Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/244-73-DEPSRX894A1/DELL-PC-XPS-8940-i7-11700-16GB-512GB-SSD--1TB-HDD-DVD-RW-NVIDIA-RTX-3060Ti-Win-10-Pro-2Y-PRM

Πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του η αγορά του συγκεκριμένου desktop της Dell; Πού αλλού θα μπορούσα να το βρω φθηνότερα; Πόσο θα μου πήγαινε να το φτιάξω εγώ κομμάτι-κομμάτι; Μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο στην αγορά με λιγότερα χρήματα; 

Δημοσ.

Αυτό που αναφέρει το μέλος emperor4her από πάνω, είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο και πιθανόν να μην το ξαναφέρουν. 

Ίσως στα ίδια χρήματα μπορεί να βγει πιο αξιόλογη σύνθεση.

Για τι χρήση το προορίζεται το σύστημα;

• Like 1
Δημοσ.

Το σύστημα προορίζεται τόσο για χρήση στην εργασία μου σε γραφείο αλλά και για gaming. Το γνωρίζω δυστυχώς ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην το ξαναφέρει η Dell απλά με ενδιέφεραν τα επιμέρους κομμάτια του γι'αυτό και το διάλεξα παρά το γεγονός ότι θεωρώ ότι για ένα έτοιμο Desktop είναι ίσως πανάκριβο γι'αυτά που προσφέρει. Πού θα μπορούσα να βρω όμως και κάτι παρεμφερές και φθηνότερο και ας είναι κάπως κατώτερο από θέμα απόδοσης;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PanKarVid είπε

Το σύστημα προορίζεται τόσο για χρήση στην εργασία μου σε γραφείο

Θα μπει δηλαδή σε γραφείο/ επιχείρηση; Αν είναι έτσι και φτιάξετε PC κομμάτι-κομμάτι και συναρμολόγηση σε κατάστημα θα πρέπει να αγοράσετε Windows με τιμολόγιο π.χ. από εδώ.

O@nickol-us θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Θα μπει δηλαδή σε γραφείο/ επιχείρηση; Αν είναι έτσι και φτιάξετε PC κομμάτι-κομμάτι και συναρμολόγηση σε κατάστημα θα πρέπει να αγοράσετε Windows με τιμολόγιο π.χ. από εδώ.

O@nickol-us θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Mακάρι να μπορούσα να τους βοηθήσω όλους Τέρη :D

2000 για το συγκεκριμένο δεν μου κάθεται καλά.

Βασικά ο ts θα πρέπει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θέλει να κάνει. Μου φαίνεται περιττό 2000 για δουλειές γραφείου και gaming.

Χωρίς να ψάξω καθόλου στα 2000

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-omen-by-hp-(ryzen-7-5800x-16gb-512ssd-1

Desktop PC OMEN by HP (Ryzen 7-5800X/16GB/512SSD& 1TB/NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB/Windows 10 Pro) GT

1900 (Εφάμιλλο του Dell)

https://www.skroutz.gr/s/29962022/HP-Pavilion-TG01-2000nv-i7-11700-16GB-1TB-256GB-GeForce-RTX-3060-Ti-W10-Home.html

HP Pavilion TG01-2000nv (i7-11700/16GB/1TB + 256GB/GeForce RTX 3060 Ti/W10 Home)

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Mακάρι να μπορούσα να τους βοηθήσω όλους Τέρη :D

Να ήσουν ο μόνος... Κάποιοι δεν ανοίγουν καν θέμα, με ρωτάνε απευθείας σε π.μ. Αυτή τη βδομάδα τρέχω τρεις, με τους δύο τελείωσα.

*Συγγνώμη που σε έβαλα σφήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...