Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε Καλημέρα παιδιά. Θέλω να κάνω αντίγραφα ασφαλείας από αυθεντικά dvd που έχω στη συλλογή μου και να τα περάσω σε δίσκο στον υπολογιστή ώστε να μην αλλάξω κάθε λίγο και λιγάκι τα δισκάκια κι ούτε να φθείρονται. Υπάρχει κάποιο καλό dvd drive να μου προτείνετε; Και ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο στην αντιγραφή; 1.DBDFab (dvd+Blu-Ray) 2.WinX Blu-ray Decrypter 3.WinX DVD Ripper Platinum Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από Molpadia
Nathan Drake!! Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Molpadia είπε 1.DBDFab (dvd+Blu-Ray) 2.WinX Blu-ray Decrypter 3.WinX DVD Ripper Platinum Τι γίνεται με το κλείδωμα των ταινιών όμως;😔
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Τι γίνεται με το κλείδωμα των ταινιών όμως;😔 αυτά τα προγράμματα το σπάνε και κατεβάζεις τις ταινίες στο δίσκο,με τις ρυθμίσεις ορίζεις και την ποιότητα του mp4 mkv ,αν έχεις χώρο την μέγιστη ποιότητα τότε.
Nathan Drake!! Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Molpadia είπε αυτά τα προγράμματα το σπάνε και κατεβάζεις τις ταινίες στο δίσκο,με τις ρυθμίσεις ορίζεις και την ποιότητα του mp4 mkv ,αν έχεις χώρο την μέγιστη ποιότητα τότε. Ναι το διαβάζω στο ίντερνετ. Τώρα δεν ξέρω αν κάποια θα υπάρξει πρόβλημα πχ στο Frozen 2 που είναι και η πιο πρόσφατη αλλά μη τα θέλω κι όλα δικά μου ε;!😁 Απλά μη από τις 10-15 ταινίες καταφέρω πχ να περάσω μόνο 3-4-5 ταινίες!😄
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Το dvdfab και το anydvd κάνουν αυτό ακριβώς. Παρακάμπτουν το κλείδωμα στα dvd για να μπορέσει κάποιος να πάρει backup από τις ταινίες του.
Nathan Drake!! Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Το dvdfab και το anydvd κάνουν αυτό ακριβώς. Παρακάμπτουν το κλείδωμα στα dvd για να μπορέσει κάποιος να πάρει backup από τις ταινίες του. Ναι το ξέρω, αλλά αν πέσει στο μέλλον κάποια καινούρια στα χέρια μου θα μπορεί να τη σπάσει ή θα έχει άλλη προστασία;
dpolal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Ναι το ξέρω, αλλά αν πέσει στο μέλλον κάποια καινούρια στα χέρια μου θα μπορεί να τη σπάσει ή θα έχει άλλη προστασία; Sorry κιόλας αλλά όλη η κουβέντα γίνεται για ταινίες τύπου frozen;;; Διότι για τόσο «σχετικά» καινούργιες ταινίες δεν αξίζει τον κόπο, τα χρήματα και τον χρόνο η οποιαδήποτε μετατροπή που σκέφτεσαι δεδομένου ότι είτε τις βρίσκεις έτοιμες σε κανονικά νόμιμα streams τύπου π.χ. netflix, ή στην τελική τις κατεβάζεις και τελειώνει εκεί το θέμα.
Nathan Drake!! Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, dpolal είπε Sorry κιόλας αλλά όλη η κουβέντα γίνεται για ταινίες τύπου frozen;;; Διότι για τόσο «σχετικά» καινούργιες ταινίες δεν αξίζει τον κόπο, τα χρήματα και τον χρόνο η οποιαδήποτε μετατροπή που σκέφτεσαι δεδομένου ότι είτε τις βρίσκεις έτοιμες σε κανονικά νόμιμα streams τύπου π.χ. netflix, ή στην τελική τις κατεβάζεις και τελειώνει εκεί το θέμα. Φίλε μου οι ταινίες τύπου "Frozen" που λες είναι γιατί έχουμε και οικογένεια (παιδιά) και βλέπουν παιδικές μεταγλωτισμένες στα Ελληνικά για να καταλαβαίνουν τι λέει. Το κόστος θα είναι μόνο το dvd drive 20-25 ευρώ. Ο κόπος όταν έχεις παιδιά πίστεψε με δεν είναι κόπος, είναι χαρά! Κάτι Netflix κτλ δεν έχω κι ούτε με ενδιαφέρει να βάλω γιατί είχα κάποτε και δεν με ικανοποίησε το υλικό τους.😔 Σε περιορίζει σε ότι θέλει η υπηρεσία να δεις. Τέλος, δεν βρίσκω όλες τις παιδικές (και ειδικά τις μελλοντικές) από τον "θείο" με Ελληνική μεταγλώττιση για να κατεβάσω. Ευχαρίστως αν ξέρεις εσύ να μου πεις με πμ. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από Nathan Drake!!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε Ναι το διαβάζω στο ίντερνετ. Τώρα δεν ξέρω αν κάποια θα υπάρξει πρόβλημα πχ στο Frozen 2 που είναι και η πιο πρόσφατη αλλά μη τα θέλω κι όλα δικά μου ε;!😁 Απλά μη από τις 10-15 ταινίες καταφέρω πχ να περάσω μόνο 3-4-5 ταινίες!😄 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά να είναι οι πρόσφατες εκδόσεις που θα κατεβάσεις , πιστεύω πως γνωρίζεις πώς, έτσι;
TheGrisGrisMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε Α, δεν το είχα προσέξει. Θα το τσεκάρω. Σε ευχαριστώ. Έριξα και μια ματιά στα bluray αλλά πανάθεμα τα είναι πανάκριβα! Έχω τα δύο Frozen σε bluray (και 1-2 άλλες ακόμα παιδικές) από τα αγαπημένα τους που είναι κι έλεγα αντί για dvd να έπαιρνα bluray για να τις πέρναγα κι αυτές με την Ελληνική γλώσσα! Αλλά φωτιά τα bluray drives!!!😲 Με μικρή επιφύλαξη, αν τυχών έχεις PS3 / PS4, νομίζω ειναι και blu ray drive;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε Με μικρή επιφύλαξη, αν τυχών έχεις PS3 / PS4, νομίζω ειναι και blu ray drive; είναι
Nathan Drake!! Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Molpadia είπε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά να είναι οι πρόσφατες εκδόσεις που θα κατεβάσεις , πιστεύω πως γνωρίζεις πώς, έτσι; Α, ωραία δεν θα έχω πρόβλημα. Ναι φυσικά και ξέρω!😁 15 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Με μικρή επιφύλαξη, αν τυχών έχεις PS3 / PS4, νομίζω ειναι και blu ray drive; Ναι φίλε μου έχω ps4 αλλά αν είχες διαβάσει προσεχτικά από την αρχή το θέμα που έχω ανοίξει θα καταλάβαινες ότι θέλω dvd/bluray drive για να περάσω από τα αυθεντικά δισκάκια που έχω σε σκληρό δίσκο (είτε του υπολογιστή είτε σε εξωτερικό) ώστε να μη χρησιμοποιώ τα αυθεντικά. Πράγμα που το ps3/ps4 δεν κάνει.😁 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε Α, ωραία δεν θα έχω πρόβλημα. Ναι φυσικά και ξέρω!😁 Ναι φίλε μου έχω ps4 αλλά αν είχες διαβάσει προσεχτικά από την αρχή το θέμα που έχω ανοίξει θα καταλάβαινες ότι θέλω dvd/bluray drive για να περάσω από τα αυθεντικά δισκάκια που έχω σε σκληρό δίσκο (είτε του υπολογιστή είτε σε εξωτερικό) ώστε να μη χρησιμοποιώ τα αυθεντικά. Πράγμα που το ps3/ps4 δεν κάνει.😁 δεν έχεις δλδ blu-ray στο pc , οκ. μπορείς να αγοράσεις όμως, έχει κάποιο κόστος βέβαια. ASUS BW-16D1HT/G 5.25'' SATA BLU-RAY RECORDER BULK αυτό χρησιμοποιώ εγώ.
Nathan Drake!! Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Molpadia είπε δεν έχεις δλδ blu-ray στο pc , οκ. μπορείς να αγοράσεις όμως, έχει κάποιο κόστος βέβαια. ASUS BW-16D1HT/G 5.25'' SATA BLU-RAY RECORDER BULK αυτό χρησιμοποιώ εγώ. Δυστυχώς το κουτί μου (αν δεις πιο πάνω τις συζητήσεις) δεν παίρνει εσωτερικό. Άρα πάω για εξωτερικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε Δυστυχώς το κουτί μου (αν δεις πιο πάνω τις συζητήσεις) δεν παίρνει εσωτερικό. Άρα πάω για εξωτερικό. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από Molpadia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα