Προς το περιεχόμενο

Οι εταιρείες Facebook και Luxottica ανακοίνωσαν τα «έξυπνα» γυαλιά Ray-Ban Stories

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Γυαλιά που παρακολουθούν το χρήστη, συγκεντρώνουν δεδομένα, τα στέλνουν στο facebook και όλα αυτά με 380€;...

Ουαου! Θα πάρω σίγουρα 2 ζευγάρια. Δεν είναι να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Eloy είπε

Αρκεί να σκεφτείς ότι ΟΛΑ τα γυαλιά, - ανεξαρτήτως του τι γράφουν επάνω - (εκτός των κινέζικων των 2-3 ευρώ κι ίσως κάποιων σπάνιων κομματιών βιοτεχνιών ή χειροποίητων) τα φτιάχνει 1 εταιρία - η Luxottica...

(Prada Chanel Dolce & Gabbana Versace Burberry Ralph Lauren Tiffany Bulgari Vogue Persol  Coach DKNY Rayban Oakley Sunglasses Hut LensCrafters Oliver Peoples  Pearle Vision Target Optical Sears Optical...)

Από τότε που είδα αυτό 

τη σιχαίνομαι τη luxottica...

• Like 2

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν προσεξα αν το γραφει εδω γιατι δεν το διαβασα αλλα αλλου που διαβασα το θεμα θα εχει ενα λεντακι που θα ειδοποιει οτι γραφει αν και αυτο θα μπορεις να το χαλασεις σε εισαγωγικα.

τι να κάνει ένα λεντάκι και θόρυβο πρέπει να κάνει !

3 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Ρε παιδες παντα το ειχα απορια, ποσο κερδος εχει ενα καταστημα οπτικων ειδων; Με ποσο κερδος πουλανε; Ειναι αληθεια οτι η χονδρικη ειναι σε τιμη ξεφτιλα σε σχεση με τη τιμη πωλησης; 

Εννοείται!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Eloy είπε

Αρκεί να σκεφτείς ότι ΟΛΑ τα γυαλιά, - ανεξαρτήτως του τι γράφουν επάνω - (εκτός των κινέζικων των 2-3 ευρώ κι ίσως κάποιων σπάνιων κομματιών βιοτεχνιών ή χειροποίητων) τα φτιάχνει 1 εταιρία - η Luxottica...

(Prada Chanel Dolce & Gabbana Versace Burberry Ralph Lauren Tiffany Bulgari Vogue Persol  Coach DKNY Rayban Oakley Sunglasses Hut LensCrafters Oliver Peoples  Pearle Vision Target Optical Sears Optical...)

Για να μη λέμε ανακρίβειες, δεν φτιάχνει ΌΛΑ τα γυαλιά η Luxottica αλλά σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Επεξ/σία από purif

7 ώρες πριν, G.TH. είπε

Αν δεν μπορούν να δουν μέσα από γυναικεία ρούχα και από κουρτίνες, δεν είναι έξυπνα γυαλιά

Πω ρε φίλε μου θύμισες το επικό urban legend που μεγαλώσαμε πιτσιρικάδες στα 80's ότι υπήρχαν γυαλιά με ακτίνες x 😂 

• Like 1

9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Καλα οι "παιρνω δουλεια για το σπιτι αλλα το ανεβαζω και στο ιντερνετ για να εχουν και οι αλλοι δουλεια για το σπιτι" δεν περιμεναν να βγουν γυαλια υπηρχαν απο παλια μικροκαμερες.

Φυσικα αν δω καποιον με γυαλια σαν αυτα να κοιταει την γυναικα μου η την κορη μου σιγουρα μονο τα γυαλια δεν θα βρουν σπασμενα στον δρομο θα εχει και κοκαλα. :lol:

Οποιαδήποτε γυναίκα κι αν κοιτάει κάποιος με αυτά τα γυαλιά πρέπει να ορμήξουμε, όχι μόνο τις "δικές μας". 

Καλα οι "παιρνω δουλεια για το σπιτι αλλα το ανεβαζω και στο ιντερνετ για να εχουν και οι αλλοι δουλεια για το σπιτι" δεν περιμεναν να βγουν γυαλια υπηρχαν απο παλια μικροκαμερες.

Φυσικα αν δω καποιον με γυαλια σαν αυτα να κοιταει την γυναικα μου η την κορη μου σιγουρα μονο τα γυαλια δεν θα βρουν σπασμενα στον δρομο θα εχει και κοκαλα. :lol:

Οποιαδήποτε γυναίκα κι αν κοιτάει κάποιος με αυτά τα γυαλιά πρέπει να ορμήξουμε, όχι μόνο τις "δικές μας". 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...