stavagg31 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα ο γιος μου εκανε την 2η δοση του εμβολειου πριν απο μια εκδβομαδα σημερα πηγα να βγαλω το πιστοποιητικο του και μου λεει Τα στοιχεία του Μητρώου Πολιτών διαφέρουν από αυτά του ΑΜΚΑ του παιδιού. Τι μπορω να κανω Ευχαριστω προκαταβολικα 1
xsterg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 αγαπητε φιλε, απευθυνσου κατ ευθειαν στα τηλ επικοινωνιας η στο εμαιλ της σελιδας. η στο υπουργειο υγειας.
tsofras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, stavagg31 είπε Καλησπερα ο γιος μου εκανε την 2η δοση του εμβολειου πριν απο μια εκδβομαδα σημερα πηγα να βγαλω το πιστοποιητικο του και μου λεει Τα στοιχεία του Μητρώου Πολιτών διαφέρουν από αυτά του ΑΜΚΑ του παιδιού. Τι μπορω να κανω Ευχαριστω προκαταβολικα Μπορείς να πας σε κάποιο ΚΕΠ, παρόμοιο θέμα που είχα με της μάνας μου έστειλα email μου είπαν να πάμε σε ΚΕΠ και στο ΚΕΠ το έβγαλαν αμέσως
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Έλεος πια με αυτές τις βλακείες και τα λάθη, ταλαιπωρούν τους πολίτες με την δήθεν ψηφιακή μετάβαση. Ένα βήμα εμπρός μισό βήμα πίσω. Να πάτε σε ΚΕΠ.
sstratos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Σήμερα το σύστημα είχε πρόβλημα, έρχονταν γονείς να πάρουν self test για μαθητές και τους έβγαζε αβαπτιστα!! Πχ έλεγε "Παπαδόπουλος αρρεν" αντί για Γεώργιος.... ετών 14 😀 Ξαναδοκιμασε αύριο αλλά εάν δεις το ίδιο θέμα, πηγαίνε στο κεπ (το σύστημα των self test είναι το ίδιο με το εμβόλιο... Ηδικα)
Vavouris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα!!! Τελικά έβγαλε κάποιος άκρη με το θέμα αυτό γιατί και εμένα αυτό μου βγάζει;
saijzo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Κι εγώ σήμερα το ίδιο πρόβλημα.Μάλλον χρειάζεται μια βόλτα στα κεπ.
gvasilak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα, είχα και γω το ίδιο πρόβλημα στις βεβαιώσεις αρνητικού rapid και ύστερα από τρεις επισκέψεις σε ΚΕΠ και δυο ticket στο support.gov.gr βρηκαμε οτι το πρόβλημα ήταν οτι δεν ταίριαζε το όνομα της συζύγου/μητέρας στην οικογενειακή μεριδα και στην καρτέλα των παιδιών στο ΗΔΙΚΑ. Στο ένα ήταν γραμμένο ως ΝΙΚΟΛΕΤΑ ενώ στο άλλο ως ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη τσεκάρετε την οικογενειακή μερίδα και τα στοιχεία του ΑΜΚΑ του παιδιού στο ΗΔΙΚΑ οτι είναι απολύτως ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα