Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά :)

Έχω ένα mobo Asus PQ5 PRO και πρόσφατα έκανα εγκατάσταση Win 7 64bit σε ένα παλιό σύστημα socket 775

Αφού έβαλα τους ACPI drivers παρατήρησα ότι στο device manager μου βγάζει μια unknown device ACPI/ATK0-110

Εγώ απλώς το μόνο που θέλω είναι η οθόνη να σβηνει απο μόνη της μετά απο 15 λεπτά αν δε δουλεύω το PC 

Δε καίγομαι και πολύ για ζητήματα εξοικονόμησης ενέργειας, ο υπολογιστής είναι για μια απλή καθημερινή χρήση (οχι workstation που θα έτρωγε πολλή ενέργεια)

Επισης ειδα οτι οι LAN drivers της μάνας του ειναι ιδιαίτερα παλιοί του 2009

Μήπως να έβαζα μόνο τους αρχικούς chipset drivers της motherboard και μετά να του περναγα απλώς το Convenience rollup update for Windows 7 SP1 και να τελείωνα;

Δεν είναι δα και το σούπερ-ντούπερ mobo να πεις οτι πρεπει να τους βάλεις ολα τα τελευταία updates στα πάντα για να εκμεταλλευτείς καποιες φοβερές δυνατότητες...

Τι γνώμη έχετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Janetos30 είπε

Τι γνώμη έχετε?

Κι εμένα τα ίδια, ενώ περνώ τους drivers των συγκεκριμένων συσκευών μου βγάζει το ACPI με θαυμαστικό. Επίσης το Windows update μου βγάζει συνέχεια ενημέρωση. Μόλις εγκαταστήσω τα δύο ''update'' δεν μου τα ξαναβγάζει και φεύγει το θαυμαστικό του ACPI.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Κι εμένα τα ίδια, ενώ περνώ τους drivers των συγκεκριμένων συσκευών μου βγάζει το ACPI με θαυμαστικό. Επίσης το Windows update μου βγάζει συνέχεια ενημέρωση. Μόλις εγκαταστήσω τα δύο ''update'' δεν μου τα ξαναβγάζει και φεύγει το θαυμαστικό του ACPI.

Λειτουργεί ακόμα στα 7 το Windows Update; Νόμιζα ότι θα έχουν κλείσει τους servers πια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάνω νέα εγκατάσταση μου βγάζει κάπου 220 updates. (Αν βρεθεί κάποια κρίσιμη ευπάθεια θα βρει urgent/ critical update, όπως στα XP όταν βγήκε το WannaCry το '17. Με επιφύλαξη αυτό).

Επίσης το Windows Defender ενημερώνεται τακτικά:

Screenshot_8.png.27bd0fd2376c68199b677c0ab92e05e9.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/9/2021 στις 12:34 ΠΜ, RTW4ever είπε

Λειτουργεί ακόμα στα 7 το Windows Update; Νόμιζα ότι θα έχουν κλείσει τους servers πια.

Θέλει πρώτα να εγκαταστήσεις χειροκίνητα κάποια updates και μετά τραβάει καμιά 200αριά. Δεν ξέρω όμως αν συνεχίζει να παίρνει νεώτερα updates.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 9/9/2021 στις 12:16 ΜΜ, Janetos30 είπε

Γεια σας παιδιά :)

Έχω ένα mobo Asus PQ5 PRO και πρόσφατα έκανα εγκατάσταση Win 7 64bit σε ένα παλιό σύστημα socket 775

Αφού έβαλα τους ACPI drivers παρατήρησα ότι στο device manager μου βγάζει μια unknown device ACPI/ATK0-110

Εγώ απλώς το μόνο που θέλω είναι η οθόνη να σβηνει απο μόνη της μετά απο 15 λεπτά αν δε δουλεύω το PC 

Δε καίγομαι και πολύ για ζητήματα εξοικονόμησης ενέργειας, ο υπολογιστής είναι για μια απλή καθημερινή χρήση (οχι workstation που θα έτρωγε πολλή ενέργεια)

Επισης ειδα οτι οι LAN drivers της μάνας του ειναι ιδιαίτερα παλιοί του 2009

Μήπως να έβαζα μόνο τους αρχικούς chipset drivers της motherboard και μετά να του περναγα απλώς το Convenience rollup update for Windows 7 SP1 και να τελείωνα;

Δεν είναι δα και το σούπερ-ντούπερ mobo να πεις οτι πρεπει να τους βάλεις ολα τα τελευταία updates στα πάντα για να εκμεταλλευτείς καποιες φοβερές δυνατότητες...

Τι γνώμη έχετε?

https://m.majorgeeks.com/files/details/simplix_updatepack.html  κατεβασε το simplix pack 7 μετανεμασε το σε UpdatePack7R2--++.exe και τρεξτο θα κανει install ολα τα updates .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alexisnik19911 είπε

https://m.majorgeeks.com/files/details/simplix_updatepack.html  κατεβασε το simplix pack 7 μετανεμασε το σε UpdatePack7R2--++.exe και τρεξτο θα κανει install ολα τα updates .

Λάθος.

Το ΑΤΚ δεν είναι Windows update, είναι driver της Asus για το τσιπάκι που ρυθμίζει τους ανεμιστήρες ανάλογα με την υπολογιστική απαίτηση και θερμοκρασία.

• Like 1
Δημοσ.

Mια χαρα υποστηρίζονται ακομα τα win7 αν ψαξει κανεις ...

Καπου διαβασα θα δώσουν και αναβαθμιση για τα W11 απευθείας ...

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, snbblp είπε

Λάθος.

Το ΑΤΚ δεν είναι Windows update, είναι driver της Asus για το τσιπάκι που ρυθμίζει τους ανεμιστήρες ανάλογα με την υπολογιστική απαίτηση και θερμοκρασία.

οχι ,εγω γενικα το εγραψα. δεν μιλουσα για το ATK.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...