whoever81 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Oh no! Anyway... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Γυαλιά που παρακολουθούν το χρήστη, συγκεντρώνουν δεδομένα, τα στέλνουν στο facebook και όλα αυτά με 380€;... Ουαου! Θα πάρω σίγουρα 2 ζευγάρια. Δεν είναι να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lofter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Eloy είπε Αρκεί να σκεφτείς ότι ΟΛΑ τα γυαλιά, - ανεξαρτήτως του τι γράφουν επάνω - (εκτός των κινέζικων των 2-3 ευρώ κι ίσως κάποιων σπάνιων κομματιών βιοτεχνιών ή χειροποίητων) τα φτιάχνει 1 εταιρία - η Luxottica... (Prada Chanel Dolce & Gabbana Versace Burberry Ralph Lauren Tiffany Bulgari Vogue Persol Coach DKNY Rayban Oakley Sunglasses Hut LensCrafters Oliver Peoples Pearle Vision Target Optical Sears Optical...) Από τότε που είδα αυτό τη σιχαίνομαι τη luxottica... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Ποιος θα πάει να τα πάρει αυτά απορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν προσεξα αν το γραφει εδω γιατι δεν το διαβασα αλλα αλλου που διαβασα το θεμα θα εχει ενα λεντακι που θα ειδοποιει οτι γραφει αν και αυτο θα μπορεις να το χαλασεις σε εισαγωγικα. τι να κάνει ένα λεντάκι και θόρυβο πρέπει να κάνει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Παω να φορτίσω τον γάτο μου. Ναι τώρα θέλει και αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alx301 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Ολοι οι hipster σε ενα video 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
absoluteblade Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Predatorkill είπε Ρε παιδες παντα το ειχα απορια, ποσο κερδος εχει ενα καταστημα οπτικων ειδων; Με ποσο κερδος πουλανε; Ειναι αληθεια οτι η χονδρικη ειναι σε τιμη ξεφτιλα σε σχεση με τη τιμη πωλησης; Εννοείται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis1984 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Ωραίο αλλά δεν μας είπαν το πιο σημαντικό.. Από αυτονομία πως πάει;; Κάθε πόσες ώρες φόρτιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Eloy είπε Αρκεί να σκεφτείς ότι ΟΛΑ τα γυαλιά, - ανεξαρτήτως του τι γράφουν επάνω - (εκτός των κινέζικων των 2-3 ευρώ κι ίσως κάποιων σπάνιων κομματιών βιοτεχνιών ή χειροποίητων) τα φτιάχνει 1 εταιρία - η Luxottica... (Prada Chanel Dolce & Gabbana Versace Burberry Ralph Lauren Tiffany Bulgari Vogue Persol Coach DKNY Rayban Oakley Sunglasses Hut LensCrafters Oliver Peoples Pearle Vision Target Optical Sears Optical...) Για να μη λέμε ανακρίβειες, δεν φτιάχνει ΌΛΑ τα γυαλιά η Luxottica αλλά σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από purif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Ο φίλος του Ζούκι πρέπει να έμεινε στην A Junior στα αγγλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, G.TH. είπε Αν δεν μπορούν να δουν μέσα από γυναικεία ρούχα και από κουρτίνες, δεν είναι έξυπνα γυαλιά Πω ρε φίλε μου θύμισες το επικό urban legend που μεγαλώσαμε πιτσιρικάδες στα 80's ότι υπήρχαν γυαλιά με ακτίνες x 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akefaloskavalaris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα οι "παιρνω δουλεια για το σπιτι αλλα το ανεβαζω και στο ιντερνετ για να εχουν και οι αλλοι δουλεια για το σπιτι" δεν περιμεναν να βγουν γυαλια υπηρχαν απο παλια μικροκαμερες. Φυσικα αν δω καποιον με γυαλια σαν αυτα να κοιταει την γυναικα μου η την κορη μου σιγουρα μονο τα γυαλια δεν θα βρουν σπασμενα στον δρομο θα εχει και κοκαλα. Οποιαδήποτε γυναίκα κι αν κοιτάει κάποιος με αυτά τα γυαλιά πρέπει να ορμήξουμε, όχι μόνο τις "δικές μας". 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα οι "παιρνω δουλεια για το σπιτι αλλα το ανεβαζω και στο ιντερνετ για να εχουν και οι αλλοι δουλεια για το σπιτι" δεν περιμεναν να βγουν γυαλια υπηρχαν απο παλια μικροκαμερες. Φυσικα αν δω καποιον με γυαλια σαν αυτα να κοιταει την γυναικα μου η την κορη μου σιγουρα μονο τα γυαλια δεν θα βρουν σπασμενα στον δρομο θα εχει και κοκαλα. Οποιαδήποτε γυναίκα κι αν κοιτάει κάποιος με αυτά τα γυαλιά πρέπει να ορμήξουμε, όχι μόνο τις "δικές μας". 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα οι "παιρνω δουλεια για το σπιτι αλλα το ανεβαζω και στο ιντερνετ για να εχουν και οι αλλοι δουλεια για το σπιτι" δεν περιμεναν να βγουν γυαλια υπηρχαν απο παλια μικροκαμερες. Φυσικα αν δω καποιον με γυαλια σαν αυτα να κοιταει την γυναικα μου η την κορη μου σιγουρα μονο τα γυαλια δεν θα βρουν σπασμενα στον δρομο θα εχει και κοκαλα. Οποιαδήποτε γυναίκα κι αν κοιτάει κάποιος με αυτά τα γυαλιά πρέπει να ορμήξουμε, όχι μόνο τις "δικές μας". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxoths73 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτά ναι. Όχι όμος βάλε βγάλε 100 φορές!!!!!! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από toxoths73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα