Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την ομάδα! 

Εδώ και κάποιο καιρό προσπαθώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες του κινητού μου στον υπολογιστή μου έτσι ώστε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 

Ο υπολογιστής μου τρέχει την νεότερη μέχρι τώρα έκδοση έκδοση των Windows 10 ενώ το κινητό μου MIUI Global 11.0.2 

Παρακάτω περιγράφω τα βήματα που ακολουθώ:  

1. Συνδέω το κινητό μου με τον υπολογιστή με το αυθεντικό καλώδιο που υπήρχε στην συσκευασία (micro USB σε USB type A). To κινητό αρχίζει να φορτίζει και μου εμφανίζει το μήνυμα "Αυτή η συσκευή φορτίζεται μέσω USB" στο οποίο πατάω και επιλέγω 'Μεταφορά φωτογραφιών (PTP)" ανάμεσα στις 2 άλλες επιλογές "Μεταφορά αρχείων" και "Φόρτιση αυτής της συσκευής". 
  2. Το κινητό εξακολουθεί να φορτίζεται παρόλο που έχω επιλέξει "Μεταφορά Φωτογραφιών (PTP)" 
  3. Ανοίγω την εφαρμογή "Φωτογραφίες" και επιλέγω (πάνω-δεξιά) "Εισαγωγή" > "Από συνδεδεμένη συσκευή". 
  4. Η εφαρμογή, αφού ψάξει για αρκετή ώρα (καθώς το καλώδιο μετακινείται μέσα στην υποδοχή και έτσι η διαδικασία σταματάει) στο τέλος εντοπίζει κάποιες από τις φωτογραφίες (όχι όλες στο σύνολο) και χωρίς την ταξινόμηση σε φακέλους που είχαν μέσα στην Συλλογή του κινητού. 

Υ.Γ. Όταν φορτίζω την συσκευή το καλώδιο δεν μου δημιουργεί κανένα θέμα. 

Αν κάποιο μέλος γνωρίζει κάποια εναλλακτική για το πως να κάνω την μεταφορά θα χαρώ πολύ να την ακούσω! 

Ευχαριστώ! 😉

Επεξ/σία από lon-zet
Ορθογραφικό λάθος στον τίτλο
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε αλλο καλωδιο για αρχη. 

Μετα, εφοσον το κινητο σου και το pc σου εινια στο ιδιο ασυρματο δικτυο, μπορεις να δοκιμασεις με εναν file manager σαν τον amaze που θα το κανει ftp server και θα συνδεθεις σε αυτο μεσω του windows explorer για να μεταφερεις οτι θες. Χωρις καλωδιο κλπ, μεσω δικτυου θα γινει η μεταφορα.

Αν το παραπανω σε μπερδευει, μπορεις να στειλεις τα αρχεια σου μαζικα μεσω μιας εφαρμογης σαν το landrop. Βαζεις την εφαρμογη στο pc, την ιδια στο κινητο, σιγουρευεσαι οτι εινια στο ιδιο δικτυο και στελνεις οτι θες σαν να τα εστελνες μεσω bluetooth πχ.

Επεξ/σία από jim_p
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, lon-zet είπε

Χαιρετώ την ομάδα! 

Εδώ και κάποιο καιρό προσπαθώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες του κινητού μου στον υπολογιστή μου έτσι ώστε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 

Ο υπολογιστής μου τρέχει την νεότερη μέχρι τώρα έκδοση έκδοση των Windows 10 ενώ το κινητό μου MIUI Global 11.0.2 

1. Συνδέω το κινητό μου με τον υπολογιστή με το αυθεντικό καλώδιο που υπήρχε στην συσκευασία (micro USB σε USB type A). To κινητό αρχίζει να φορτίζει και μου εμφανίζει το μήνυμα "Αυτή η συσκευή φορτίζεται μέσω USB" στο οποίο πατάω και επιλέγω 'Μεταφορά φωτογραφιών (PTP)" ανάμεσα στις 2 άλλες επιλογές "Μεταφορά αρχείων" και "Φόρτιση αυτής της συσκευής". 
  2. Το κινητό εξακολουθεί να φορτίζεται παρόλο που έχω επιλέξει "Μεταφορά Φωτογραφιών (PTP)" 
  3. Ανοίγω την εφαρμογή "Φωτογραφίες" και επιλέγω (πάνω-δεξιά) "Εισαγωγή" > "Από συνδεδεμένη συσκευή". 
  4. Η εφαρμογή, αφού ψάξει για αρκετή ώρα (καθώς το καλώδιο μετακινείται μέσα στην υποδοχή και έτσι η διαδικασία σταματάει) στο τέλος εντοπίζει κάποιες από τις φωτογραφίες (όχι όλες στο σύνολο) και χωρίς την ταξινόμηση σε φακέλους που είχαν μέσα στην Συλλογή του κινητού. 

Αν κάποιο μέλος γνωρίζει κάποια εναλλακτική για το πως να κάνω την μεταφορά θα χαρώ πολύ να την ακούσω! 

Ευχαριστώ! 😉

Αυτό θα σου κάνει την δουλειά σου

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-εναλλακτικό-πρόγραμμα-από-το-Mi-PC-Suite/

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, apostolos22 είπε

Δοκίμασε και Μεταφορά αρχείων. Και μετά βρες τους φακέλους και αντέγραψέ τους.

Το έχω δοκιμάσει αλλά πάλι δεν βρίσκει όλα τα αρχεία, κυρίως τα βίντεο. 

Ευχαριστώ πάντως! 

Δημοσ.
Στις 9/9/2021 στις 3:10 ΜΜ, lon-zet είπε

Χαιρετώ την ομάδα! 

Ευχαριστώ! 😉

Δεν μπορείς απλά να τα κάνεις copy paste στον υπολογιστή από το φάκελο του κινητού;; 🤔 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς όχι, βρίσκει κάποια αρχεία αλλά όχι όλα (κυρίως τα βίντεο δεν βρίσκει)

Επεξ/σία από lon-zet
Παράλειψη Παράθεσης στοιχείου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...