Προς το περιεχόμενο

ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΟΥΤΕΡ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

vitaplus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω τηλεφωνικο κέντρο HICOM 100E SIEMENS και από τον Μάρτιο ο ΟΤΕ μου εγκατέστησε νέο router ΤΟ ΟΧΥΖΕΝ. ήρθε ο τεχνικός το εγκατέστησε και όλα καλά. Μετά από πρόσφατη ανακαίνιση  όπου τα αποσύνδεσα όλα και μετά τα επανασύνδεσα, δεν περνούν οι εισερχόμενες κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο. wifi λειτουργεί , αναλογική γραμμή τηλεφώνου λειτουργεί εάν την συνδέσεις πάνω στο router, τα εσωτερικά τηλέφωνα λειτουργούν κανονικά. Αναβοσβήνει η ένδειξη του τηλεφώνου στο router  ( οι οδηγίες  λένε ότι είναι ανοιχτή γραμμή). Πώς  μπορώ να λύσω το πρόβλημα ; 

(Προσπάθησα να βγάλω άκρη με τον ΟΤΕ αλλά δεν γίνεται τίποτα  κανείς δεν ξέρει κανένα και τίποτα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το κεντρο επικοινωνει με τα εσωτερικα αλλα απο οτι φαινεται δεν επικοινωνει με τον εξω κοσμο. τσεκαρε η αλλαξε το καλωδιο συνδεσης με την bri. ειναι ethernet. στην συσκευασια του το κεντρο ειχε ενα με 4 αγωγους. μπορει να χρειαστει απο την μια ακρη rj11 απο την αλλη rj 45. και στα δυο ακρα 4 αγωγοι. 

1 hour ago, vitaplus said:

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣBRI  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ROYTER. TO ΣΥΝΔΕΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

αν δεν πηρε απο την bri τοτε δεν θα παιξεις.λογικα  bri πρεπει να εχεις για να πηρες oxygen.το κεντρο πρεπει να ειχε ηδη καλωδιο με το παλιο modem router/netmod που ειχες.βεβαια πρεπει να σεταριστει και ο εξοπλισμος αναλογα.

bri δεν πήρε σίγουρα γιατί το καλώδιο είναι μέσα στην συσκευασία. Το θέμα είναι ποιός τον σετάρει γιατί με τον ΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ. Το OXYZEN δεν το πήρα εγώ αλλά μου το έφερε ο ΟΤΕ επειδή άλλαζε όλες τις γραμμές του σε ευρωζωνικές. ( ετσι μου είπε τουλάχιστον.)

Ας αρχησουμε λιγο απο την αρχη καταρχας οτι καλωδιο ξεκουμπωσες απο το τηλεφωνικο κεντρο τα κουμπωσες παλι μετα σωστα πανω καθως και ενα να κουμπωσε λαθος αυτο σημαινει οτι αλλαζει μετα τελειως και η εσωτερικη επικοινωνια. Αμα στο ρουτερ σε πρωτη φαση δωσεις μονο εκει τηλεφωνια θα δουλεψει? οταν συνδεεις το τηλεφωνικο με το ρουτερ αρχιζει το προβλημά ? επισης αν εχεις συναγερμο/ πυρασφάλεια ή ότι άλλο που συνδεετε στην τηλεφωνία πρεπει και αυτο πλεον να παιξει μετά το μοντεμ και όχι πριν σε περιπτωση που το ειχες έτσι

Ο ΟΤΕ δεν νμζ να μπορει να κανει πολλα καθως ο τηλεφωνητης σου λεει εμεις στα παρεχουμε ετσι τωρα αν εσυ εχεις τηλεφωνικα κεντρα σου λεει μιλα με τον τεχνικο σου 

(πχ και εγω εχω τηλεφωνικο κεντρο και cisco καταστασεις αλλα σε αυτα ο ΟΤΕ δεν εχει ιδεα)

φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα. μιλα με αυτον που σου εκανε εγκαταστη το κεντρο και σε υποστηριζει. οι τεχνολογιες αλλαζουν. αλλαζουν οι εξοπλισμοι. μην περιμενεις κεντρο 25-30 ετων να σου δουλεψει μετα απο 20 χρονια. εδω κινητο αλλαζουν μερικοι καθε χρονο και δινουν 1000€. αν τους πεις για καινουργιο κεντρο που τους αφηνει και χρηματα στην επιχειρηση τους αρχιζουν και εχουν καβουρια. 

