*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 27 minutes ago, haris_216 said: Ελπίζω να έκανες το ίδιο και σε κουταλάκια. Παγωτό κυπελάκι στο χέρι με αυτά τα υποκατάστατα (κάτι ξύλινα που θυμίζουν το ξυλάκι του γιατρού όταν σου τσεκάρει λαιμό) δεν τρώγεται. Ααα με βολευουν πολυ περισσότερο τα ξύλινα κουταλάκια! Γιατι σχεδόν καθε φορα που εχωνα το πλαστικο κουταλακι στο παγωτο εσπαγε αμεσως. 1
haris_216 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, Thresh είπε Παγωτό κυπελάκι με τα κλασικά ΜΙΖΕΡΟ πλαστικά (μέγεθος νυχιού) ήταν η απελπισία η ίδια. Φέρτε κουτάλια της σούπας να φάμε σαν άνθρωποι παγωτό. 😛 Προσυπογράφω Για την ιστορία το κουτάλι της σούπας είναι το προτιμητέο "αξεσουάρ" παγωτού όταν τρώω στο σπίτι ή σε φίλους 😉 19 ώρες πριν, *nenya* είπε Ααα με βολευουν πολυ περισσότερο τα ξύλινα κουταλάκια! Γιατι σχεδόν καθε φορα που εχωνα το πλαστικο κουταλακι στο παγωτο εσπαγε αμεσως. Θα τα χαλάσουμε εδώ. Προσωπικά με ανατριχιάζει ή αίσθηση Άσε που μια χαρά "λειτουργούν" τα πλαστικά σε παγωτό μηχανής Οκ, προφανώς δεν είναι γκουρμεδιά αλλά αξίζει κατά καιρούς 😉 1
SabotazNic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 12/9/2021 στις 5:38 ΜΜ, magictoboggan είπε Fixed Εχουμε τα 500αρικα για αυτο
*nenya* Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 2 hours ago, haris_216 said: Προσυπογράφω Για την ιστορία το κουτάλι της σούπας είναι το προτιμητέο "αξεσουάρ" παγωτού όταν τρώω στο σπίτι ή σε φίλους 😉 Θα τα χαλάσουμε εδώ. Προσωπικά με ανατριχιάζει ή αίσθηση Άσε που μια χαρά "λειτουργούν" τα πλαστικά σε παγωτό μηχανής Οκ, προφανώς δεν είναι γκουρμεδιά αλλά αξίζει κατά καιρούς 😉 Καλε ποιο παγωτο μηχανης;!! Οοοοοχι, λεω για κυπελακια πχ scandal, που πας να χρησιμοποιησεις το πλαστικο κουταλι και σπάει γιατι το παγωτό είναι πετρα
AntiCambeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θυμήθηκα που ήμουν παιδάκι και έψαχνα 40 δραχμές για να αγοράσω παγωτό ξυλάκι γρανίτα. Επίσης μου άρεσαν και αυτές οι καραμέλες βουτύρου με την αγελάδα πάνω και το χρυσό περυτίλιγμα. Δεν έχω φωτογραφίες, αν τις έβλεπα θα βούρκωνα. 1 δάκρυ κύλησε... 😪 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από AntiCambeR 1
SabotazNic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικά θα ανέβει και η αμόλυβδη? Ξέρουμε κάτι?
Land-decked Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 14/9/2021 στις 1:44 ΠΜ, AntiCambeR είπε Θυμήθηκα που ήμουν παιδάκι και έψαχνα 40 δραχμές για να αγοράσω παγωτό ξυλάκι γρανίτα. Επίσης μου άρεσαν και αυτές οι καραμέλες βουτύρου με την αγελάδα πάνω και το χρυσό περυτίλιγμα. Δεν έχω φωτογραφίες, αν τις έβλεπα θα βούρκωνα. 1 δάκρυ κύλησε... 😪 https://www.kontosis.gr/karameles-kokos/
sellsoap Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 14/9/2021 στις 1:44 ΠΜ, AntiCambeR είπε Θυμήθηκα που ήμουν παιδάκι και έψαχνα 40 δραχμές για να αγοράσω παγωτό ξυλάκι γρανίτα. Επίσης μου άρεσαν και αυτές οι καραμέλες βουτύρου με την αγελάδα πάνω και το χρυσό περυτίλιγμα. Δεν έχω φωτογραφίες, αν τις έβλεπα θα βούρκωνα. 1 δάκρυ κύλησε... 😪 πηγαινε στο mymarket να πάρεις καραμελες!!!! τις λατρευω κι εγω απο παιδι!
Morosana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Προς τον TS τα πράγματα από το σουπερμάρκετ που θέλεις να στοκαρεις οπως τα απορρυπαντικά βγαίνουν συνέχεια σε προσφορές 50% 1+1 κτλ όποτε δεν θα κερδίσεις κάτι ίσως και να χάσεις αν αγοράσεις κάτι σε τωρινή τιμή και να το δεις 3 μήνες μετά λίγο ακριβότερο αλλά με ένα ακόμα δώρο. Να στοκαρεις πχ χαρτοπετσέτες που έχουν 50 λεπτά με το φόβο ότι θα πάνε 55 ούτε εκεί κερδίζεις κάτι σημαντικό. Στα τρόφιμα έχεις το ρίσκο της αλλοίωσης ή να αλλάξει η διατροφή σου και να μεινεις με 40 πακέτα μακαρόνια που δεν θα θες να φας 😛
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ προ κορονοϊου προσπαθούσα να στοκάρω τόσα.. και τόσα χάλαγαν. Επειδή έχω πρόσβαση / φιλίες με χονδρέμορους. Το τελευταίο που έκανα, ήταν ΡΥΖΙ μπασμάτι, κάτι κιλά. Μπήκε μαμούνι, το πολύ 2 μαγειρέματα έκανα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα