Yorik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Silverage είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα αρνητικά σχόλια. Εσείς δεν θέλετε να ζήσετε περισσότερα χρόνια; Οχι 11 ώρες πριν, kotronas είπε Μην τον φοβάστε μωρε τον Χάρο, λύτρωσης είναι. Αλλαγή κατάστασης θα έλεγα εγώ. Για κάποιους απο εμάς ειναι και λύτρωση βέβαια 11 ώρες πριν, kotronas είπε Μην τον φοβάστε μωρε τον Χάρο, λύτρωσης είναι. Αλλαγή κατάστασης θα έλεγα εγώ
Zergoulini Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Αν εχουμε τωρα υπερπληθησμο φανταστειτε μετα.
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η λύση υπάρχει χιλιετίες τώρα την είχε βρει ο μεγάλος mumm ra. 😅 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Paladin-}LoA{- 1 1
korakios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Zergoulini είπε Αν εχουμε τωρα υπερπληθησμο φανταστειτε μετα. γιατί ,νομίζεις η θεραπευτική αγωγή θα είναι για όλους 😛?
spectaculator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Εμείς το κάνουμε χρόνια τώρα με το Photoshop, αυτοί τώρα το ανακαλύπτουν!
panosk111178 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Όσα λεφτά και να έχεις Μπέζο τον θάνατο δεν τον ξεγελάει κανείς όλοι δύο μέτρα θα πάρουμε στο τέλος!!!! 1
Neural_handshake Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 καλυτερα να χρηματοδοτησει εταιρεια που φτιαχνει σαβανα με τσεπες 1
Zerg13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, kotronas είπε Μην τον φοβάστε μωρε τον Χάρο, λύτρωσης είναι. “…γλυκεια η ζωη και ο θανατος μαυριλα…¨
Silverage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λες και μπήκα σε forum σκοταδισμού ρε γαμώτο μου. Ρωτάω αν θα θέλανε να ζήσουν παραπάνω και λένε όχι. Ok, εσείς αν βγεί φάρμακο που σε κάνει νεότερο μην το πάρετε και καθίστε να γίνεται παπούδια που δεν θα μπορούν να σηκωθούν απο το κρεβάτι, θα κατουριούνται πάνω τους και δεν θα θυμούνται ούτε το όνομά τους. Εγώ θα το πάρω. Και μια χαρά χωράει περισσότερος κόσμος στον πλανήτη, αρκεί να κάνουμε πιο πράσινη την παραγωγή ενέργειας και να μην μολύνουμε τόσο. Δεν είναι τυχαίο που όλοι θέλουν να πάνε στο διάστημα τώρα. Έναν μεγάλο αστεροειδή αν σκάψεις θα βγάλεις περισσότερα μέταλλα απο όσα έχουμε βγάλει απο τη Γη. Και δεν χρειάζεται να γίνει αποικία στον Άρη κατευθείαν, υπάρχει και η Σελήνη που είναι δίπλα μας στην κυριολεξία. Ήδη έχουν αρχίζει να τα ετοιμάζουν με το πρόγραμμα Artemis της NASA. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Silverage 8 1
kremenarasi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Η καλύτερη είδηση της χρονιάς. Επιτέλους θα έχουμε μακροζωία για να φάμε Τα δισεκατομμύρια δολάρια που έχω μαζέψει τόσα χρόνια 😂
Lomar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 12 hours ago, Vasilisxd said: Εδώ που μένω στην επαρχία , έχει τόσα χωράφια που χωράνε 10 Αθήνες. Βασικα και στην Αθήνα άμα είχε ουρανοξύστες , θα χωρούσαν 10 Αθήνες. Και θα φυτοζωούν μέσα στο διαμερισματάκι τους επ'αόριστον; Βόλτες; Δημόσια Ιδρύματα; Εκπαίδευση; Ψυχαγωγία; Δεν είναι κατσίκια για να τα στριμώξεις σε ενα μαντρί και να τα ταϊζεις. 1 hour ago, Silverage said: Λες και μπήκα σε forum σκοταδισμού ρε γαμώτο μου. Ρωτάω αν θα θέλανε να ζήσουν παραπάνω και λένε όχι. Ok, εσείς αν βγεί φάρμακο που σε κάνει νεότερο μην το πάρετε και καθίστε να γίνεται παπούδια που δεν θα μπορούν να σηκωθούν απο το κρεβάτι, θα κατουριούνται πάνω τους και δεν θα θυμούνται ούτε το όνομά τους. Εγώ θα το πάρω. Και μια χαρά χωράει περισσότερος κόσμος στον πλανήτη, αρκεί να κάνουμε πιο πράσινη την παραγωγή ενέργειας και να μην μολύνουμε τόσο. Δεν είναι τυχαίο που όλοι θέλουν να πάνε στο διάστημα τώρα. Έναν μεγάλο αστεροειδή αν σκάψεις θα βγάλεις περισσότερα μέταλλα απο όσα έχουμε βγάλει απο τη Γη. Και δεν χρειάζεται να γίνει αποικία στον Άρη κατευθείαν, υπάρχει και η Σελήνη που είναι δίπλα μας στην κυριολεξία. Ήδη έχουν αρχίζει να τα ετοιμάζουν με το πρόγραμμα Artemis της NASA. Μαν, get real. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το φάρμακο να είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο.
Vasilisxd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Lomar είπε Και θα φυτοζωούν μέσα στο διαμερισματάκι τους επ'αόριστον; Βόλτες; Δημόσια Ιδρύματα; Εκπαίδευση; Ψυχαγωγία; Δεν είναι κατσίκια για να τα στριμώξεις σε ενα μαντρί και να τα ταϊζεις. Είναι δεν είναι , θα είναι. Στο εξωτερικό πάντως που έχουν ουρανοξύστες , δεν νομίζω να νιώθουν κατσίκια σε μαντρί. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Vasilisxd
Silverage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Lomar είπε Μαν, get real. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το φάρμακο να είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο. Γιατί, δεν θέλουν να βγάλουν λεφτά; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Silverage 1
AtiX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Στο μέλλον οι άνθρωποι θα σοκάρονται όταν θα μαθαίνουν ότι παλιά ο κόσμος πέθαινε. Ξεχνάς ότι όσο και να είσαι ρομαντισμός η ύλη φθείρεται και όσο και να θέλω να το δω αισιόδοξα, δεν παύει η βελτίωση στον μέσο όρο ζωής μας να προέρχεται από την αποτροπή των εξωγενών παραγόντων που οδηγούν στον θάνατο όπως πχ οι πόλεμοι, αρρώστιες, βελτίωση συνθηκών ζωής πάρα από κάποιο μαγικό ιατρικό φίλτρο… Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από AtiX 1
Cosmic79 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, angel z είπε Και να γίνει μελλοντικά κάτι τέτοιο θα είναι για την elite μόνο Insomnia user το 1900: Ωραία εφεύρεση τα αυτοκίνητα, αλλά θα είναι πάντα για την ελίτ. Είναι πολύ ακριβά και δεν έχουν λόγο να τα δώσουν σε εμάς τους πληβείους. Θα τα κρατήσουν για την πάρτη τους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα