Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. να σας πω απο πριν οτι δεν γνωριζω τρελες ορολογιες, ουτε ειμαι σπουδαγμενος πανω στο κομματι

για τις αναγκες streaming ηχου απο τον υπολογιστη μου σε διαδικτυακο ραδιοφωνικο σταθμο αγορασα πριν κανα χρονο την xtuga ct60s κοσνολιτσα 7 καναλιων απο το aliexpress. μς βολεψε πολυ μεχρι σημερα μιας και πανω κουμπωνα το μικροφωνο μου, ενω στο stereo channel input εβαζα τον ηχο που εβγαζε η καρτα ηχου του υπολογιστη (καλωδικο ΑΠΟ την "πρασινη τρυπουλα" του πυργου σε left and right στην κονσολα).

στην εξοδο της κονσολας επεστρεφα τον "επεξεργασμενο" ηχο πισω στη μπλε τρυπα (line in του υπολογιστη) και μεσω αυτης της εισοδου εστελνα τον ηχο εκει που ηθελα (σε server)

σημερα η κονσολιτσα (και λεω η κονσολα γιατι τεσταρα με πολλαπλα τεστ αν φταιει καλωδιο ή τα ακουστικα που χρησιμοποιω για μονιτορ) αρχισε να μου παραμορφωνει τον ηχο απο μονη της σαν καποιος να ειχε βαλει το gain στο θεο. γρατζουνουσε. τα λαμπακια που δειχνουν την ενταση δεν ηταν στο κοκκινο ουτε καν στο κιτρινο παρολα αυτα ο ηχος ειχε αυτη την παραμορφωση. δεν πειραξα τιποτα για να συμβει αυτο. απενεργοποιησα την κονσολα για μιση ωρα και επανηλθε. συνηδειτοποιησα οτι αφηνοντας ανοιχτη την κονσολα εστω και standby για πανω απο μια ωρα αρχιζει σταδιακα αυτο το προβλημα, ενω αν την κλεισω για αρκετη ωρα και την χρησιμοποιησω παλι φτιαχνει.

ειμαι λοιπον σε αναζητηση νεας κονσολας οχι πολυ ακριβης μεχρι 250€ μαξ γιατι δεν πληρωνομαι και απο το σταθμο απλως τη θελω για δικη μου ευκολια και γενικοτερα μιας και κανω και podcasts. βρηκα μετα απο μια μικρη ερευνα την soundcraft epm 6 αλλα δεν εχω δει καθολοτυ αξιολογησεις. ειδα οτι γενικα η soundcraft ομως βγαζει αρκετα καλο εξοπλισμο για ενα μεσο χρηστη σαν εμενα. εσεις που γνωριζετε περισσοτερο πιστευετε θα κανει τη δουλεια που θελω; σας ευχαριστω πολυ για οποια απαντηση 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tasvar είπε

Σε οικονομική, κοίτα και αυτή τη σειρά. 

https://www.behringer.com/series.html?category=R-BEHRINGER-XENYXSERIES

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. πιστευεις για το σκοπο που το θελω ομως που δεν ειναι και πολυ απαιτητικος πιστευεις θα με βολεψει η soundcraft ποιοτικα;

Δημοσ.

Τη συγκεκριμένη δεν την ξέρω, αλλά πιστεύω σε καλύπτει. Εχει καλά μηχανήματα η soundcraft.

Επίσης, καλό θα ήταν να υπάρχει και USB ώστε να δουλεύει και σαν κάρτα ήχου η κονσόλα.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tasvar είπε

Τη συγκεκριμένη δεν την ξέρω, αλλά πιστεύω σε καλύπτει. Εχει καλά μηχανήματα η soundcraft.

Επίσης, καλό θα ήταν να υπάρχει και USB ώστε να δουλεύει και σαν κάρτα ήχου η κονσόλα.

καταλαβα ναι. παντως και με την παλια που δεν ειχε εκμεταλλευομουν τα left right 1/4" se 3.5 jack γιατι στην ουσια εκανα απλα διαχειριση ηχου ενος built pc. ελπιζω να με βολεψει και βασικα αγχωθηκα γιατι η δικη μου τα εκλασε τωρα που ξεκινησε η νεα ραδιοφωνικη σεζον αχααχαχ. σε ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ριξε και μια ματια στην yamaha AG06 ειναι πολυ καλη και αξιοπιστη για την δουλεια που τι θες και ειναι και usb.

https://www.skroutz.gr/s/8478815/Yamaha-Εξωτερική-Επαγγελματική-Κάρτα-Ήχου-AG06-Συνδεσιμότητα-USB.html

Επεξ/σία από gsa-electronics
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...