Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με windows 2003 Server

lizardking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και καιρό να περάσω από την Microsoft τα updates που έχει βγάλει αλλά τίποτα κολλάει το σύστημα και ακόμα και μια μέρα να το αφήσω την επόμενη πάλι στο ίδιο σημείο θα είναι. Πέρασα στην αρχή κάποια updates και μετά τίποτα και περνάω μόνο τα critical. Έχει κανείς καμία ιδέα ,και στο event view που κοίταξα δεν μου βγάζει κάποιο error. H Version είναι η Standard

Δημοσ.

Περίπτωση 1: Μήπως βγαίνεις από το Internet όταν κατεβάσει τα update? Αν ναι, αυτό φταίει. Βλέπεις μερικά από τα αρχεία χρειάζονται σύνδεση στο ίντερνετ για να κατεβάσουν κάτι ακόμα κατά την εγκατάστασή τους. Δοκίμασε να μην βγείς από το ίντερνετ μέχρι να τελειώσει το update.

Περίπτωση 2: Κλείσε ΟΛΑ τα άλλα προγράμματα που τρέχεις, εκτός από το παράθυρο του explorer με το windows update. Ούτε winamp, ούτε Windows Media Player, ούτε DVD player ανοιχτό, ούτε ΜΑΜΕ. Κλείσε και τα περιττά εικονίδια στο tray και απενεργοποίησε το ANTIVIRUS.

Μου είχε τύχει και εμένα να περιμένω με τις ώρες το windows update, και με το που έκλεισα το word και το media player το windows update ξεκόλλησε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το πιο εύκολο σαν κίνηση είναι να δεις τα μυνήματα λάθους απο το event log....

control panel>admin tools>event viewer και δες τα error signs για applications και system ...απο εκεί κάνε ενα search στο library της MS μπας και βρείς κάτι με το ίδιο id event και λύσεις το πρόβλημα σου...

Τα στοιχεία που παρέχεις εδώ είναι πολύ λίγα για να παρεις μια ολοκληρωμένη απάντηση..... ακόμα και η σύνδεση σου μπορεί να παίζει ρόλο αν κάνει κάποιο time-out στο connection και δεν μπορεί να συνδεθεί σωστά για να κατεβάσει..... Επίσης να μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις τυχόν firewall που θα είναι σε active mode....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...