Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθαν χθες και τα τελευταία κομμάτια cpu,ram,έγινε bios update χωρίς κανένα πρόβλημα.Μπροστα μπηκε ακομα ενας fan,noctua που τον ειχα ξεχασμενο 5+χρονια κλειστο στο συρταρι.

spacer.png

Temps σε idle

IMG_20211001_164244.jpg

Επεξ/σία από stathis97
  • Like 2
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλορίζικο!

Ωραίο το άσπρο.

Από θερμοκρασίες 70 σε full load; Καλά το βρίσκω.

Αν θες τρέξε και κάνα bench να δεις οτι όλα λειτουργούν στα προβλεπόμενα...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nickol-us είπε

Καλορίζικο!

Ωραίο το άσπρο.

Από θερμοκρασίες 70 σε full load; Καλά το βρίσκω.

Αν θες τρέξε και κάνα bench να δεις οτι όλα λειτουργούν στα προβλεπόμενα...

Να σαι καλα,τα σπαει το τελικο αποτέλεσμα εμφανισιακά.

Ναι εκει .Με το Prime95 full stress για αρκετη ωρα βλεπω και 80ρια,

((Tjmax) 95°C δινει η AMD),οποτε δεν νομιζω να χρειάζεται να ανησυχώ.

Ram:16,0 GB (13,9 GB χρησιμοποιήσιμη),τα ενσωματωμενα γραφικα μου δεσμευουν ~2gb αν δεν κανω λαθος.

spacer.png

Νομιζω ειναι οκευ,στον  m2 NVMe μηπως πρεπει να αλλαξω καποια ρύθμιση; 

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

Νομίζω είναι μια χαρά τα νούμερα.

Σε primen αν έπιασες μόνο 80 είσαι τέλεια. Ρεαλιστικά δεν υπάρχει κάτι που θα τρέξεις και θα πιάσεις αυτό το load και αυτές τις θερμοκρασίες

Για τον δίσκο που λες δεν γνωρίζω. Μπορεί να έκαναν κάποια διεργασία εκείνη την ώρα τα windows στο background και να έβγαλε ότι θέλει από μετρήσεις.

Για επιβεβαίωση μπορείς να δεις και το crystaldiskmark. Αν δεις κι εκεί περίεργα νούμερα τότε αρχίζεις και ψαχνεσαι.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nickol-us είπε

Νομίζω είναι μια χαρά τα νούμερα.

Σε primen αν έπιασες μόνο 80 είσαι τέλεια. Ρεαλιστικά δεν υπάρχει κάτι που θα τρέξεις και θα πιάσεις αυτό το load και αυτές τις θερμοκρασίες

Για τον δίσκο που λες δεν γνωρίζω. Μπορεί να έκαναν κάποια διεργασία εκείνη την ώρα τα windows στο background και να έβγαλε ότι θέλει από μετρήσεις.

Για επιβεβαίωση μπορείς να δεις και το crystaldiskmark. Αν δεις κι εκεί περίεργα νούμερα τότε αρχίζεις και ψαχνεσαι.

Screenshot_1.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Δείχνει να είναι λίγο χαμηλό το write...

Έχεις επιλέξει στα settings Nvme ssd;

Σίγουρα δεν τρέχει κάποια εφαρμογή στο backround;

Δεν ανοίγεις καλού κακού το task manager να δεις τι ταχύτητες πιάνει εκεί;

https://www.legitreviews.com/samsung-ssd-980-1tb-nvme-ssd-review_226474/4

https://www.servethehome.com/samsung-980-1tb-dram-less-nvme-ssd-review/2/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, nickol-us είπε

Δείχνει να είναι λίγο χαμηλό το write...

Έχεις επιλέξει στα settings Nvme ssd;

Σίγουρα δεν τρέχει κάποια εφαρμογή στο backround;

Δεν ανοίγεις καλού κακού το task manager να δεις τι ταχύτητες πιάνει εκεί;

https://www.legitreviews.com/samsung-ssd-980-1tb-nvme-ssd-review_226474/4

https://www.servethehome.com/samsung-980-1tb-dram-less-nvme-ssd-review/2/

3100Read

2600Write δινει η samsung (200κατω βγαζω) 

Ανέβασα τα ενσωματωμένα γραφικα απροβληματιστα στα 2300Mhz (+400Mhz) και παιζω αξιοπρεπεστατα παιχνιδια τυπου Far Cry 3.

Επεξ/σία από stathis97
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/9/2021 στις 4:08 ΜΜ, nickol-us είπε

Κάπου στα αυτοκόλλητα, ένας κωδικός υποδεικνύει με τι bios σου ήρθε. Επειδή οι g βγήκαν πιο μετά, μπορεί να υποστηρίζει τους x μόνο. Για 5600g γράφει οτι θέλει

7C56v17.zip

https://www.msi.com/Motherboard/support/MPG-B550-GAMING-PLUS#support-main-block-qvl

Αδερφε καλοριζικο!στο  φακελο 7C56v17.zip αλλαξες ονομα σε msi.rom η το αφησες ετσι  και λειτουργησε? Υ.Γ ετοιμαζομαι και γω να κανω ενα παρομοιο build με λιγο φτηνοτερο κουτι λογο χρηματων.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ToniRibas είπε

Αδερφε καλοριζικο!στο  φακελο 7C56v17.zip αλλαξες ονομα σε msi.rom η το αφησες ετσι  και λειτουργησε? Υ.Γ ετοιμαζομαι και γω να κανω ενα παρομοιο build με λιγο φτηνοτερο κουτι λογο χρηματων.

Κανεις φορματ ενα usb 2.0  σε fat32 ,αποσυμπιέζεις το zip,αλλαζεις name στο αρχειο E7C56AMS.170 σε MSI.ROM και βαζεις μονο αυτο στο usb.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stathis97 είπε

Κανεις φορματ ενα usb 2.0  σε fat32 ,αποσυμπιέζεις το zip,αλλαζεις name στο αρχειο E7C56AMS.170 σε MSI.ROM και βαζεις μονο αυτο στο usb.

Aδερφε σε ευχαριστω πολυ μια ακομα απορια αν θες λυσε μου το φλασακι 2.0 θα το παρω καινουργιο χρειαζεται φορματ? και πως το κανω fat32 που εχει επιλογη?

5 λεπτά πριν, ToniRibas είπε

Aδερφε σε ευχαριστω πολυ μια ακομα απορια αν θες λυσε μου το φλασακι 2.0 θα το παρω καινουργιο χρειαζεται φορματ? και πως το κανω fat32 που εχει επιλογη? Επισης αν εχεις προτεινομενα καταστηματα για τα ιδια parts (εκτος οθονης) θα με  βοηθησεις πολυ να μου πεις απο που να παρω τι ωστε να μην μπλεξω.Δευτερα θελω να κανω την παραγγελια!

Επεξ/σία από ToniRibas
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ToniRibas είπε

Aδερφε σε ευχαριστω πολυ μια ακομα απορια αν θες λυσε μου το φλασακι 2.0 θα το παρω καινουργιο χρειαζεται φορματ? και πως το κανω fat32 που εχει επιλογη?

Στον Υπολογιστής -> γράμμα συσκευής -> Δεξί κλικ -> φορματ -> σύστημα αρχείων Fat32

Αν είναι καινούργιο παίζει να έρχεται fat32.

Χωρίς παρεξήγηση, επειδή είναι πολύ βασικά αυτά που ρωτάς, αν δεν το κατέχεις τελείως καλύτερα να βάλεις κάποιον που γνωρίζει 5 πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Στον Υπολογιστής -> γράμμα συσκευής -> Δεξί κλικ -> φορματ -> σύστημα αρχείων Fat32

Αν είναι καινούργιο παίζει να έρχεται fat32.

Χωρίς παρεξήγηση, επειδή είναι πολύ βασικά αυτά που ρωτάς, αν δεν το κατέχεις τελείως καλύτερα να βάλεις κάποιον που γνωρίζει 5 πράγματα.

Αν είναι μέχρι 32 gb έρχεται σε fat32 αλλιώς έρχεται σε exFAT

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, stathis97 είπε

Ακολούθησε πιστά  τις οδηγίες και δε θα έχεις πρόβλημα. Εγώ το έκανα με στικάκι usb 3.

Σου λέει αναλυτικά τι κάνεις (και πως κάνεις format το στικάκι).

Επεξ/σία από aspromavros
Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!Το αρχειο το εχω ετοιμο εδω και μερες απο βιντεο στο tube που ειχα δει και το χω βαλει στην επιφανεια εργασιας ετοιμο στο παλιο μ υπολογιστη..Τωρα απο εσας εμαθα και για το φλασακι.Θα κοιταξω να ειναι εως 32gb και 2.0 αυτο που θα αγορασω αυριο.λογικα οταν θα του πατησω τις ιδιοτητες θα γραφει καπου αν ειναι η οχι fat32.Με το bios δεν νομιζω να εχω θεμα ειναι πολυ ευκολο αρκει να εχεις λιγο υπομονη κανα 5 λεπτο θελει πανω κατω απο τα βιντεακια που ειδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...