Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα χει ενδιαφερον να μας πουν μετα τα καλαμακια θα κανουμε χαρτινα, ξυλινα η σιδερενια ποτηρια, σακουλες κλπ..

αλλιως 3 κατοσταρικα το χρονο τελη περιβαλλοντος κλπ..

κ καθε χαρτινη σακουλα εικοσι λεπτα..αυτο ειναι γυναικολογια φιλε..

εμ, οικολογια ηθελα να πω..

σε λιγο μην αναγκαστουμε να στοκαρουμε 1 ιχ μη οικολογικο μεχρι να ερθουν τα ηλεκτρικα..

παντως ναι, ο,τι συνεργειο θες να κανεις αξιζει τωρα παρα μετα που θα πεσουν ολοι να αγοραζουν λογω πιθανων ανατιμησεων..

οπως με το κοβιντ ο καθε συνταξιουχος σηκωνε 100αρικα να παει να αγοραζει φαγια κ χαρτομαντηλα κλπ

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, peiraiask είπε

θα χει ενδιαφερον να μας πουν μετα τα καλαμακια θα κανουμε χαρτινα, ξυλινα η σιδερενια ποτηρια, σακουλες κλπ..

αλλιως 3 κατοσταρικα το χρονο τελη περιβαλλοντος κλπ..

κ καθε χαρτινη σακουλα εικοσι λεπτα..αυτο ειναι γυναικολογια φιλε..

εμ, οικολογια ηθελα να πω..

γυάλινα ποτηρια δεν έχεις;Μονο τα μιας χρησης πλαστικά;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, peiraiask είπε

εγραψα ΚΛΠ.. (1-0) 😀

ηδη και τα μιας χρησης πιάτα εχουν καταργηθεί.Ολα τα μιας χρησης πρέπει να καταργηθούν,βλέπουμε και με το νέο σκουπίδι που κυκλοφορεί τα τελευταία δυο χρόνια ,τις μάσκες ,τις γίνεται.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Έκανες επιλεκτικά quote, επέλεξες να αγνοήσεις το "ούτε όλα τα πλαστικά καλαμάκια έχουν την ίδια ποιότητα/προδιαγραφές" οπότε έχασες όλη την ουσία του post μου.

Αν κρατούσαν όλα τουλάχιστον 10 χρόνια φυσικά και θα είχε νόημα το στοκάρισμα, όμως δεν κρατάνε όλα τόσο.

Μια χαρά έχει νόημα το στοκάρισμα στα καλαμάκια. Όλα κρατάνε τόσο και πολύ παραπάνω όταν είναι σε μια συσκευασία αποθηκευμένα. Μέχρι και τα χάρτινα, πόσο μάλλον τα πλαστικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Μια χαρά έχει νόημα το στοκάρισμα στα καλαμάκια. Όλα κρατάνε τόσο και πολύ παραπάνω όταν είναι σε μια συσκευασία αποθηκευμένα. Μέχρι και τα χάρτινα, πόσο μάλλον τα πλαστικά.

Εμένα πάλι μου έχει τύχει κάποια να σαπίσουν στα 2 χρόνια, οπότε το "όλα κρατάνε τόσο" το ακούω βερεσέ.

Για τα χάρτινα δεν έχω άποψη.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Τα πλαστικά τα πλένεις και τα ξαναχρησιμοποιεις 

Τι λετε ρε παιδιά;Με τι ασχολείστε; 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το έχω κάνει κάποιες λίγες φορές αυτό. Αλλά δεν έχει νόημα, δεν καθαρίζουν 100%, και υπάρχει και το θέμα της κατανάλωσης νερού οπότε παπαλα η οικολογία.

Δημοσ.
Στις 10/9/2021 στις 12:57 ΠΜ, milky είπε

Απ ότι φαίνεται προβλέπεται αύξηση τιμής σε πολλά είδη και μερικοί λένε ότι αυτό θα πάει μακριά.... Μερικά έχουν ήδη αυξηθεί. Ο φούρνος της γειτονιάς ανέβασε τις τιμές. Κάποιοι άλλοι όχι αλλά είναι θέμα χρόνου.

Έχει νόημα να στοκάρουμε κάποια προϊόντα ;

πχ είδη υγειινής, σαπούνια, χαρτικά....γενικά ότι μπορεί να διατηρηθει για καιρό

Τον ιανουάριο είναι να κάνω το τυπικό σερβις στο αμάξι, λάδια, μπουζί, φίλτρα. Αυτά τα αγοράζω μόνος και τα πηγαίνω σε συνεργείο να τα βάλουν. Μήπως είναι καλή ιδέα να τα αγοράσω από τώρα;

Επίσης τα λάστιχα στο μηχανάκι μου θέλουν αλλαγή. Μάλλον θα τα άλλαζα την άνοιξη διότι το χειμώνα δε νομίζω να το κυκλοφορήσω καθόλου. Μήπως είναι καλύτερα να τα αλλάξω από τώρα;

Άλλος μου λέει, ό,τι είναι να αγοράσεις, αγόρασε το τώρα επειδή οι τιμές θα ανέβουν σε όλα.

Δεν είπαμε να αδειάσουμε όλο το μαρκετ αλλά αφού έχω τη δυνατότητα να αγοράσω και να αποθηκεύσω ποσότητες (λογικές) γιατί να μη το κάνω;

Ακούω ιδέες και γνώμες πάνω σε αυτό

για πόσο να στοκάρεις? κατά 99,9% θα ειναι για πάντα η αύξηση (χωρίς προφανώς να αυξηθούν η μισθοί)

Δημοσ.
23 ώρες πριν, *nenya* είπε

Guilty: εχω στοκαρει πλαστικα καλαμακια με το που άκουσα για καταργηση XD (θα σας τα πουλάω χρυσα σε λιγο) 

Ο μεγαλύτερος φόβος της ζωής μου, είναι να μην μου "πιούν το αίμα με το καλαμάκι". 😟

Δημοσ.
Στις 11/9/2021 στις 9:52 ΜΜ, *nenya* είπε

Guilty: εχω στοκαρει πλαστικα καλαμακια με το που άκουσα για καταργηση XD (θα σας τα πουλάω χρυσα σε λιγο) 

Ελπίζω να έκανες το ίδιο και σε κουταλάκια. Παγωτό κυπελάκι στο χέρι με αυτά τα υποκατάστατα (κάτι ξύλινα που θυμίζουν το ξυλάκι του γιατρού όταν σου τσεκάρει λαιμό) δεν τρώγεται. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Μόνο αν ξεμείνω από καλαμάκια πλένω και ξαναχρησιμοποιώ το τελευταίο.

Επίσης έχω χρησιμοποιήσει και μακαρόνι χοντρό για παστίτσιο.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, haris_216 said:

Ελπίζω να έκανες το ίδιο και σε κουταλάκια. Παγωτό κυπελάκι στο χέρι με αυτά τα υποκατάστατα (κάτι ξύλινα που θυμίζουν το ξυλάκι του γιατρού όταν σου τσεκάρει λαιμό) δεν τρώγεται. 

Παγωτό κυπελάκι με τα κλασικά ΜΙΖΕΡΟ πλαστικά (μέγεθος νυχιού) ήταν η απελπισία η ίδια. Φέρτε κουτάλια της σούπας να φάμε σαν άνθρωποι παγωτό. 😛

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...