Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα κέρδη που αναφέρει το profitability calculator του nicehash είναι ακριβή ? Γιατί σύμφωνα με αυτό θα έπρεπε να έβγαζα την ημέρα 9,47€ (με κέρδος 8,64) ενώ στην πραγματικότητα βγάζω 7,5 η και λιγότερο..σήμερα έκανα overclock τις κάρτες μου (έχω 4x1060 6gb 1x1650 και 1x1660ti) όμως πάλι τα ίδια βλέπω να γίνονται..επίσης μου βγάζει σαν ειδοποίηση Nvidia dch drivers detected..να διαγράψω τους drivers των καρτών ??

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ να αφήσει μια απάντηση.. ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι κέρδη υπο ιδανικές συνθήκες, με προσεκτικό fine-tuning, κατάλληλες συχνότητες/χρονισμούς, αποκλειστική χρήση των καρτών για mining κ.λπ. Μην περιμένεις δηλ. να δεις τα μέγιστα. Θα τα πλησιάσεις αν βρεις και περάσεις τους κατάλληλους χρονισμούς για κάθε ξεχωριστή κάρτα που έχεις με κάποιο πρόγραμμα τύπου afterburner. Επίσης να λάβεις υπόψην ότι τα κέρδη που αναφέρει το NiceHash αλλάζουν ανάλογα με την τρέχουσα τιμή του btc οπότε τη σύγκριση (τί βγάζω - τί μου λέει το ΝΗ ότι μπορώ να βγάλω) θα πρέπει να την κάνεις την ίδια στιγμή. Π.χ. 8.16€ δίνει τώρα καθαρό κέρδος με την default χρέωση στο ρεύμα.

Για τους οδηγούς, γράφουν στο site του NiceHash - σε κάποιο faq αν θυμάμαι καλά το διάβασα, ότι η αλλαγή τους δε επηρρεάζει την απόδοση των καρτών αλλά ίσως να επιδράσει θετικά στη σταθερότητα του συστήματος. Αν δεν έχεις θέματα αστάθειας η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς.

Επεξ/σία από tedybear
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tedybear είπε

Είναι κέρδη υπο ιδανικές συνθήκες, με προσεκτικό fine-tuning, κατάλληλες συχνότητες/χρονισμούς, αποκλειστική χρήση των καρτών για mining κ.λπ. Μην περιμένεις δηλ. να δεις τα μέγιστα. Θα τα πλησιάσεις αν βρεις και περάσεις τους κατάλληλους χρονισμούς για κάθε ξεχωριστή κάρτα που έχεις με κάποιο πρόγραμμα τύπου afterburner. Επίσης να λάβεις υπόψην ότι τα κέρδη που αναφέρει το NiceHash αλλάζουν ανάλογα με την τρέχουσα τιμή του btc οπότε τη σύγκριση (τί βγάζω - τί μου λέει το ΝΗ ότι μπορώ να βγάλω) θα πρέπει να την κάνεις την ίδια στιγμή. Π.χ. 8.16€ δίνει τώρα καθαρό κέρδος με την default χρέωση στο ρεύμα.

Για τους οδηγούς, γράφουν στο site του NiceHash - σε κάποιο faq αν θυμάμαι καλά το διάβασα, ότι η αλλαγή τους δε επηρρεάζει την απόδοση των καρτών αλλά ίσως να επιδράσει θετικά στη σταθερότητα του συστήματος. Αν δεν έχεις θέματα αστάθειας η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς.

Τα overclock τα έκανα σύμφωνα με το WhatToMine και ενώ ανέβηκαν τα mh/s δεν βλέπω διαφορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...