alexpatras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Αν έχει κάποιος εμπειρία και μπορεί να πει κάποια γνώμη, θα ήμουν υπόχρεος. Ήμουν για πολλά χρόνια στην Α' εταιρεία τηλεφωνίας (σταθερο τηλ ) και αποφάσισα να "μετακομίσω στη Β" λόγω οικονομικότερου συμβολαίου. Η Β' εταιρεία μου απέστειλε με mailτο συμβόλαιο μαζι με μια υπεύθυνη δήλωση πως παραιτούμαι του δικαιώματος υπαναχώρησης , με τα οποία και συμφώνησα ( απέστειλα mail-απάντηση πως συμφωνώ) Η Α' εταιρεία με πήρε τηλ και μου πρόσφερε ενα νεό πολύ καλυτερο συμβόλαιο, το οποίο και θελω να αποδεχθω. Τωρα εχει αντιμετωπισει κανεις παρόμοια περιπτωση ; Επειδη παραιτήθηκα του δικαιωματος υπαναχωρησης δεν μπορω να σταματησω το νεο συμβολαιο της Β' εταιρειας απο το να μπει σε ισχυ; θα πληρωσω καποιο πεναλτι; Ρωτάω μην βρεθω να πληρωνω 2 συμβολαια για το ιδιο σταθερο τηλεφωνο. Οποια βοηθεια, εμπειρία καλοδεχούμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alexpatras είπε Αν έχει κάποιος εμπειρία και μπορεί να πει κάποια γνώμη, θα ήμουν υπόχρεος. Ήμουν για πολλά χρόνια στην Α' εταιρεία τηλεφωνίας (σταθερο τηλ ) και αποφάσισα να "μετακομίσω στη Β" λόγω οικονομικότερου συμβολαίου. Η Β' εταιρεία μου απέστειλε με mailτο συμβόλαιο μαζι με μια υπεύθυνη δήλωση πως παραιτούμαι του δικαιώματος υπαναχώρησης , με τα οποία και συμφώνησα ( απέστειλα mail-απάντηση πως συμφωνώ) Η Α' εταιρεία με πήρε τηλ και μου πρόσφερε ενα νεό πολύ καλυτερο συμβόλαιο, το οποίο και θελω να αποδεχθω. Τωρα εχει αντιμετωπισει κανεις παρόμοια περιπτωση ; Επειδη παραιτήθηκα του δικαιωματος υπαναχωρησης δεν μπορω να σταματησω το νεο συμβολαιο της Β' εταιρειας απο το να μπει σε ισχυ; θα πληρωσω καποιο πεναλτι; Ρωτάω μην βρεθω να πληρωνω 2 συμβολαια για το ιδιο σταθερο τηλεφωνο. Οποια βοηθεια, εμπειρία καλοδεχούμενη. σε ανάλογη περίπτωση στη κινητή πριν από δυο μήνες μου είπαν ότι επειδή αποδεχτήκατε την απώλεση του δικαιώματος υπαναχώρησης λογικα θα σας τραβήξουν και μετά θα κάνουμε νέο αίτημα να σας πάρουμε πίσω. είχα κανει αιτηση στη wind, με πήραν απο vodafone για το unlimited ultra με απεριοριστα GB στα 27 ευρώ και το δέχτηκα. Πήγα wind γύρισα πίσω. ούτε ξερω αν βγήκε λογαριασμος στη wind ούτε έδωσα σημασια. τώρα τι θα πληρώσεις δεν γνωρίζω, αναγράφεται στο συμβόλαιο ή ρώτησέ τους. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από valadisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Εντωμεταξύ οι ίδιες οι εταιρίες ζήτησαν να εφαρμοστεί αυτό με την υπαναχώρηση για να μην παίζουν πινγκ-πονγκ τον πελάτη από τη μία προσφορά στην άλλη, οι ίδιες συνεχίζουν και το κάνουν δίνοντας αντιπροσφορά αφού φύγεις. Για την ιστορία, ο τρόπος να πάρεις πλέον προσφορά από τον πάροχο στον οποίο είσαι ήδη είναι να ζητήσεις να καταγραφεί "πρόσθεση διακοπής". Θα σε πάρουν, θα τους πεις θέλω να φύγω γιατί βρήκα το τάδε και θα ακούσεις την ειδική προσφορά τους πριν υπογράψεις αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexpatras είπε Επειδη παραιτήθηκα του δικαιωματος υπαναχωρησης δεν μπορω να σταματησω το νεο συμβολαιο της Β' εταιρειας απο το να μπει σε ισχυ; πέρασαν 14 μέρες ? αυτό έχει σημασία . 2 ώρες πριν, alexpatras είπε Ρωτάω μην βρεθω να πληρωνω 2 συμβολαια για το ιδιο σταθερο τηλεφωνο. έχω βρεθεί , φυσικά έκανε λάθος η voda (είχα κάνει υπαναχώρηση) και μου έστελνε λογαριασμούς παράλληλα με cyta Με απειλούσαν μάλιστα οτι θα το κόψουν 😁 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από korakios πιπέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, alexpatras είπε Επειδη παραιτήθηκα του δικαιωματος υπαναχωρησης δεν μπορω να σταματησω το νεο συμβολαιο της Β' εταιρειας απο το να μπει σε ισχυ; θα πληρωσω καποιο πεναλτι; Σε έδεσαν... θα πληρώσεις όλο το πενάλτυ αν φύγεις. Με τους νέους κανονισμούς όταν διατηρείς το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο νέος πάροχος εκτελεί τη διαδικασία μετάβασης μετά από 14 μέρες. Μέσα σ'αυτό το διάστημα ο παλιός σου πάροχος δεν ενημερώνεται συστεμικά. Εκτός κι αν τους ενημερώσεις εσύ και τους πεις ορίστε φεύγω, κάντε αντιπροσφορά. Κι αφού συμφωνήσεις, μετά κάνεις υπαναχώρηση στην άλλη αίτηση που εκκρεμεί. Όταν όμως απολέσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο νέος πάροχος εκτελεί τη διαδικασία μετάβασης άμεσα και δεν υπάρχει γυρισμός. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, alexpatras είπε Αν έχει κάποιος εμπειρία και μπορεί να πει κάποια γνώμη, θα ήμουν υπόχρεος. Ήμουν για πολλά χρόνια στην Α' εταιρεία τηλεφωνίας (σταθερο τηλ ) και αποφάσισα να "μετακομίσω στη Β" λόγω οικονομικότερου συμβολαίου. Η Β' εταιρεία μου απέστειλε με mailτο συμβόλαιο μαζι με μια υπεύθυνη δήλωση πως παραιτούμαι του δικαιώματος υπαναχώρησης , με τα οποία και συμφώνησα ( απέστειλα mail-απάντηση πως συμφωνώ) Η Α' εταιρεία με πήρε τηλ και μου πρόσφερε ενα νεό πολύ καλυτερο συμβόλαιο, το οποίο και θελω να αποδεχθω. Τωρα εχει αντιμετωπισει κανεις παρόμοια περιπτωση ; Επειδη παραιτήθηκα του δικαιωματος υπαναχωρησης δεν μπορω να σταματησω το νεο συμβολαιο της Β' εταιρειας απο το να μπει σε ισχυ; θα πληρωσω καποιο πεναλτι; Ρωτάω μην βρεθω να πληρωνω 2 συμβολαια για το ιδιο σταθερο τηλεφωνο. Οποια βοηθεια, εμπειρία καλοδεχούμενη. Ξεκινάμε ότι έχει απαγορευτεί όταν πας σε άλλη εταιρεία να σε παίρνουν από άλλη για προσφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpatras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, ekrepali είπε Σε έδεσαν... θα πληρώσεις όλο το πενάλτυ αν φύγεις. Με τους νέους κανονισμούς όταν διατηρείς το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο νέος πάροχος εκτελεί τη διαδικασία μετάβασης μετά από 14 μέρες. Μέσα σ'αυτό το διάστημα ο παλιός σου πάροχος δεν ενημερώνεται συστεμικά. Εκτός κι αν τους ενημερώσεις εσύ και τους πεις ορίστε φεύγω, κάντε αντιπροσφορά. Κι αφού συμφωνήσεις, μετά κάνεις υπαναχώρηση στην άλλη αίτηση που εκκρεμεί. Όταν όμως απολέσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο νέος πάροχος εκτελεί τη διαδικασία μετάβασης άμεσα και δεν υπάρχει γυρισμός. Παντως μου εστειλαν μηνυμα πως εγινε η διαδιακασια υπαναχωρησης. Μπαινοντας σε site της Β' εταιρειας οπου βλεπεις την εξελιξη της αιτησης σου, λεει: η αιτηση ακυρωθηκε . Αρα ειμαι κομπλε τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα