Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nathan Drake!! είπε

Αυτό θέλω να αποφύγω. Να μη χρειάζονται το λάπτοπ γιατί το χρειάζομαι κι εγώ.😁 Γι' αυτό σκέφτηκα να τις περάσω σε σκληρό δίσκο 2tb, να το βάλω στο σαλόνι στο htpc που έχω και να βλέπουν από εκεί σε playlist!😄

Γιατι δεν βαζεις ενα DVD drive στο HTPC που εχεις ?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Γιατι δεν βαζεις ενα DVD drive στο HTPC που εχεις ?

Το σκέφτηκα αυτό αλλά 1ον δεν ξέρω αν μπαίνει/χωράει, 2ον θα αγοράσω το drive 25-30 ευρώ (με τα μεταφορικά) θα δώσω και στον τεχνικό; Δεν πάει πολύ...;😔και 3ον δεν θα γλιτώσω το πήγαινε έλα από δωμάτιο σε δωμάτιο να τους αλλάξω δισκάκι, ρυθμίσεις κτλ.😁

Υ.Γ. Το κουτί είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/8407409/Silverstone-SST-ML08B-H.html

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JLEE είπε

Άσχετο αλλά μήπως έχεις το Silver Arrow?

Silver Arrow?🤔

3 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Θυμάμαι με το AnyDVD HD εσπαγες το κλείδωμα του DVD. Και με το MakeDVD κάνεις δουλεία μετά.

Θα τα δοκιμάσω κι αυτά. Αν και απογοητεύτηκα με την ανάλυση γιατί θα ξενερώσουν τα μικρά κι άντε ξανά να βλέπουν στο λάπτοπ και τζάμπα και τα έξοδα.😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά θα είναι η ανάλυση, μη στεναχωριέσαι. Μόνο που θα βλέπουν σε μεγάλη οθόνη θα εξτασιαστούν.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μια χαρά θα είναι η ανάλυση, μη στεναχωριέσαι. Μόνο που θα βλέπουν σε μεγάλη οθόνη θα εξτασιαστούν.

Ναι ήδη βλέπουν κανά βίντεο στο youtube στην τηλεόραση και δεν θέλουν τόσο πλέον το λάπτοπ.😁 Έλα όμως που βλέπουν κι ένα σωρό αηδίες στο youtube (πχ βρισιές, τρομακτικά κτλ ακατάλληλα) και προσπαθώ να τους κάνω να βλέπουν τουλάχιστον όσο πιο ποιοτικά, καλά παιδικά όπως τότε που μεγαλώσαμε κι εμείς! Φυσικά τα παιδικά της εποχής μας με αυτά τα ελεεινά πλέον δεν συγκρίνονται!😄

Δημοσ.
39 minutes ago, Nathan Drake!! said:

Αυτό θέλω να αποφύγω. Να μη χρειάζονται το λάπτοπ γιατί το χρειάζομαι κι εγώ.😁 Γι' αυτό σκέφτηκα να τις περάσω σε σκληρό δίσκο 2tb, να το βάλω στο σαλόνι στο htpc που έχω και να βλέπουν από εκεί σε playlist!😄

Δεν λέω να το κάνεις μόνιμα. Να δεις μόνο τι εστί 576i σε 50άρα. Όπως είπε κι ο micos για τα παιδιά μπορεί να είναι μια χαρά. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε

Δεν λέω να το κάνεις μόνιμα. Να δεις μόνο τι εστί 576i σε 50άρα. Όπως είπε κι ο micos για τα παιδιά μπορεί να είναι μια χαρά. 

Α, σωστά. Ναι θα το τσεκάρω!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Ναι ήδη βλέπουν κανά βίντεο στο youtube στην τηλεόραση και δεν θέλουν τόσο πλέον το λάπτοπ.😁 Έλα όμως που βλέπουν κι ένα σωρό αηδίες στο youtube (πχ βρισιές, τρομακτικά κτλ ακατάλληλα) και προσπαθώ να τους κάνω να βλέπουν τουλάχιστον όσο πιο ποιοτικά, καλά παιδικά όπως τότε που μεγαλώσαμε κι εμείς! Φυσικά τα παιδικά της εποχής μας με αυτά τα ελεεινά πλέον δεν συγκρίνονται!😄

Youtube Kids .. μπαινει σε πολλες smart (εγω το εχω σε android tv box)

Εχει οριο ηλικιας και δεν θα βλεπουν βλακειες..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Youtube Kids .. μπαινει σε πολλες smart (εγω το εχω σε android tv box)

Εχει οριο ηλικιας και δεν θα βλεπουν βλακειες..

Το είχα βάλει να σου πω την αλήθεια μια φορά αυτό αλλά θυμάμαι πως χάναμε και κάποια καλά παιδικά/αστεία βίντεο και το έβγαλα. Δεν ξέρω πως τα ξεχωρίζει/διαλέγει τα βίντεο το youtube. Πάντως είχα παρατηρήσει πως κάποια ωραία δεν τα έβγαζε!😔

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nathan Drake!! είπε

Το είχα βάλει να σου πω την αλήθεια μια φορά αυτό αλλά θυμάμαι πως χάναμε και κάποια καλά παιδικά/αστεία βίντεο και το έβγαλα. Δεν ξέρω πως τα ξεχωρίζει/διαλέγει τα βίντεο το youtube. Πάντως είχα παρατηρήσει πως κάποια ωραία δεν τα έβγαζε!😔

Στο αρχικο σεταρισμα βαζει οριο ηλικιας 6-9-12 χρονων

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Στο αρχικο σεταρισμα βαζει οριο ηλικιας 6-9-12 χρονων

Α, δεν το είχα προσέξει. Θα το τσεκάρω. Σε ευχαριστώ.

Έριξα και μια ματιά στα bluray αλλά πανάθεμα τα είναι πανάκριβα! Έχω τα δύο Frozen σε bluray (και 1-2 άλλες ακόμα παιδικές) από τα αγαπημένα τους που είναι κι έλεγα αντί για dvd να έπαιρνα bluray για να τις πέρναγα κι αυτές με την Ελληνική γλώσσα! Αλλά φωτιά τα bluray drives!!!😲

Δημοσ.

Εάν είναι "αυθεντικά'' η ταινίες αυτές υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κλειδωμένα και να.μην μπορείς να κάνεις 

Αντιγραφή rip.

Μετατροπή.

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kremenarasi είπε

Εάν είναι "αυθεντικά'' η ταινίες αυτές υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κλειδωμένα και να.μην μπορείς να κάνεις 

Αντιγραφή rip.

Μετατροπή.

Τότε δεν το ρισκάρω. Άκυρο το bluray drive.😔 Υπάρχει όμως και πιθανότητα, τώρα που το είπες, να είναι κλειδωμένα και κάποια από τα dvd και να πάει η όλη διαδικασία/χρέωση τζάμπα;🤔

Υ.Γ. Ναι όλα αυθεντικά είναι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...