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Ο ΟΤΕ , ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ROYTER ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ Η ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟ ROYTER. 

Στις 12/9/2021 στις 4:10 ΜΜ, soteras είπε

Ας αρχησουμε λιγο απο την αρχη καταρχας οτι καλωδιο ξεκουμπωσες απο το τηλεφωνικο κεντρο τα κουμπωσες παλι μετα σωστα πανω καθως και ενα να κουμπωσε λαθος αυτο σημαινει οτι αλλαζει μετα τελειως και η εσωτερικη επικοινωνια. Αμα στο ρουτερ σε πρωτη φαση δωσεις μονο εκει τηλεφωνια θα δουλεψει? οταν συνδεεις το τηλεφωνικο με το ρουτερ αρχιζει το προβλημά ? επισης αν εχεις συναγερμο/ πυρασφάλεια ή ότι άλλο που συνδεετε στην τηλεφωνία πρεπει και αυτο πλεον να παιξει μετά το μοντεμ και όχι πριν σε περιπτωση που το ειχες έτσι

Ο ΟΤΕ δεν νμζ να μπορει να κανει πολλα καθως ο τηλεφωνητης σου λεει εμεις στα παρεχουμε ετσι τωρα αν εσυ εχεις τηλεφωνικα κεντρα σου λεει μιλα με τον τεχνικο σου 

(πχ και εγω εχω τηλεφωνικο κεντρο και cisco καταστασεις αλλα σε αυτα ο ΟΤΕ δεν εχει ιδεα)

Δεν ξεκούμπωσα κανένα καλώδιο από το κέντρο. Μόνο από το router. Συνδέω μία αναλογική συσκευή απευθείας στο router, και δουλεύει, όταν συνδέω το router με το κέντρο η αναλογική συσκευή δουλεύει αλλά οι κλήσεις δεν περνάνε στο κέντρο. Η εσωτερική επικοινωνία λειτουργεί κανονικά. 

1 ώρα πριν, vitaplus είπε

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Ο ΟΤΕ , ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ROYTER ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ Η ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟ ROYTER. 

Δεν ξεκούμπωσα κανένα καλώδιο από το κέντρο. Μόνο από το router. Συνδέω μία αναλογική συσκευή απευθείας στο router, και δουλεύει, όταν συνδέω το router με το κέντρο η αναλογική συσκευή δουλεύει αλλά οι κλήσεις δεν περνάνε στο κέντρο. Η εσωτερική επικοινωνία λειτουργεί κανονικά. 

Κουμπωνεις δηλαδη πχ στο phone 1 την συσκευη και στο phone 2 το κεντρο μηπως παιζει η θυρα 1 μονο. Εναν τεχνικο υπολογιστων δυκτιου δεν εχεις στην εταιρεια να το δει. Υποψιν και ο ΠΟΤΕ εξωτερικο τεχνικο εστειλε σιγα μην ξερει ο τηλεφωνητης πως γινετε η συνεδεση ολη. Ερωτηση τελειως ασχετη ως σχετικη το τηλεφωνικο κεντρο εσωτερικη επικονωνια εχει πχ να παρεις απο το ενα ακουστικο στο αλλο αυτο λειτουργει ασχετα με το αν περνει σημα τηλεφωνου

ΣΩΣΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑΛΕΣ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ PHONE 1 ΣΤΟ 2 TA ΙΔΙΑ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vitaplus είπε

ΣΩΣΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑΛΕΣ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ PHONE 1 ΣΤΟ 2 TA ΙΔΙΑ. 

ρε συ μπας και εχει ξεκουμπωσει απο κεντρο η εχει χαλασει το καλωδιο που δινει σημα τηλεφωνου στο κεντρο

Επεξ/σία από soteras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...