valadisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω 6 ευρώ στο wise αν τα στείλω σε πειραιως έχει 4 ευρώ προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα. αν κάποιος έχει wise να του τα στείλω θα βγάλει 1 ευρώ για την διευκόλυνση του στέλνω τα 6 ευρώ μου βάζει σε πειραιώς τα 5 ας μου στείλει μνμ thnx in advance θα τα στειλω πρωτα εγω, αλλα να εχει αξιολογησεις και με n26 θα τα πάρετε αμέσως, απλά θα μου βάλετε κατά 1 ευρώ λιγότερο από όσα λάβετε. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από valadisk
Bitbit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Ρε φίλε όλη αυτή η φασαρία για 6€? Η Πειραιώς για εισερχόμενα μέχρι 15€ νομίζω, δε χρεώνει τίποτα. Η wise δε ξέρω τι είναι και τι χρεώνει. Αλλά αν δε χρεώνει εξερχόμενα είσαι οκ.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, valadisk είπε Έχω 6 ευρώ στο wise αν τα στείλω σε πειραιως έχει 4 ευρώ προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα. αν κάποιος έχει wise να του τα στείλω θα βγάλει 1 ευρώ για την διευκόλυνση του στέλνω τα 6 ευρώ μου βάζει σε πειραιώς τα 5 ας μου στείλει μνμ thnx in advance θα τα στειλω πρωτα εγω, αλλα να εχει αξιολογησεις και με n26 θα τα πάρετε αμέσως, απλά θα μου βάλετε κατά 1 ευρώ λιγότερο από όσα λάβετε. Eνα φίλο με παπάκι δεν εχεις να βάλει 6€ βενζίνη και να στα δώσει;
valadisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Eνα φίλο με παπάκι δεν εχεις να βάλει 6€ βενζίνη και να στα δώσει; δεν εχω καρτα απο το wise και δεν μπορουν να ξοδευτουν. μόνο με έμβασμα. 9 λεπτά πριν, Bitbit είπε Ρε φίλε όλη αυτή η φασαρία για 6€? Η Πειραιώς για εισερχόμενα μέχρι 15€ νομίζω, δε χρεώνει τίποτα. Η wise δε ξέρω τι είναι και τι χρεώνει. Αλλά αν δε χρεώνει εξερχόμενα είσαι οκ. είσαι σίγουρος ότι δεν χρεώνει μέχρι 15 ευρώ?
Bitbit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, valadisk είπε δεν εχω καρτα απο το wise και δεν μπορουν να ξοδευτουν. μόνο με έμβασμα. είσαι σίγουρος ότι δεν χρεώνει μέχρι 15 ευρώ? Τελευταία φορά που κοίταξα ναι. Σίγουρος. Εκτός αν άλλαξε το τιμολόγιο. Μόνο η αλφα δε χρεώνει μέχρι 5€. Η Πειραιώς και εθνική είναι στα 15€ και η eurobank στα 20€. Κάνω συχνά εμβάσματα και τα ξέρω. Επίσης και σε revolut, n26... Μπορείς να τα στείλεις δωρεάν. Όλο και κάποιος φίλος θα έχει Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από Bitbit
valadisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε Τελευταία φορά που κοίταξα ναι. Σίγουρος. Εκτός αν άλλαξε το τιμολόγιο. Μόνο η αλφα δε χρεώνει μέχρι 5€. Η Πειραιώς και εθνική είναι στα 15€ και η eurobank στα 20€. Κάνω συχνά εμβάσματα και τα ξέρω. Επίσης και σε revolut, n26... Μπορείς να τα στείλεις δωρεάν. Όλο και κάποιος φίλος θα έχει thnx a lot. much appreciated.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, valadisk είπε δεν εχω καρτα απο το wise και δεν μπορουν να ξοδευτουν. μόνο με έμβασμα. είσαι σίγουρος ότι δεν χρεώνει μέχρι 15 ευρώ? virtual card και κινητό με nfc? Aπλά δίνω μια ιδέα
valadisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε virtual card και κινητό με nfc? Aπλά δίνω μια ιδέα για να πάρεις virtual κάρτα στο wise πρέπει να έχεις παραγγείλει χρεωστική πρώτα η οποία έχει 6 ευρώ. τα έστειλα σε πειραιως ας ελπίσω να εχει δικιο ο φιλος και να μην μου τα φαει τζαμπα. 1
Bitbit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, valadisk είπε για να πάρεις virtual κάρτα στο wise πρέπει να έχεις παραγγείλει χρεωστική πρώτα η οποία έχει 6 ευρώ. τα έστειλα σε πειραιως ας ελπίσω να εχει δικιο ο φιλος και να μην μου τα φαει τζαμπα. δες εδώ το τιμολόγιο. Δωρεάν είναι μέχρι 15€, δεν άλλαξε κάτι 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, valadisk είπε για να πάρεις virtual κάρτα στο wise πρέπει να έχεις παραγγείλει χρεωστική πρώτα η οποία έχει 6 ευρώ. τα έστειλα σε πειραιως ας ελπίσω να εχει δικιο ο φιλος και να μην μου τα φαει τζαμπα. Ναι; Δεν το ήξερα καθως την πήρα απο την πρώτη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα