Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε πως και η αποθήκευση έχει ένα θεωρητικό κόστος. Αν π.χ. ζεις σε ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. με ενοίκιο €300 και χρησιμοποιείς τα 8 τ.μ. για να στοκάρεις προϊόντα, το κόστος για να τα αποθηκεύεις είναι €30 το μήνα, καθώς αυτόν τον χώρο τον "χάνεις" από το διαμέρισμα. 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η υπερσυγκεντρωση προιοντων μπορει να σημανει μεγαλη καταναλωση και καταστροφη λογω ατυχηματος (χαλασε ο καταψυκτης,η οροφη,εβαλε νερα το υπογειο κτλ)Επισης ολα τα προιοντα καποτε ληγουν,πχ λαδια μηχανων ας ειναι και σφραγισμενα,δεν αντεχουν για παντα.

Πιο λογικη τακτικη κατα τη γνωμη μου ειναι να επενδυετε το περισσευμα χρηματων που εχετε + να ψαχνετε τις προσφορες για προιοντα που πραγματικα χρειαζεστε (στην Αττικη ειναι απειρα τα supermarket επομενως συμφερει να πηγαινεις απο το ενα στο αλλο αν εχεις χρονο)

Επεξ/σία από vagos789
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πιο γραφικό forum απ το insomnia σοβαρά τώρα.

Στοκάρισμα σε κωλόχαρτα και μακαρόνια. 2021. Απίστευτα επίπεδα γραφικότητας και μιζέριας.

• Thanks 1
Δημοσ.

Guilty: εχω στοκαρει πλαστικα καλαμακια με το που άκουσα για καταργηση XD (θα σας τα πουλάω χρυσα σε λιγο) 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε

Έπρεπε να είχες στοκάρει φυσικό αέριο... τώρα είναι αργά

Ας φαει φασολαδα, να κανει δικη του παραγωγη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να στοκαρεις κ τί να γλιτωσεις κ πόσα να δωσεις? δεν συμφερει..

αν ειναι να δωσεις 500 ευρω για να γλιτωσεις 50 ή 30 στις ανατιμησεις ειναι καλη επενδυση?

σιγουρα οχι, γιατι δινεις 500 αμεσα! 

σε περιπτωσεις συνεργειων ή αγορα καταψυκτη η κατι αλλο που χρειαζεσαι μπορει να γλιτωσεις

καποια ανατιμηση πχ 30 ευρω, αλλα υποτιθεται οτι δεν θα δωσεις 500 αμεσα για κατι που δεν χρειαζεσαι

κ ειναι πλεοναζον, γιατι Θα γλιτωσεις 30 αλλα δινεις πάλι 500 , οποτε ..

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Guilty: εχω στοκαρει πλαστικα καλαμακια με το που άκουσα για καταργηση XD (θα σας τα πουλάω χρυσα σε λιγο) 

Θα σαπίσουν κάποια στιγμή, υπόψιν :)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, *nenya* είπε

Ο πατέρας μου το ίδιο αλλά με πλαστικα ποτήρια

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Θα σαπίσουν κάποια στιγμή, υπόψιν :)

7 ώρες πριν, *nenya* είπε

Θα τα προστατευσω με τη ζωη μου!! 

Έχω σε ένα ντουλάπι πλαστικά καλαμάκια από το 2010. Μέχρι τώρα δεν έχουν κανένα σημάδι φθοράς

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...