Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, haris_216 said:

Ελπίζω να έκανες το ίδιο και σε κουταλάκια. Παγωτό κυπελάκι στο χέρι με αυτά τα υποκατάστατα (κάτι ξύλινα που θυμίζουν το ξυλάκι του γιατρού όταν σου τσεκάρει λαιμό) δεν τρώγεται. 

Ααα με βολευουν πολυ περισσότερο τα ξύλινα κουταλάκια! Γιατι σχεδόν καθε φορα που εχωνα το πλαστικο κουταλακι στο παγωτο εσπαγε αμεσως. 

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Thresh είπε

Παγωτό κυπελάκι με τα κλασικά ΜΙΖΕΡΟ πλαστικά (μέγεθος νυχιού) ήταν η απελπισία η ίδια. Φέρτε κουτάλια της σούπας να φάμε σαν άνθρωποι παγωτό. 😛

Προσυπογράφω 

Για την ιστορία το κουτάλι της σούπας είναι το προτιμητέο "αξεσουάρ" παγωτού όταν τρώω στο σπίτι ή σε φίλους 😉

19 ώρες πριν, *nenya* είπε

Ααα με βολευουν πολυ περισσότερο τα ξύλινα κουταλάκια! Γιατι σχεδόν καθε φορα που εχωνα το πλαστικο κουταλακι στο παγωτο εσπαγε αμεσως. 

Θα τα χαλάσουμε εδώ. Προσωπικά με ανατριχιάζει ή αίσθηση 

Άσε που μια χαρά "λειτουργούν" τα πλαστικά σε παγωτό μηχανής

Οκ, προφανώς δεν είναι γκουρμεδιά αλλά αξίζει κατά καιρούς 😉

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, haris_216 said:

Προσυπογράφω 

Για την ιστορία το κουτάλι της σούπας είναι το προτιμητέο "αξεσουάρ" παγωτού όταν τρώω στο σπίτι ή σε φίλους 😉

Θα τα χαλάσουμε εδώ. Προσωπικά με ανατριχιάζει ή αίσθηση 

Άσε που μια χαρά "λειτουργούν" τα πλαστικά σε παγωτό μηχανής

Οκ, προφανώς δεν είναι γκουρμεδιά αλλά αξίζει κατά καιρούς 😉

Καλε ποιο παγωτο μηχανης;!! Οοοοοχι, λεω για κυπελακια πχ scandal, που πας να χρησιμοποιησεις το πλαστικο κουταλι και σπάει γιατι το παγωτό είναι πετρα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμήθηκα που ήμουν παιδάκι και έψαχνα 40 δραχμές για να αγοράσω παγωτό ξυλάκι γρανίτα.

Επίσης  μου άρεσαν και αυτές οι καραμέλες βουτύρου με την αγελάδα πάνω και το χρυσό περυτίλιγμα.

Δεν έχω φωτογραφίες, αν τις έβλεπα θα βούρκωνα.

1 δάκρυ κύλησε... 😪

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/9/2021 στις 1:44 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Θυμήθηκα που ήμουν παιδάκι και έψαχνα 40 δραχμές για να αγοράσω παγωτό ξυλάκι γρανίτα.

Επίσης  μου άρεσαν και αυτές οι καραμέλες βουτύρου με την αγελάδα πάνω και το χρυσό περυτίλιγμα.

1 δάκρυ κύλησε... 😪

https://www.kontosis.gr/karameles-kokos/

Δημοσ.
Στις 14/9/2021 στις 1:44 ΠΜ, AntiCambeR είπε

1 δάκρυ κύλησε... 😪

πηγαινε στο mymarket να πάρεις καραμελες!!!! τις λατρευω κι εγω απο παιδι!

Δημοσ.

Προς τον TS τα πράγματα από το σουπερμάρκετ που θέλεις να στοκαρεις οπως τα απορρυπαντικά βγαίνουν συνέχεια σε προσφορές 50% 1+1 κτλ όποτε δεν θα κερδίσεις κάτι ίσως και να χάσεις αν αγοράσεις κάτι σε τωρινή τιμή και να το δεις 3 μήνες μετά λίγο ακριβότερο αλλά με ένα ακόμα δώρο.

Να στοκαρεις πχ χαρτοπετσέτες που έχουν 50 λεπτά με το φόβο ότι θα πάνε 55 ούτε εκεί κερδίζεις κάτι σημαντικό.

Στα τρόφιμα έχεις το ρίσκο της αλλοίωσης ή να αλλάξει η διατροφή σου και να μεινεις  με 40 πακέτα μακαρόνια που δεν θα θες να φας  😛 

Δημοσ.

Εγώ προ κορονοϊου προσπαθούσα να στοκάρω τόσα.. και τόσα χάλαγαν. Επειδή έχω πρόσβαση / φιλίες με χονδρέμορους.

Το τελευταίο που έκανα, ήταν ΡΥΖΙ μπασμάτι, κάτι κιλά.

Μπήκε μαμούνι, το πολύ 2 μαγειρέματα έκανα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...