Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρά στην παρέα.

Είμαι στην αναζήτηση για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πόλης έως 1300 κυβικά. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 5-6000 ανάλογα και την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Έχω καταλήξει στα εξής: 

Toyota yaris (μοντέλο 06-08) 1000-1300 κυβικά

Mitsubishi colt (μοντέλο 07-10) 1300 κυβικά

Hyundai i10 (μοντέλο 08 - 10) 1100 κυβικά

Τα χιλιόμετρα στα παραπάνω μοντέλα και σε αυτά τα χρήματα είναι πάνω - κάτω κοντά στις 150000 και σε κάποια όπως ας πούμε στο yaris αγγίζουν μέχρι και τις 200000.

Έχω ακούσει ότι το colt σε μεγάλες ταχύτητες έχει τριγμούς στα πλαστικά....πόσο έντονο είναι το πρόβλημα στα ταξίδια και αν είναι αποτρεπτικός λόγος για να ΜΗΝ αγοράσω το συγκεκριμένο.

Από την άλλη το i10 είναι πιο καινούργιο μοντέλο (έως 1100 κυβικά) και με κάπως λιγότερα χιλιόμετρα...αλλά πως συμπεριφέρεται σε ταξίδια; 

(υγ: κάπου κάπου λοξοκοιταξω και το Getz...αλλά εκεί σαφώς μιλάμε για πιο παλιό αμάξι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, TFN είπε

(υγ: κάπου κάπου λοξοκοιταξω και το Getz...αλλά εκεί σαφώς μιλάμε για πιο παλιό αμάξι)

φτάνει και 400000χλμ

5 ώρες πριν, TFN είπε

ο ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 5-6000 ανάλογα και την κατάσταση του αυτοκινήτου.

αν κάνεις αρκετά χλμ >10000 μέσα στην πόλη ειδικά ,δες για φυσικό αέριο panda-punto (αν υπάρχει φυσικά πρατήριο που να εξυπηρετεί κοντά σου ή το i10 μιας και παίρνει υγραέριο :)

Επεξ/σία από korakios
αναδιατύπωση...
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, TFN είπε

Mitsubishi colt (μοντέλο 07-10) 1300 κυβικά

Έχω ακούσει ότι το colt σε μεγάλες ταχύτητες έχει τριγμούς στα πλαστικά....πόσο έντονο είναι το πρόβλημα στα ταξίδια και αν είναι αποτρεπτικός λόγος για να ΜΗΝ αγοράσω το συγκεκριμένο.

Καλησπέρα,

Έχουμε το 1,1 5πορτο, του 2006...
Οι τριγμοί που αναφέρεις είναι λίγοι, εντός των πλαισίων φτηνού αυτοκινήτου πόλης 15ετίας και σε καμία περίπτωση κάτι ενοχλητικό.

Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικά αξιόπιστο, δεν καίει στάλα λάδι, πολύ οικονομικό εντός πόλης (ίσως όχι σε επίπεδα Aygo αλλά και πάλι πολύ οικονομικό). Σε μικτή χρήση δε, σε πρόσφατο ταξίδι, β. Εύβοια από τα βουνά 450χμ πήγαινε - έλα χαλαρή οδήγηση και το υπόλοιπο Αθήνα, από γέμισμα φουλ, έχω γράψει 680 χμ σύνολο κι έχω ακόμα μια γραμμή μέσα.

Πολύ ευχαριστημένος από το 1,1 συνολικά και σαν χώρους κλπ...Δεν ξέρω για το 1,3 τι παίζει μηχανικά και κατανάλωση.

Επεξ/σία από lefkrc
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...