gab76 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. έχω το iPhone 12 mini και σκέφτομαι να πάρω ένα ρολόι,όμως δυστυχώς λόγω της μπαταρίας δεν θέλω το Apple watch με τίποτα. γενικά για τις δικές μου ανάγκες έβαλα στο μάτι το Amazfit t-rex όμως το θέμα μου είναι ότι δεν γνωρίζω και ούτε έχω βρει κάτι χρήσιμο στο ίντερνετ αν υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ iPhone και amazfit. πάνω απολα με εντιαφερει να λειτουργούν σωστά η ειδοποίησης από τηλέφωνα,μήνυματα,viber κτλπ. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από gab76
gab76 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 γιατί απότι έχω ακούσει τα Samsung δεν τα πάνε καλά με τα iPhone και λόγω που μέχρι και πριν 3 μέρες ήμουν κάτοχος του Huawei gt2 και το πούλησα γιατί εδώ και 2 μήνες περίπου μια μέρα δούλευε και 4 όχι! ε δυστυχώς δεν μου έχει μείνει και κάτι άλλο να μου αρέσει εμφανισιακά και φυσικά με τιμές μέχρι 150€ αντε....τραβηγμένα 200€
vargas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Το T rex ειναι από τα ρολόγια που έχουν φοβερη συνδεσιμότητα και μπαταρία .Μην το σκέφτεσαι καν , προχωρησε άφοβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα