε νοσοκομείο υπήρχαν παιδιά από το τότε ΤΕΙ πληροφορικής που έκαναν εκεί πρακτική. Τι και πως δεν γνωρίζω, αλλά ίσως υπάρχουν και εκεί θέσεις για πρακτική πληροφορικάριων αν θες να το ψάξεις. τα νοσοκομεια εχουν τμηματα πληροφορικής και τεχνικης υποστηριξης
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, velociraptoras είπε τα νοσοκομεια εχουν τμηματα πληροφορικής και τεχνικης υποστηριξης Εκεί που δουλεύω τώρα έχουμε έναν τυπά που τον λέμε ο δικτυάς (όνομα δεν ξέρουμε) και όλο παίρνουμε ένα τετραψήφιο νούμερο (εσωτερικό) και του λέμε ρε δικτυά πάλι δεν μπορώ να περάσω παραπεμπτικά τι φάση.. και τον πρήζουμε μέχρι να ερθει.. και έχω αναρωτηθεί πόσο παίζει να βρίζει για αυτή τη δουλειά που κάνει πάντως πέραν της πλάκας, όλα στα νοσοκομεία χρειάζονται υπολογιστές/πληροφορική οπότε σίγουρα ο TS θα έχει πολλές προοπτικές. Και σαν επαγγελματική αποκατάσταση ενδεχομένως να του χρησιμεύσει κάτι σχετικό με υγεία και πληροφορική.
tasos41997 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν θελω σε νοσοκομεια διοτι τα χρηματα ειναι λιγοτερα, δεν σε κρατανε και επισης πιστευω δεν μετραει σχεδον καθολου στο βιογραφικο σου σαν προυπηρεσια εστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Φαντάρος έχεις πάει; Γιατί μόνο έτσι θα σε κρατήσουν αλλά και πάλι, πολλοί βολεύονται με τους πρακτικαριους.
tasos41997 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Michelanjelo είπε Φαντάρος έχεις πάει; Γιατί μόνο έτσι θα σε κρατήσουν αλλά και πάλι, πολλοί βολεύονται με τους πρακτικαριους. Ναι εχω τελειωσει
onelonelystar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με κάτι στον τομέα σου, πήγαινε σε κάποια σχετική εταιρεία και όχι Τράπεζα ή μεγαθήρια ΟΤΕ κτλ, ώστε να μάθεις πράγματα και αν είσαι καλός να έχεις προοπτικές να σε κρατήσουν. αν απλά θες να κάνεις την πρακτική σου, πήγαινε όπου σε πάρουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα