giopa62 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω την άποψή όσων έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο. Έχω βάλει εδώ και 3 χρόνια πλαστικό τάπητα γκαζόν στην αυλή. Δεδομένου οτι η αυλή είναι κάτω απο μεγάλο πεύκο με το που φυσίξει γίνεται πανικός απο πευκοβελόνες. Συνήθως χρησιμοποιώ τσουγκράνα για να τις απομακρύνω αλλά τις σπάει. Δοκίμασα με ένα φυσητήρα της πλάκας που έχουμε σπίτι (lidl) και δεν τις διώχνει. Με την απορρόφηση κάτι γίνεται αλλά λόγω μικρής επιφάνειας της φυσούνας, καλύτερα να τις μαζεύω με το χέρι. Έχετε υπόψιν καμία καλύτερη λύση; Μήπως ένας καλύτερος φυσητήρας (ακόμα και βενζίνης) θα έλυνε το πρόβλημα;
papoys1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, giopa62 είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω την άποψή όσων έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο. Έχω βάλει εδώ και 3 χρόνια πλαστικό τάπητα γκαζόν στην αυλή. Δεδομένου οτι η αυλή είναι κάτω απο μεγάλο πεύκο με το που φυσίξει γίνεται πανικός απο πευκοβελόνες. Συνήθως χρησιμοποιώ τσουγκράνα για να τις απομακρύνω αλλά τις σπάει. Δοκίμασα με ένα φυσητήρα της πλάκας που έχουμε σπίτι (lidl) και δεν τις διώχνει. Με την απορρόφηση κάτι γίνεται αλλά λόγω μικρής επιφάνειας της φυσούνας, καλύτερα να τις μαζεύω με το χέρι. Έχετε υπόψιν καμία καλύτερη λύση; Μήπως ένας καλύτερος φυσητήρας (ακόμα και βενζίνης) θα έλυνε το πρόβλημα; Εγώ με μεγαλύτερα φύλλα από φυτά και μικρότερα από αρμυρίκια και χώμα στο εξοχικό στη θάλασσα σε μεγάλη επιφάνεια από κυβόλιθους χρησιμοποιώ την κάνη vario από πλυστικό και εξαφανίζει τα πάντα σε χρόνο ντε-τε. Πριν με κάτι μικρά φυσηχτήρια και σκούπες μου έβγαινε το λάδι. Αν έχεις δοκίμασέ το. 1
giopa62 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ με μεγαλύτερα φύλλα από φυτά και μικρότερα από αρμυρίκια και χώμα στο εξοχικό στη θάλασσα σε μεγάλη επιφάνεια από κυβόλιθους χρησιμοποιώ την κάνη vario από πλυστικό και εξαφανίζει τα πάντα σε χρόνο ντε-τε. Πριν με κάτι μικρά φυσηχτήρια και σκούπες μου έβγαινε το λάδι. Αν έχεις δοκίμασέ το. Έχω μία κάνη τέτοια. Θα δοκιμάσω ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα