IKARIWTHS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημερα παιδια ,μου εσπασε η οθονη τοy galaxy s20,θελω να μεταφερω τις φωτογραφιες μου πριν το παω στην smartec για αλλαγη, αλλα δεν μπορω να το ξεκλειδωσω . Ο κωδικος ειναι με pattern lock . Σκεφτηκα να βαλω ανταπτορα usb type c to usb a female αλλα θα κανει μερες να ερθει. Υπαρχει αλλη λυση?
GATE123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Αν έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb ναι μπορείς. Αλλιώς όχι.
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πήγα και αγόρασα έναν ανταπτορα ,σύνδεσα το ποντίκι πάνω και το ξεκλείδωσα ,τώρα το πρόβλημα είναι ότι όταν αποσυνδέω το ποντίκι και συνδέω τον υπολογιστή πρέπει να πατήσω ακόμα μια φορά πάνω στην οθόνη για την μεταφορά αρχείων από κινητό σε υπολογιστή και δεν γίνεται .Σε αυτό το στάδιο που είμαι ψάχνω να δω αν υπάρχει λύση μεταφοράς αρχείων χωρίς να συνδέσω το καλώδιο . 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Αν έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb ναι μπορείς. Αλλιώς όχι. φιλε gate13 μπορώ να ενεργοποιήσω τον εντοπισμό σφαλμάτων ,μπορείς να με κατευθύνεις μετά ; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από IKARIWTHS
GATE123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.doctorandroid.gr/2014/06/control-broken-android-screen.html?m=1
tarantules Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Ένα tip που ακολουθώ χρόνια τώρα για τέτοιες ακριβώς περιπτώσεις : Πάντα μα πάντα επιλέγω σαν default φάκελο αποθήκευσης των video και φωτογραφιών της κάμερας την εξωτερική κάρτα SD του κινητού.
GATE123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tarantules είπε Ένα tip που ακολουθώ χρόνια τώρα για τέτοιες ακριβώς περιπτώσεις : Πάντα μα πάντα επιλέγω σαν default φάκελο αποθήκευσης των video και φωτογραφιών της κάμερας την εξωτερική κάρτα SD του κινητού. Και ένα Gloud
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tarantules είπε Ένα tip που ακολουθώ χρόνια τώρα για τέτοιες ακριβώς περιπτώσεις : Πάντα μα πάντα επιλέγω σαν default φάκελο αποθήκευσης των video και φωτογραφιών της κάμερας την εξωτερική κάρτα SD του κινητού. Πολλά πλέον δεν έχουν θεση για κάρτα οπότε μονο το cloud που λεει και ο φίλος.
tarantules Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πολλά πλέον δεν έχουν θεση για κάρτα οπότε μονο το cloud που λεει και ο φίλος. Ποτέ δεν ήμουν υποστηρικτής του να αποθηκεύω προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο σε ξένους server.Πολλά γίνονται και τα βλέπουμε συνεχώς.Τώρα για τα κινητά χωρίς κάρτα sd , υπάρχουν επίσης πολλά κινητά που έχουν και θα συνεχίσουν στο μέλλον να υποστηρίζουν κάρτες sd.
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 καλησπερα παιδια και ευχαριστω για το ενδιαφερον,επειδη εχω μικρα παιδια δεν θελω να ανεβαινουν οι φωτογραφιες μου σε cloud,Τελικα κατεβασα εναν file explorer και περασα τισ φωτογραφιες μου μεσω ftp server .Δευτερα δινω το κινητο για αλλαγη οθονης ,γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει?
GATE123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε καλησπερα παιδια και ευχαριστω για το ενδιαφερον,επειδη εχω μικρα παιδια δεν θελω να ανεβαινουν οι φωτογραφιες μου σε cloud,Τελικα κατεβασα εναν file explorer και περασα τισ φωτογραφιες μου μεσω ftp server .Δευτερα δινω το κινητο για αλλαγη οθονης ,γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει? 248€ το απλό S20 Μετά πάει ανάλογα. S20 FE 5G(127€) S20 FE(128€) Οι τιμές είναι από την smartec. Αν έχεις το απλό το πουλάς όσο μπορείς και με τα λεφτά που θα πάρεις +248 παίρνεις ένα καινούργιο τηλέφωνο για να κάνεις την δουλειά σου. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όντως δεν αξίζει μιας και η αξία του σαν μεταχειρισμένο είναι σχετικά μικρή .Θα το φτιάξω όμως διότι είναι δώρο της γυναίκας μου .Θα επανέλθω από Δευτέρα να ενημερώσω για τις τιμές .Σας ευχαριστώ όλους . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από IKARIWTHS
KyrGR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Όταν παραλαμβάνετε ένα κινητό προτείνω να ενεργοποιείτε επιλογές για προγραμματιστές, oem unlock και usb debugging πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, δεν έβλαψε κανέναν αυτό ,αντιθέτως μπορεί να σε γλυτώσει από πολλά.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, KyrGR είπε Όταν παραλαμβάνετε ένα κινητό προτείνω να ενεργοποιείτε επιλογές για προγραμματιστές, oem unlock και usb debugging πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, δεν έβλαψε κανέναν αυτό ,αντιθέτως μπορεί να σε γλυτώσει από πολλά. Για το oem, μου βγάζει ειδοποίηση πως οι λειτουργίες προστασίας της συσκευής δεν θα είναι ενεργές αν ενεργοποιηθεί. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από AntiCambeR
KyrGR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοεί ότι θα διευκολυνθεί όποιος το κλέψει να το ξεκλειδώσει αυτό όμως λίγο σε ενδιαφέρει αφού δεν πρόκειται να στο επιστρέψει. Δηλαδή η επιλογή δεν ξεκλειδώνει το bootloader απλά καθιστά το ξεκλείδωμα δυνατό όταν πάθει βλάβη το κινητό ώστε να είναι ευκολότερη η επισκευή. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από KyrGR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα