oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Επίσης υπάρχουν εφαρμογές που δεν παίζουν σωστά με Mouse Οθόνη αφής δεν έχει κανένα Chromebook? Χρειάζεται αναγκαστικά ποντίκι στο Android?
lsdatas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, oldnew είπε Οθόνη αφής δεν έχει κανένα Chromebook? Χρειάζεται αναγκαστικά ποντίκι στο Android? Έχουν αρκετά και μάλιστα γυρνάνε σε tablet mode αν περιστρέφεται και η οθόνη. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από lsdatas 1
Spyrus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Ως κάτοχος Lenovo IdeaPad θα ήταν τέλειο αν βάζανε πληκτρολόγιο tenkeyless αντί για αυτό το layout, καθώς τα num keys είναι μικρότερα.
Vasilisxd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, oldnew είπε Οθόνη αφής δεν έχει κανένα Chromebook? Χρειάζεται αναγκαστικά ποντίκι στο Android? Έχουν αρκετά μοντέλα όπως είπε και ο φίλος , αλλά δεν είναι όπως φαντάζεσαι και πολύ βολικό να παίζεις π.χ ένα παιχνίδι. Αλλιώς είναι να έχεις ένα Tablet στο χέρι σου , το οποίο μπορεί να γίνει και Laptop με αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Πάντως τα Lenovo Android Tablet που έβγαλε τώρα , έχουν PC Mode , μπορούν δηλαδή να δουλέψουν το Android σε παραθυρικό περιβάλλον. Όπως αυτό δηλαδή : https://www.e-lenovo.gr/lenovo-tab-p11-pro-full-octacore-2k-ips-6gb-128gb-keyboard-pen-gr.html?search=11&description=true 1
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Έχουν αρκετά μοντέλα όπως είπε και ο φίλος , αλλά δεν είναι όπως φαντάζεσαι και πολύ βολικό να παίζεις π.χ ένα παιχνίδι. Αλλιώς είναι να έχεις ένα Tablet στο χέρι σου , το οποίο μπορεί να γίνει και Laptop με αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Πάντως τα Lenovo Android Tablet που έβγαλε τώρα , έχουν PC Mode , μπορούν δηλαδή να δουλέψουν το Android σε παραθυρικό περιβάλλον. Όπως αυτό δηλαδή : https://www.e-lenovo.gr/lenovo-tab-p11-pro-full-octacore-2k-ips-6gb-128gb-keyboard-pen-gr.html?search=11&description=true Δεν ειχα ποτέ οπότε δεν ξέρω ποσο βολικά είναι στην πραξη. Πάντως αυτο της lenovo που το βρήκα σε βίντεο δε φαίνεται να διαφέρει και πολυ απο Android tablet αμα τρέχει android, μοιας και εχει touch, amoled 13.5 ιντσες, βγαίνει το πληκτρολόγιο και εμφανισιακά δε διαφέρει σε τίποτα απο μια android ταμπλετα, απλώς είναι πολυ φθηνότερο..
Vasilisxd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, oldnew είπε Δεν ειχα ποτέ οπότε δεν ξέρω ποσο βολικά είναι στην πραξη. Πάντως αυτο της lenovo που το βρήκα σε βίντεο δε φαίνεται να διαφέρει και πολυ απο Android tablet αμα τρέχει android, μοιας και εχει touch, amoled 13.5 ιντσες, βγαίνει το πληκτρολόγιο και εμφανισιακά δε διαφέρει σε τίποτα απο μια android ταμπλετα, απλώς είναι πολυ φθηνότερο.. Πολύ φθηνότερο δεν είναι , κάπου στα 550€ Θα κοστίζει. Γενικά εάν σε ενδιαφέρει πιο πολύ το Productivity πας σε Chrome OS , εάν το θες για χαβαλέ και games , πας σε Android Tablet. Γενικά το Android είναι στημένο για χρήση με τα χέρια ενώ το Chrome είναι λιγάκι πιο περίπλοκο σε αυτό το κομμάτι , εννοώ γενικά το layout του λειτουργικού. Εν τω μεταξύ , μπορείς να στήσεις ένα Chrome OS usb stick και να μπουτάρεις από εκεί , να πάρεις μια γεύση του λειτουργικού. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από Vasilisxd 1
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Vasilisxd είπε Πολύ φθηνότερο δεν είναι , κάπου στα 550€ Θα κοστίζει. Γενικά εάν σε ενδιαφέρει πιο πολύ το Productivity πας σε Chrome OS , εάν το θες για χαβαλέ και games , πας σε Android Tablet. Γενικά το Android είναι στημένο για χρήση με τα χέρια ενώ το Chrome είναι λιγάκι πιο περίπλοκο σε αυτό το κομμάτι , εννοώ γενικά το layout του λειτουργικού. Εχω ηδη το galaxy tab s6, απλα σκέφτομαι όταν πάρω το επόμενο αν πρέπει να έχω και τα chromebook στις επιλογές μου..
Vasilisxd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, oldnew είπε Εχω ηδη το galaxy tab s6, απλα σκέφτομαι όταν πάρω το επόμενο αν πρέπει να έχω και τα chromebook στις επιλογές μου.. Νομίζω ναι , θα ήταν μια καλή επιλογή. Γενικά η Google έχει μπερδέψει τα πράγματα , θα μπορούσε ότι έχει στημένο στο Chrome OS να το είχε στο Android εξ’αρχής και να το ονόμαζε Android Desktop. Στην αρχή το Chrome OS ξεκίνησε σαν ένα απλό και ελαφρύ λειτουργικό και έχει καταντήσει με Parallels να τρέχει windows και να παίζει native Android. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα