Tsakalos! Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 ρε πως νοιαζονται αυτοι οι καλοι κυριοι για το μελλον μας... 1
Tetrabitos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Επιτέλους θα το παραγγέλνουμε από Αμαζον το φίλτρο νεότητας. Χρυσές δουλειές θα κάνει ο κύριος!!!
pirmen56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Silverage είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα αρνητικά σχόλια. Εσείς δεν θέλετε να ζήσετε περισσότερα χρόνια; Δεν έχεις συνηδειτοποιήσει την πολυπλοκότητα των μηχανισμών του ανθρώπινου σώματος και το θεωρείς κάτι νομράλ. Νά 'ξερες πόσες χιλιάδες τέτοιες ελπιδοφόρες έρευνες έχουν προηγηθεί για την αντιστροφή της γήρανσης με 0 πρακτικό αποτέλεσμα στο τέλος. Δεν είναι τυχαίο ότι ούτε καν τη φαλάκρα δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε. Όχι με χημικά που γνωρίζουμε ότι δουλεύουν ΜΟΝΟ μέσα από κλινικές(στατιστικές) δοκιμές*(π.χ. μινοξιδίλη και φιναστερίδη) αλλά με βαθιά κατανόηση και οριστικό επαναπρογραμματισμό του DNA των φαλακρών ώστε να μην χάνουν μαλλιά ανεξαρτήτως της ποσότητας DHT που υπάρχει στον οργανισμό τους. *Ο ακριβής μηχανισμός δράσης και των δύο παραμένει άγνωστος μέχρι και σήμερα. Όπως και σε πολλά άλλα φάρμακα που οι γιατροί τα χορηγούν επειδή απέφεραν στατιστικώς καλά αποτελέσματα. 2
Lomar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 4 hours ago, Silverage said: Γιατί, δεν θέλουν να βγάλουν λεφτά; Το εμπόριο δεν είναι χύμα. Όσο δυνατό lobbying και να έχει μια εταιρεία, πάντοτε θα υπάρχουν regulations από τις κυβερνήσεις για να μην γίνει χάος η κατάσταση. Είναι σαν να μου λες πως οι εταιρείες που έχουν clearance να διαχειρίζονται πυρηνικά, ψάχνουν τρόπους να μετατρέψουν τα απόβλητα τους σε consumer products, γιατί χάνουν τεράστιο μερίδιο στην αγορά. Ακόμα και να το κάνουν, δεν πρόκειται να περάσει.
sataIII Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Περί ζωής και αθανασίας (ή μακροζωίας).. τροφή για σκέψη. Λίγες μαντινάδες μερακλίδων αντρών από την Κρήτη όσο αφορά τη ζωή.. Υ.Γ. Παράκληση, όσες έχουν δημιουργό να αναπαραχθούν μαζί με το όνομα αυτού. Πανάθεμα σε για ζωή, μαδεν αξίζεις πράμα - τη μια σε ζω με τη χαρά, την άλλη με το κλάιμα. ΓΙΑΛΑΦΤΗΣ Καλλιά 'χω σε με θάνατο παρ' άλλη με ζωή μου - για 'σένα εγεννήθηκε στον κόσμο το κορμί μου [Κορνάρος] Όλη η ζωή μου κρέμεται, σε μιά σου λέξη φως μου - πες τη μου εσύ κι εγώ θα βρω, το νόημα του κόσμου. Άν εξανάρθω στη ζωή, θεέ μου και βρές τον τρόπο - κάνε με πάλι Κρητικό, κι από τον ίδιο τόπο. Έσβησε αέρας το κερί, που κράτουνα στη χέρα - κι είναι για μένα η ζωή, σκοτίδι νύχτα μέρα. ΜΙΧΑΛΟΜΠΑΣ Λιγότερο απο μια στιγμή, μάθια να κοιταχτούνε – μπορεί να φύγει μια ζωή, να μην λησμονηθούνε ΓΙΑΛΑΦΤΗΣ Μιαν αστραπή 'ναι η ζωή, και στ 'αναμα που κάνει - ό,τι προλάβει ο άνθρωπος, τα υπόλοιπα τα χάνει. ΓΙΑΛΑΦΤΗΣ Ει στο κυνήγι των πουλιώ, εδιάβηκε η ζωή μου - κι ανάθεμα αν εβρίσκεται, φτερό μες το κλουβί μου. Περνά η ζωή και χάνεται, κι οπίσω δε γιαγέρνει – και το παντέρμο το κορμί, εντάκαρε και γέρνει. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ Όλη η ζωή μου ένας καημός, και βάσανα μεγάλα - όμως δεν απελπίζομαι, και περιμένω κι άλλα. ΦΡΥΣΑΛΗΣ Να 'χα στο χέρι μιαν ευχή, την έκαμα χαλάλι - να χω τη Μάνα στη ζωή, ετούτη και την άλλη. ΝΑΝΑΚΗΣ Μην κλαις εσυ κι αν εχασες, λιγες στιγμες μαζι μου - μα 'γω την εχαραμισα, για σενα την ζωη μου. Τι να την κάνω τη ζωή, χωρίς εσένα φως μου - που δεν μπορώ ούτε στιγμή, να ζήσω αμοναχός μου. Ίσως δεν ήτανε γραφτό, έγω να ζω μαζί σου - όμως θα είμαι η πιο γλυκιά, στον κόσμο ανάμνηση σου. Χωρίζουμε και λογικά, απ΄ τη ζωη σου φεύγω - μα θα μαι ότι αγάπησες, και θα σαι ότι λατρεύω. Ιντα πως ειμαι ζωντανός, και ιντα πως κοιμουμαι - μούχλα του τάφου αισθάνομαι, στον κόσμο απου ζούμε Θαυμαζω την ανατολη, τη δυση τη φοβουμαι - γιατι τον κυκλο τσι ζωης, με καμει και θυμουμαι. Ένα σεφέρι ζεί ο αθός, και άλλο ένα η βιόλα – το ίδιο και ο άθρωπος, κι' υστερα σβήνουν όλα. ΓΙΑΛΑΦΤΗΣ
christospvl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Γιατί δε παίρνουν απλά ένα δείγμα από τη βασίλισσα Ελισάβετ ? Φαίνεται να έχει βρει το φίλτρο της αιωνιότητας 😂 1
Silverage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Lomar είπε Το εμπόριο δεν είναι χύμα. Όσο δυνατό lobbying και να έχει μια εταιρεία, πάντοτε θα υπάρχουν regulations από τις κυβερνήσεις για να μην γίνει χάος η κατάσταση. Είναι σαν να μου λες πως οι εταιρείες που έχουν clearance να διαχειρίζονται πυρηνικά, ψάχνουν τρόπους να μετατρέψουν τα απόβλητα τους σε consumer products, γιατί χάνουν τεράστιο μερίδιο στην αγορά. Ακόμα και να το κάνουν, δεν πρόκειται να περάσει. Δηλαδή λες ότι θα είναι για λίγους μόνο, πιθανότατα δισεκκατομυριούχους. Και δεν θα γίνει παγκόσμιος χαμός δηλαδή αν βγεί κάτι τέτοιο μόνο γι'αυτούς. Και πιστεύεις θα βγάλουν περισσότερα λεφτά απο τους δισεκκατομυριούχους παρά απο 7+ δισεκατομμύρια άτομα στα οποία θα μπορούν να το πουλάνε. Και δεν υπολογίζεις καν ποσά πολλά χρήματα θα μπορούν να παράξουν όλοι αυτοί οι δισεκατομμύρια άνθρωποι αν ζουν π.χ. 30 χρόνια παραπάνω και καταναλώνουν. Δεν παίζει. Όταν και αν βγεί μια τέτοια θεραπεία θα είναι διαθέσιμη για όλους γιατί όλους τους συμφέρει ο κόσμος να ζει περισσότερο και καλύτερα. 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Δεν έχεις συνηδειτοποιήσει την πολυπλοκότητα των μηχανισμών του ανθρώπινου σώματος και το θεωρείς κάτι νομράλ. Νά 'ξερες πόσες χιλιάδες τέτοιες ελπιδοφόρες έρευνες έχουν προηγηθεί για την αντιστροφή της γήρανσης με 0 πρακτικό αποτέλεσμα στο τέλος. Δεν είναι τυχαίο ότι ούτε καν τη φαλάκρα δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε. Όχι με χημικά που γνωρίζουμε ότι δουλεύουν ΜΟΝΟ μέσα από κλινικές(στατιστικές) δοκιμές*(π.χ. μινοξιδίλη και φιναστερίδη) αλλά με βαθιά κατανόηση και οριστικό επαναπρογραμματισμό του DNA των φαλακρών ώστε να μην χάνουν μαλλιά ανεξαρτήτως της ποσότητας DHT που υπάρχει στον οργανισμό τους. *Ο ακριβής μηχανισμός δράσης και των δύο παραμένει άγνωστος μέχρι και σήμερα. Όπως και σε πολλά άλλα φάρμακα που οι γιατροί τα χορηγούν επειδή απέφεραν στατιστικώς καλά αποτελέσματα. Ναι και τί να λέει με αυτά που γράφεις; Αν ποτέ καταφέρουν να φτιάξουν θεραπεία για την γήρανση θα δουλεύει. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Silverage 2
Ghost.Dog Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Θα το παλέψει ο χρυσοδακτυλος ο Μπεζ. Μηπως κερδίσει καμία 50ρια χρόνια ακόμα. Τέτοια περιουσία, πού να φαγωθεί σε μια ζωή?? (Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι μόνο για να μετρήσει κάποιος ένα ένα τα δολάρια του Τζεφ Μακ Ντακ, προφορικά δηλαδή, ξεκινώντας...Ενα... Δύο.... Τρία...κλπ, θα χρειαζόταν 300 χρόνια ή κάτι τέτοιο....)
kostafunk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Και μετα θα περιμενεις να παρεις συνταξη του αγιου να μην το πω !!!
j2k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Η μεγαλη ερευνα σε βαθος στον τομεα αυτο αρχιζει αυτη τη δεκαετια. Την προηγουμενη δεκαετια 2010-2020 γινανε ανακαλυψεις που μας λενε οτι θεωρητικα αυτο ειναι εφικο και μαλιστα βγηκανε και εργαστηριακα απολεσματα που λενε οτι οταν ενεργοποιησεις τον μηχανισμο αυτοφαγιας των κυταρων ζεις παραπανω χωρις αρωστιες. Αυτο εχει βρεθει οτι γινετε σε καποιο βαθμο με φυσικο τροπο με την λεγομενη διαλειματικη νηστεια τον περιορισμο των θερμιδων και με την ασκηση. Δειτε αυτο 1
AtiX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, christospvl είπε Γιατί δε παίρνουν απλά ένα δείγμα από τη βασίλισσα Ελισάβετ ? Φαίνεται να έχει βρει το φίλτρο της αιωνιότητας 😂 ελπίζω μόνο να μην ονειρεύονται κάτι τέτοιο…
Lomar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 2 hours ago, Silverage said: Δηλαδή λες ότι θα είναι για λίγους μόνο, πιθανότατα δισεκκατομυριούχους. Και δεν θα γίνει παγκόσμιος χαμός δηλαδή αν βγεί κάτι τέτοιο μόνο γι'αυτούς. Και πιστεύεις θα βγάλουν περισσότερα λεφτά απο τους δισεκκατομυριούχους παρά απο 7+ δισεκατομμύρια άτομα στα οποία θα μπορούν να το πουλάνε. Και δεν υπολογίζεις καν ποσά πολλά χρήματα θα μπορούν να παράξουν όλοι αυτοί οι δισεκατομμύρια άνθρωποι αν ζουν π.χ. 30 χρόνια παραπάνω και καταναλώνουν. Δεν παίζει. Όταν και αν βγεί μια τέτοια θεραπεία θα είναι διαθέσιμη για όλους γιατί όλους τους συμφέρει ο κόσμος να ζει περισσότερο και καλύτερα. Ναι και τί να λέει με αυτά που γράφεις; Αν ποτέ καταφέρουν να φτιάξουν θεραπεία για την γήρανση θα δουλεύει. Τα goverment regulations απλά τα προσπέρασες.
pW Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Και που θα χωρεσουμε όλοι ρε παιδιά...... Εδώ στην Κίνα απαγορεύεται να κάνεις δεύτερο παιδί.
giomar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 κατι τετοιες π@π@ριες βλέπουν, όπως και τους σταλονε - σβαρτσ να γυριζουν ταινίες ακομα και ανεβαζουν την ηλικία συνταξιοδοτησης... α ρε μπεντζαμιν μπατον...
fox660arapis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Για λίγο δεν το πρόλαβε ο Μητσοτάκης 🤣🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα