Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Silverage είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα αρνητικά σχόλια. Εσείς δεν θέλετε να ζήσετε περισσότερα χρόνια;

Οχι

11 ώρες πριν, kotronas είπε

Μην τον φοβάστε μωρε τον Χάρο, λύτρωσης είναι.

Αλλαγή κατάστασης θα έλεγα εγώ. Για κάποιους απο εμάς ειναι και λύτρωση βέβαια

11 ώρες πριν, kotronas είπε

Αλλαγή κατάστασης θα έλεγα εγώ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Zergoulini είπε

Αν εχουμε τωρα υπερπληθησμο φανταστειτε μετα.

γιατί ,νομίζεις η θεραπευτική αγωγή θα είναι για όλους 😛?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kotronas είπε

“…γλυκεια η ζωη και ο θανατος μαυριλα…¨

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες και μπήκα σε forum σκοταδισμού ρε γαμώτο μου. 

Ρωτάω αν θα θέλανε να ζήσουν παραπάνω και λένε όχι. Ok, εσείς αν βγεί φάρμακο που σε κάνει νεότερο μην το πάρετε και καθίστε να γίνεται παπούδια που δεν θα μπορούν να σηκωθούν απο το κρεβάτι, θα κατουριούνται πάνω τους και δεν θα θυμούνται ούτε το όνομά τους. Εγώ θα το πάρω. Και μια χαρά χωράει περισσότερος κόσμος στον πλανήτη, αρκεί να κάνουμε πιο πράσινη την παραγωγή ενέργειας και να μην μολύνουμε τόσο. Δεν είναι τυχαίο που όλοι θέλουν να πάνε στο διάστημα τώρα. Έναν μεγάλο αστεροειδή αν σκάψεις θα βγάλεις περισσότερα μέταλλα απο όσα έχουμε βγάλει απο τη Γη. Και δεν χρειάζεται να γίνει αποικία στον Άρη κατευθείαν, υπάρχει και η Σελήνη που είναι δίπλα μας στην κυριολεξία. Ήδη έχουν αρχίζει να τα ετοιμάζουν με το πρόγραμμα Artemis της NASA.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 8
  • Confused 1
Δημοσ.

Η καλύτερη είδηση της χρονιάς.

Επιτέλους θα έχουμε μακροζωία για να φάμε Τα δισεκατομμύρια δολάρια που έχω μαζέψει τόσα χρόνια 😂

Δημοσ.
12 hours ago, Vasilisxd said:

Εδώ που μένω στην επαρχία , έχει τόσα χωράφια που χωράνε 10 Αθήνες.

Βασικα και στην Αθήνα άμα είχε ουρανοξύστες , θα χωρούσαν 10 Αθήνες. 

Και θα φυτοζωούν μέσα στο διαμερισματάκι τους επ'αόριστον;
Βόλτες; Δημόσια Ιδρύματα; Εκπαίδευση; Ψυχαγωγία;

Δεν είναι κατσίκια για να τα στριμώξεις σε ενα μαντρί και να τα ταϊζεις.

1 hour ago, Silverage said:

Λες και μπήκα σε forum σκοταδισμού ρε γαμώτο μου. 

Ρωτάω αν θα θέλανε να ζήσουν παραπάνω και λένε όχι. Ok, εσείς αν βγεί φάρμακο που σε κάνει νεότερο μην το πάρετε και καθίστε να γίνεται παπούδια που δεν θα μπορούν να σηκωθούν απο το κρεβάτι, θα κατουριούνται πάνω τους και δεν θα θυμούνται ούτε το όνομά τους. Εγώ θα το πάρω. Και μια χαρά χωράει περισσότερος κόσμος στον πλανήτη, αρκεί να κάνουμε πιο πράσινη την παραγωγή ενέργειας και να μην μολύνουμε τόσο. Δεν είναι τυχαίο που όλοι θέλουν να πάνε στο διάστημα τώρα. Έναν μεγάλο αστεροειδή αν σκάψεις θα βγάλεις περισσότερα μέταλλα απο όσα έχουμε βγάλει απο τη Γη. Και δεν χρειάζεται να γίνει αποικία στον Άρη κατευθείαν, υπάρχει και η Σελήνη που είναι δίπλα μας στην κυριολεξία. Ήδη έχουν αρχίζει να τα ετοιμάζουν με το πρόγραμμα Artemis της NASA.

Μαν, get real. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το φάρμακο να είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Lomar είπε

Και θα φυτοζωούν μέσα στο διαμερισματάκι τους επ'αόριστον;
Βόλτες; Δημόσια Ιδρύματα; Εκπαίδευση; Ψυχαγωγία;

Δεν είναι κατσίκια για να τα στριμώξεις σε ενα μαντρί και να τα ταϊζεις.

Είναι δεν είναι , θα είναι. 

Στο εξωτερικό πάντως που έχουν ουρανοξύστες , δεν νομίζω να νιώθουν κατσίκια σε μαντρί. 

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Lomar είπε

Μαν, get real. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το φάρμακο να είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο.

Γιατί, δεν θέλουν να βγάλουν λεφτά;

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Στο μέλλον οι άνθρωποι θα σοκάρονται όταν θα μαθαίνουν ότι παλιά ο κόσμος πέθαινε.

Ξεχνάς ότι όσο και να είσαι ρομαντισμός η ύλη φθείρεται και όσο και να θέλω να το δω αισιόδοξα, δεν παύει η βελτίωση στον μέσο όρο ζωής μας να προέρχεται από την αποτροπή των εξωγενών παραγόντων που οδηγούν στον θάνατο όπως πχ οι πόλεμοι, αρρώστιες, βελτίωση συνθηκών ζωής πάρα από κάποιο μαγικό ιατρικό φίλτρο…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, angel z είπε

Και να γίνει μελλοντικά κάτι τέτοιο θα είναι για την elite μόνο 

Insomnia user το 1900: Ωραία εφεύρεση τα αυτοκίνητα, αλλά θα είναι πάντα για την ελίτ. Είναι πολύ ακριβά και δεν έχουν λόγο να τα δώσουν σε εμάς τους πληβείους. Θα τα κρατήσουν για την πάρτη τους

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...