Προς το περιεχόμενο

Wind VDSL πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Έχω πρόβλημα με την ταχύτητα μου. Κάποιες ώρες πιάνω κανονικά 50, όσο δηλαδή και το πακέτο μου και κάποιες 30. Οι μετρήσεις έχουν γίνει και με καλώδιο και με wifi, όπως επίσης κάποιες φορές στα test με καλώδιο έχω απενεργοποιήσει το wifi ώστε να μην έχει παρεμβολές. 
Μιλώντας με την τεχνική υποστήριξη 3 φορές, δεν έχω βρει κάποια άκρη. Τη μία το συμπέρασμα που έβγαλαν είναι ότι είτε έχω αργό υπολογιστή ή ότι οι υπόλοιπες συσκευές μου τρώνε το bandwidth. Τις άλλες δύο φορές με παρότρυναν να κάνω επανεκκίνηση (έχοντας κάνει αρκετές φορές φυσικά) και κάνοντας από τη μεριά τους κάποιες παραμετροποιήσεις.
Οι συσκευές είναι κυρίως 2 ip cameras, air condition, smart tv, 2 υπολογιστές και 2 κινητά.
Επίσης, παρατηρώντας το ping σε κάποια games είναι υψηλό (110-130),  ενώ όταν δεν έχω θέμα είναι κανονικό (60-70). Έτσι μπορεί να κολλάω κάποιες ώρες στο gaming πχ 11-12μμ και έπειτα να είναι μία χαρά.
Παλαιότερα είχα το ίδιο θέμα για 1.5 βδομάδα μέχρι που σταμάτησε μόνο του. Υπάρχει κάτι που μπορώ να ζητήσω από αυτούς να κάνουν ή να εξετάσουν περαιτέρω? Είναι κάποιο πρόβλημα δικό μου όπως ισχυρίζονται? Και αν ναι γιατί δε μου εμφανίζει μόνιμα αυτά τα προβλήματα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...