Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

τα ποτήρια; Και τι θα γίνει τότε;Θα πίνουμε με τις χούφτες;

3 ώρες πριν, Land-decked είπε

Ο πατέρας μου το ίδιο αλλά με πλαστικα ποτήρια

Τα πλαστικά είναι αυτά που καταργούνται, όχι γενικώς τα καλαμάκια, ποτήρια, σακούλες ή δξ τι άλλο θα σκεφτούν.

2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Έχω σε ένα ντουλάπι πλαστικά καλαμάκια από το 2010. Μέχρι τώρα δεν έχουν κανένα σημάδι φθοράς

Το "κάποια στιγμή" που έγραψα δεν σημαίνει απαραίτητα  έως10 χρόνια, ούτε όλα τα πλαστικά καλαμάκια έχουν την ίδια ποιότητα/προδιαγραφές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/9/2021 στις 12:57 ΠΜ, milky είπε

Επίσης τα λάστιχα στο μηχανάκι μου θέλουν αλλαγή. Μάλλον θα τα άλλαζα την άνοιξη διότι το χειμώνα δε νομίζω να το κυκλοφορήσω καθόλου. Μήπως είναι καλύτερα να τα αλλάξω από τώρα;

τουλαχιστον αυτο ειναι εντελως λαθος

λογω ακινητοποιησης και κρυου τα λαστιχα τον χειμωνα κατι παθαινουν.Αρα θα δωσεις λεφτα τωρα να αγορασεις λαστιχα και οταν θα χρειαστει να τα χρησιμοποιησεις αυτα ηδη θα εχουν φθορα αχρησιμοποιητα

edit εκτος και αν τα αγορασεις χωρις να τα φορεσεις στο μηχανακι και τα φυλαξεις τυλιγμενα σε αποθηκη (που και παλι παιζει να στα φαει κανα ποντικι)

Επεξ/σία από georgiouu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά για να είμαι ontopic, θα απαντήσω κι εγώ να μην το κάνεις. Ανατίμηση έρχεται, όχι πυρηνικό ολοκαύτωμα, επίσης δεν γλυτώνεις όσα νομίζεις οτι γλυτώνεις.

Γενικά μιλώντας τώρα κι επειδή είχε ανοιχτεί κι άλλο παρόμοιο thread, θεωρώ ότι τέτοια θέματα δεν έχουν και πολύ νόημα, κυρίως γιατί ο TS έχει ήδη αποφασίσει να το κάνει, οπότε κάθε επιχείρημα πάει στον βρόντο.

Τα βλέπουμε και σε περασμένα lockdown τι μακελειό γίνεται στα ΣΜ

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 4
Δημοσ.

διάβασα το θέμα αλλά έχω μια απορία που την έχω σε πολλά θέματα.

Πολλοί που απαντάτε, διαβάζετε μόνο τον τίτλο; Διαβάζε και το πρώτο ποστ ή διαβάζετε όλες τις απαντήσεις;

ο ts αναφέρει 2 φορές για πράγματα που δε λήγουν και μιλάει για λογικές ποσότητες (αναφέρει 1 χρόνο), ο παπούς μιλάει για φαγώσιμα και ψείρες στα ντουλάπια και 10 άτομα (προς το παρόν) συμφωνούν με τις απόψεις του. Συνεννόηση μπουζούκι....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, rose from hell είπε

το φυσικο αεριο θα αυξηθει 70%

Τρέχω να αγοράσω κενά μπιτόνια...😛

9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Εγώ άκουσα για 90%. Καλά, όσοι έχουν θέρμανση με ΦΑ θα φάνε μεγάλο στραπάτσο....

Η τιμή του ΦΑ συμπαρασύρει και το ρεύμα κλπ., άρα όλοι οι καταναλωτές στο ίδιο βαγόνι είναι.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Εγώ άκουσα για 90%. Καλά, όσοι έχουν θέρμανση με ΦΑ θα φάνε μεγάλο στραπάτσο....

γιατί θα φάνε στραπάτσο. δε θα ανέβει μόνο το φα. Θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα. Οι ίδιοι αν είχαν πετρέλαιο θα τρώγαν κι εκεί αύξηση. εξάλλου πάλι το φα θα είναι φθηνότερο. απλώς δε περίμεναν τόση αύξηση

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το "κάποια στιγμή" που έγραψα δεν σημαίνει απαραίτητα  έως10 χρόνια

Πόσα χρόνια σημαίνει δηλαδή μέχρι να χαλάσουν? 15? 20? Αν ναι θεωρείς τα 20 χρόνια λίγα ώστε να έχει νόημα το στοκάρισμα? Γιατί εγώ τα θεωρώ υπεραρκετά

Δημοσ.
Στις 10/9/2021 στις 12:57 ΠΜ, milky είπε

Επίσης τα λάστιχα στο μηχανάκι μου θέλουν αλλαγή. Μάλλον θα τα άλλαζα την άνοιξη διότι το χειμώνα δε νομίζω να το κυκλοφορήσω καθόλου. Μήπως είναι καλύτερα να τα αλλάξω από τώρα;

Για λόγους ασφάλειας δικής σου και των γύρω σου, έπρεπε να τα είχες ήδη αλλάξει, αν υποθέσω ότι είναι 2+ ετών (που θα είναι).

https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Esy-ksereis-pote-na-allazeis-elastika_118701.asp

Δημοσ.

χρυσό και ασήμι , δεν τρώγονται , αλλά αν μηδενιστεί η αξία του ευρώ , με 1 ασημένιο νόμισμα τρωτε 5 άτομα για μία μέρα και είναι αποδεκτό και στο πιο αδαή.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Bitbit είπε

γιατί θα φάνε στραπάτσο. δε θα ανέβει μόνο το φα. Θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα. Οι ίδιοι αν είχαν πετρέλαιο θα τρώγαν κι εκεί αύξηση. εξάλλου πάλι το φα θα είναι φθηνότερο. απλώς δε περίμεναν τόση αύξηση

90% αύξηση, αν είναι τόση τελικά και όχι λιγότερη δεν θα υπάρξει στα υπόλοιπα αλλά πιο μικρή. Πετρέλαιο 20 - 30%. Στο ρεύμα θα ληφθούν αντισταθμιστικα μέτρα αλλιώς δεν θα πληρώνει κανένας. Στο φυσικό αέριο δεν υπάρχει τίποτα να κάνουν. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε
7 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το "κάποια στιγμή" που έγραψα δεν σημαίνει απαραίτητα  έως10 χρόνια

Πόσα χρόνια σημαίνει δηλαδή μέχρι να χαλάσουν? 15? 20? Αν ναι θεωρείς τα 20 χρόνια λίγα ώστε να έχει νόημα το στοκάρισμα? Γιατί εγώ τα θεωρώ υπεραρκετά

Έκανες επιλεκτικά quote, επέλεξες να αγνοήσεις το "ούτε όλα τα πλαστικά καλαμάκια έχουν την ίδια ποιότητα/προδιαγραφές" οπότε έχασες όλη την ουσία του post μου.

Αν κρατούσαν όλα τουλάχιστον 10 χρόνια φυσικά και θα είχε νόημα το στοκάρισμα, όμως δεν κρατάνε όλα τόσο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...