TheTourist098 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα Μιας και δεν ειδα αναλογο θεμα ουτε αναλογη συζητηση ενεργη για να ρωτησω θα ηθελα να θεσω εδω ενα ερωτημα που ισως βοηθησει και μελλοντικα αλλους σε παρομοια κατασταση. Νοσησα 24/5 με ενεργο πιστοποιητικο νοσησης και εν ολιγοις ενδιαφερομαι να κανω το εμβολιο...Εχουν περασει 3 μηνες και την ημερομηνια που σκεφτομαι να το κανω(22-24 σεπτεμβρη ) θα περασει 4μηνο απο την νοσηση. Γνωριζω οτι υπαρχει ενα διαστημα που λεει ο εοδυ 6 μηνων απο τη νοσηση,αλλα και λογω φοβου μεταλλαξεων και λογω υποχρεωσεων εργασιας κλπ κατα την περιοδο που θα ερθει η σειρα μου(και με ενδεχομενη αυξηση των ραντεβου που θα οδηγησει σε δυσκολια στο να βρω την ημερομηνια που θα επιθυμω) θα ηθελα να επισπευσω τη διαδικασια. Μιλησα με τον εοδυ τηλεφωνικα στο 1135 οπου με ενημερωσε οτι ναι μεν ειναι στην ευχερεια του κεντρου να πει αν θα με δεχθει για εμβολιασμο η οχι αλλα αν με δεχθουν μπορω να εκδοσω πιστοποιητικο εμβολιασμου την αμεσως επομενη ημερα σαν κατηγορια νοσησης-εμβολιασμου με μια δοση και αν ακυρωσω την δευτερη οντας πληρως εμβολιασμενος και καλυμενος με τη νοσηση. Θα ηθελα να μαθω λοιπον αν και απο εδω καποιος στην κοινοτητα το χει επιχειρησει ,και αν ναι , αν οντως μπορεσε μια μερα(η εστω σε ευλογο χρονικο διαστημα) μετα τον εμβολιασμο να εκδοσει πιστοποιητικο εμβολιασμου σαν "νοσηση και μια δοση εμβολιου" οπου και τυπικα σηματοδοτει οτι ειναι πληρης ο εμβολιασμος και δεν χρειαζεται καποια δευτερη δοση Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Exosia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Παρόμοια περίπτωση και εγώ. Δεν το έχω ψάξει ακόμα.
HamerZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Αν θες μία φορά, τότε αν δεν κάνω λάθος, της Johnson σου κάνει Και εγώ είμαι σε 10η μέρα.
TheTourist098 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, HamerZ είπε Αν θες μία φορά, τότε αν δεν κάνω λάθος, της Johnson σου κάνει Και εγώ είμαι σε 10η μέρα. Οχι, γινεται με ολα τα διδοσικα εμβολια αν εχεις νοσησει να κανεις μια μονο δοση, για αυτο το εξηγησα Θελω να κανω της Pfizer και οχι το Johnson οποτε για αυτο και η συζητηση περι αποφυγης της δευτερης δοσης με εκδοση του πιστοποιητικου
agnostos13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάποιος γνωστός μου που είχε ρωτήσει του είπαν οτι δεν σε αφήνουν να κάνεις εμβόλιο αν δεν έχουν περάσει οι 6 μήνες. Η αλήθεια είναι οτι σε πρώτη φάση το σύστημα σε αφήνει να κλείσεις ραντεβού αλλά μάλλον στο ακυρώνουν αν δεν έχει περάσει το απαραίτητο διάστημα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι γιατί αυτό το είχε ρωτήσει τον Ιούλιο. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από agnostos13 1
SB_1957 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Αφού σε ενημέρωσαν από τον εοδυ τί ψάχνεις να βρεις στο ίντερνετ; Πιο υπεύθυνες απαντήσεις; Επικοινωνείς με το εμβολιαστικο κέντρο και αφού κάνεις το εμβόλιο το σύστημα θα σου βγάλει αυτό ακριβώς που είσαι, εφόσον είσαι καταχωρημένος ότι νοσησες. 1 1
makis269 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, TheTourist098 είπε Παιδιά καλησπέρα Μιας και δεν ειδα αναλογο θεμα ουτε αναλογη συζητηση ενεργη για να ρωτησω θα ηθελα να θεσω εδω ενα ερωτημα που ισως βοηθησει και μελλοντικα αλλους σε παρομοια κατασταση. Νοσησα 24/5 με ενεργο πιστοποιητικο νοσησης και εν ολιγοις ενδιαφερομαι να κανω το εμβολιο...Εχουν περασει 3 μηνες και την ημερομηνια που σκεφτομαι να το κανω(22-24 σεπτεμβρη ) θα περασει 4μηνο απο την νοσηση. Γνωριζω οτι υπαρχει ενα διαστημα που λεει ο εοδυ 6 μηνων απο τη νοσηση,αλλα και λογω φοβου μεταλλαξεων και λογω υποχρεωσεων εργασιας κλπ κατα την περιοδο που θα ερθει η σειρα μου(και με ενδεχομενη αυξηση των ραντεβου που θα οδηγησει σε δυσκολια στο να βρω την ημερομηνια που θα επιθυμω) θα ηθελα να επισπευσω τη διαδικασια. Μιλησα με τον εοδυ τηλεφωνικα στο 1135 οπου με ενημερωσε οτι ναι μεν ειναι στην ευχερεια του κεντρου να πει αν θα με δεχθει για εμβολιασμο η οχι αλλα αν με δεχθουν μπορω να εκδοσω πιστοποιητικο εμβολιασμου την αμεσως επομενη ημερα σαν κατηγορια νοσησης-εμβολιασμου με μια δοση και αν ακυρωσω την δευτερη οντας πληρως εμβολιασμενος και καλυμενος με τη νοσηση. Θα ηθελα να μαθω λοιπον αν και απο εδω καποιος στην κοινοτητα το χει επιχειρησει ,και αν ναι , αν οντως μπορεσε μια μερα(η εστω σε ευλογο χρονικο διαστημα) μετα τον εμβολιασμο να εκδοσει πιστοποιητικο εμβολιασμου σαν "νοσηση και μια δοση εμβολιου" οπου και τυπικα σηματοδοτει οτι ειναι πληρης ο εμβολιασμος και δεν χρειαζεται καποια δευτερη δοση Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων θεωρώ οτι αυτό το ερώτημα απευθύνεται στους Ιατρούς του φόρουμ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις