Arkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, valantis123 είπε Ε οκ τότε μια χαρά! Δυστυχώς δεν έχω παίξει κανένα άλλο... Σοβαρα ποτε κανενα απο τα 3? Να τα παιξεις αμεσα αν εχεις τη δυνατοτητα. Μακαρι να τα εφερναν και στον υπολογιστη και τα 3 ειχα πει θα τα ξανα πιασω απο την αρχη αλλα δεν μπορουσα να περιμενω για το ποτε και αν τα φερουν στον υπολογιστη οποτε το επιασα αμεσα το 4 και αν φερουν τα πρωτα 3 θα ξανα παιχτουν. Εχει το 4 πχ αρκετες αναφορες απο τα πρωτα 3 οποτε σιγουρα πρεπει να παιχτουν και αυτα.
valantis123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Arkin είπε Σοβαρα ποτε κανενα απο τα 3? Να τα παιξεις αμεσα αν εχεις τη δυνατοτητα. Μακαρι να τα εφερναν και στον υπολογιστη και τα 3 ειχα πει θα τα ξανα πιασω απο την αρχη αλλα δεν μπορουσα να περιμενω για το ποτε και αν τα φερουν στον υπολογιστη οποτε το επιασα αμεσα το 4 και αν φερουν τα πρωτα 3 θα ξανα παιχτουν. Εχει το 4 πχ αρκετες αναφορες απο τα πρωτα 3 οποτε σιγουρα πρεπει να παιχτουν και αυτα. Ναι ρε γαμωτο δεν έχω που να τα παίξω δυστυχώς και το 4 απο σποντα μπόρεσα. Ναι μόνο αν βγουν σε PC εννοείται θα τιμηθούν! 1
Ronnie1985 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω το κουπόνι απ' το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγο αγοράς ενός ryzen 5000 σειράς, αλλά ακόμα δεν έχω κάνει redeem τον κωδικό στο amd rewards. Γνωρίζει κανείς αν το τελικό κλειδί θα είναι σε steam η κάποιον άλλον client; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από Ronnie1985
Arkin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Έχω το κουπόνι απ' το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγο αγοράς ενός ryzen 5000 σειράς, αλλά ακόμα δεν έχω κάνει redeem τον κωδικό στο amd rewards. Γνωρίζει κανείς αν το τελικό κλειδί θα είναι σε steam η κάποιον άλλον client; Σε steam είναι ο κωδικός. 1
Arkin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Κοσμημα το παιχνιδι παρολο τα χρονια του δειχνει πανεμορφο ειδικα στα κοντινα πλανα και στο interior κομματι. Το τελειωσα σημερα το βασικο παιχνιδι και σε λιγες μερες θα πιασω το DLC. Spoiler 6
Arkin Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελος το αριστουργημα. Αναλυτικο review εδω Και μερικα screens δικα μου απο το DLC Spoiler Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από Arkin 1
Arkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δεν το περιμενα να πω την αληθεια. Οχι οτι αργησαν βεβαια κοντα ενα χρονο UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection Patch 1.4 FINALLY fixes the mouse camera stutters/jitters https://www.dsogaming.com/patches/uncharted-legacy-of-thieves-collection-patch-1-4-finally-fixes-mouse-camera-stutters-jitters/ 1
optimus prime Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Kαι ημουν ετοιμος να το ποσταρω για εσενα Arkin... 1
Arkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, optimus prime είπε Kαι ημουν ετοιμος να το ποσταρω για εσενα Arkin... Το τερματισα αυτο εχει καιρο 20 Απριλιου τελευταιο run. Μου εμειναν ομως καποια collectibles μιας και εφαγα μπλε οθονη και μου χαλασε και τα collectibles τελειως στο βασικο παιχνιδι οποτε σιγουρα μελλοντικα θα το ξανα παιξω οποτε καλοδεχουμενο το patch να το παιξουμε οπως πρεπει.
optimus prime Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Σιγουρα ειναι ωραιο παιχνιδι,το εχω τερματισει και εγω κανα 2 φορες εως τωρα..
Arkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, optimus prime είπε Σιγουρα ειναι ωραιο παιχνιδι,το εχω τερματισει και εγω κανα 2 φορες εως τωρα.. Αναμενουμε την τριλογια αν και οποτε ερθει στον υπολογιστη να εχουμε ολο το πακετο. Ειναι παιχνιδια που παιζονται ανετα και δευτερη και τριτη φορα και λογο χαρακτηρων και λογο της πολυ fun ατμοσφαιρας που εχουν και του ολου μυστηριου με τους θησαυρους.
just_a_dude Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Τι παιχνιδάρα είναι αυτό! Σε αυτό το narrative με στιγμές έντονης δράσης genre τα studios της Sony τους σκουπίζουν όλους πραγματικά. Και τρέχει και αέρας. 4
just getting started Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Πώς σου ξέφυγε όμως; Άνετα ο πιο καλά φτιαγμένος τίτλος της naughty dog, από παρουσίαση, μέχρι μηχανισμούς και πλοκή. Έχω βάλει συγγενικό πρόσωπο που δεν έχει ιδέα από gaming (προφανώς και από τη σειρά αυτή) να το παίξουμε μαζί και απλά έπαθε πλάκα από το πόσο σε τραβάει να συνεχίσεις ενώ είναι τέρμα προσιτό σε νέους παίκτες. 1
just_a_dude Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, just getting started είπε Πώς σου ξέφυγε όμως; Άνετα ο πιο καλά φτιαγμένος τίτλος της naughty dog, από παρουσίαση, μέχρι μηχανισμούς και πλοκή. Έχω βάλει συγγενικό πρόσωπο που δεν έχει ιδέα από gaming (προφανώς και από τη σειρά αυτή) να το παίξουμε μαζί και απλά έπαθε πλάκα από το πόσο σε τραβάει να συνεχίσεις ενώ είναι τέρμα προσιτό σε νέους παίκτες. Δεν μου ξέφυγε. Το είχα στο backlog και ήρθε η σειρά του τώρα. 1
toyo73 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 4 παιχνιδαρες που εφερε η Sony στο PC τις καταευχαριστηθηκα.Το ενα καλυτερο απο το αλλο. Days Gone: Uncharted: Legasy of Thieves Collection The Last Of Us God Of War Aριστουργηματα ολα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα