Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, prefuse είπε

Έτσι πως το γράφεις είναι σαν να πήρες 38€ την καφετιέρα. Ενώ ουσιαστικά πήρες 38+40= 78€ την καφετέρια με 40€ δώρο για καφέδες. Έχει διαφορά στο ότι κάποιος μπορεί να νομίζει ότι σε κάποιες περιόδους η μηχανή πουλιέται στα 38€, που από όσο γνωρίζω δεν ισχύει.

39€-1€cashback την πήρα φίλος, προσέχω τι γράφω. Την pixie πχ την πήρα 99€ και πήρα δώρο το aeroccino και 70€ σε καφέδες. Δεν είμαστε σε τυχαίο φόρουμ εδώ, έχουμε "επιτυχίες" 😜😜😎😎😎

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, giorginho είπε

39€-1€cashback την πήρα φίλος, προσέχω τι γράφω. Την pixie πχ την πήρα 99€ και πήρα δώρο το aeroccino και 70€ σε καφέδες. Δεν είμαστε σε τυχαίο φόρουμ εδώ, έχουμε "επιτυχίες" 😜😜😎😎😎

38€ χωρίς να σε υποχρεώσουν να πάρεις αλλα 40€ καφέδες;

Δεν αμφιβάλω αν ήταν μια μεμονωμένη προσφορά, αλλά και στο ιστορικό του skroutz/best price δεν έχει υπάρξει τέτοια τιμή.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, prefuse είπε

Δεν αμφιβάλω αν ήταν μια μεμονωμένη προσφορά, αλλά και στο ιστορικό του skroutz/best price δεν έχει υπάρξει τέτοια τιμή.

Θα κάνει διάφορα αν το γράψω και 3η φορά;

Άντε ας το γράψω. Πλήρωσα 39€ (είχε από αρχική 79€ τότε ένα πρώτο 20ευρω μείωση και εμφανιζόταν στα 59€, στο καλάθι έμπαινε από κάποια δεύτερη προωθητική λόγω Black Friday άλλο ένα 20€!), πήρα 1€ Cashback, άρα ουσιαστικά 38€, και κατόπιν εγγραφής της μηχανής στο nespresso.com πήρα καφέδες με έκπτωση 40€ (δε θυμάμαι πόσο και τι ακριβώς παρήγγειλα, τα 40€ είχαν πιστωθει στο λογαριασμό μου στο site της εταιρείας να τα κάνω ό,τι θέλω). Γενικά παvτως να ξέρεις, ότι ειναι πολλά πράγματα που για διάφορους λόγους δεν εμφανίζονται στο ιστορικο του σκρουτζ (πχ. όφελος από προγράμματα τραπεζών τύπου €πιστροφη κλπ). Από ότι βλέπω σε αυτό το προϊόν σταματάει το ιστορικό πριν 2 χρονια, εγώ την πήρα πριν σχεδόν 4 (!), Νοέμβρη 2017, ενώ την pixie αρχες 2012! Το έξτρα "μπάτζετ" για καφέδες είναι πάντα προωθητική ενέργεια περιορισμένης διάρκειας απευθείας από την ίδια την νεσπρεσο (τους παίρνεις κατόπιν καταχώρησης της καφετιέρας στο site της εταιρείας) το άλλο δώρο ή την έκπτωση προφανώς την παίρνεις απευθείας με την παραγγελία. Ξέχασα να αναφέρω το αυτονόητο πριν, ότι (όπως νομίζω πάντα) η καφετιέρα έρχεται ήδη με μια ποικιλία 16 καφέδων μέσα στο κουτί της, οπότε πρακτικά ακόμα περισσότεροι καφέδες δώρο). Δεν είναι πάντως τόσο απίστευτο, όταν μόνο η κάψουλα του καφέ κοστίζει περίπου μισό ευρώ μπορείς να υποθέσεις ότι συμφέρει την εταιρεία να δώσει τις φτηνές μηχανές πρακτικά τζάμπα και να σε βάλει στο τρυπακι να γίνεις μόνιμος πελάτης (το ίδιο έκαναν επί καναδυο δεκαετίες οι εταιρείες εκτυπωτών/πολυμηχανηματων, και πρακτικά συνεχίζουν ακόμα). Από την άλλη έχοντας εδώ και σχεδόν 2 χρονια φουλ αυτόματη εσπρεσιερα που παίρνει κόκκους καφέ μπορώ να πω ότι η διαφορά στο κόστος δεν είναι τόσο τεράστια όσο υποστηρίζουν πολλοί κάτοχοι τέτοιων μηχανών. Πριν καμιά βδομάδα - 10 μέρες παρήγγειλα από τη νεσπρεσο με συνδιασμο προωθητικής (δώρο ένα κιτ αφαλάτωσης με 6 συσκευασίες καφε), δώρου της νεσπρεσο (μάλλον προσωπικό) 5€ στο λογαριασμό μου και έκπτωση 5€ για παραγγελία μέσω του app, δηλαδή πήρα πράγματα των 30€ με 15,10€. Επειδή δεν είμαι φανατικός καφετζης, συνήθως ψωνίζω καφέδες κλπ μόνο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, οπότε μου έχει βγει πολύ φθηνά το "χόμπι" μέχρι στιγμής 😊

