Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/9/2021 στις 7:35 ΜΜ, masteripper είπε

Λίγο με μπερδεύεις καθώς 1 παιδί που ήξερα από ΑΣΟΕ ήταν από τους κορυφαίους προγραμματιστές που έχω γνωρίσει...τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τα τμήματα της ΑΣΟΕΕ...

Πάντως να ξέρεις προγραμματιστής+λογιστής είναι hot

Έχω ακούσει ότι στην ΑΣΟΕΕ δεν έχει καθόλου φυσική το τμήμα πληροφορικής, επειδή ψαχνομαι κι εγώ νομίζω ότι έχει 4-5 μαθηματικά 2 οικονομικά και όλα τα άλλα πληροφορικής.

Δημοσ.
Στις 11/9/2021 στις 1:04 ΠΜ, airtrelomike13 είπε

Καταρχας παρε το πτυχιο να το εχεις στα χερια σου. Άκου που σου λεω μη παει χαμενο.

2) Ξεκίνα με ένα από ιεκ ( δημοσιο αν γινεται) να μπεις στο πνευμα της πληροφορικής

3) Η πληροφορική δεν χρειαζεται πτυχιο. ΘΕλει ικανοτητες και μερακι

4) Γνωμη μου ειναι να μη πας μεσω πανελληνιων, αλλα κατατακτηριων

αγαπητε φιλε

Έτσι όπως έχουν γινει οι πανελληνιες με την ΕΒΕ , ειναι κορωνα-γραμματα. Αξιζει για 10 μηνες προετοιμασιας να πεταξει 4000 ευρώ ( υποθετικα τα φροντιστηρια του θα ειναι 400 ευρω) και να μη πιασουν τοπο?

Ακομα και εγω που το σκεφτομαι γιατι θελω να κανω το χαρτι μου ΠΕ για το δημοσιο ή κατατακτηριες δωσω ή θα παω στο ΕΑΠ

Η εβε κόβει μόνο όσους δεν διάβαζαν ,μην τον τρομάζουμε τον άνθρωπο. Είναι λογιστής ,άρα αν έδινε από οικονομικά θα μπορούσε να γράψει πάρα πολύ καλά.Πρέπει όμως να αποφασίσει αν θέλει όντως να αφιερώσει 5 χρόνια επιπλέον από την ζωή του για να πάρει πτυχίο. Τώρα χωρίς πτυχίο πληροφορικής δύσκολα θα βρεί δουλειά ειδικά στην Ελλάδα. Δες και στην Αμερική πόσοι βγαίνουν από coding bootcamps και δεν μπορούν να σταυρώσουν δουλειά. Αυτοί που τα καταφέρνουν χωρίς πτυχίο είναι ένα μικρό ποσοστό όχι η πλειοψηφία.

Δημοσ.

Μια σημείωση απλά...η Πληροφορική του ΕΑΠ είναι αρκετά δύσκολη και απαιτεί πολύ ελεύθερο χρόνο για διάβασμα και εκπόνηση άπειρων εργασιών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...