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorginho είπε

Θα κάνει διάφορα αν το γράψω και 3η φορά;

Άντε ας το γράψω. Πλήρωσα 39€ (είχε από αρχική 79€ τότε ένα πρώτο 20ευρω μείωση και εμφανιζόταν στα 59€, στο καλάθι έμπαινε από κάποια δεύτερη προωθητική λόγω Black Friday άλλο ένα 20€!), πήρα 1€ Cashback, άρα ουσιαστικά 38€, και κατόπιν εγγραφής της μηχανής στο nespresso.com πήρα καφέδες με έκπτωση 40€ (δε θυμάμαι πόσο και τι ακριβώς παρήγγειλα, τα 40€ είχαν πιστωθει στο λογαριασμό μου στο site της εταιρείας να τα κάνω ό,τι θέλω). Γενικά παvτως να ξέρεις, ότι ειναι πολλά πράγματα που για διάφορους λόγους δεν εμφανίζονται στο ιστορικο του σκρουτζ (πχ. όφελος από προγράμματα τραπεζών τύπου €πιστροφη κλπ). Από ότι βλέπω σε αυτό το προϊόν σταματάει το ιστορικό πριν 2 χρονια, εγώ την πήρα πριν σχεδόν 4 (!), Νοέμβρη 2017, ενώ την pixie αρχες 2012! Το έξτρα "μπάτζετ" για καφέδες είναι πάντα προωθητική ενέργεια περιορισμένης διάρκειας απευθείας από την ίδια την νεσπρεσο (τους παίρνεις κατόπιν καταχώρησης της καφετιέρας στο site της εταιρείας) το άλλο δώρο ή την έκπτωση προφανώς την παίρνεις απευθείας με την παραγγελία. Ξέχασα να αναφέρω το αυτονόητο πριν, ότι (όπως νομίζω πάντα) η καφετιέρα έρχεται ήδη με μια ποικιλία 16 καφέδων μέσα στο κουτί της, οπότε πρακτικά ακόμα περισσότεροι καφέδες δώρο). Δεν είναι πάντως τόσο απίστευτο, όταν μόνο η κάψουλα του καφέ κοστίζει περίπου μισό ευρώ μπορείς να υποθέσεις ότι συμφέρει την εταιρεία να δώσει τις φτηνές μηχανές πρακτικά τζάμπα και να σε βάλει στο τρυπακι να γίνεις μόνιμος πελάτης (το ίδιο έκαναν επί καναδυο δεκαετίες οι εταιρείες εκτυπωτών/πολυμηχανηματων, και πρακτικά συνεχίζουν ακόμα). Από την άλλη έχοντας εδώ και σχεδόν 2 χρονια φουλ αυτόματη εσπρεσιερα που παίρνει κόκκους καφέ μπορώ να πω ότι η διαφορά στο κόστος δεν είναι τόσο τεράστια όσο υποστηρίζουν πολλοί κάτοχοι τέτοιων μηχανών. Πριν καμιά βδομάδα - 10 μέρες παρήγγειλα από τη νεσπρεσο με συνδιασμο προωθητικής (δώρο ένα κιτ αφαλάτωσης με 6 συσκευασίες καφε), δώρου της νεσπρεσο (μάλλον προσωπικό) 5€ στο λογαριασμό μου και έκπτωση 5€ για παραγγελία μέσω του app, δηλαδή πήρα πράγματα των 30€ με 15,10€. Επειδή δεν είμαι φανατικός καφετζης, συνήθως ψωνίζω καφέδες κλπ μόνο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, οπότε μου έχει βγει πολύ φθηνά το "χόμπι" μέχρι στιγμής 😊

Τώρα έγινες κατανοητός!

Γι'αυτό ανέφερα ότι δεν αμφιβάλω, αν είναι κάποια μεμονωμένη προσφορά.

Το skroutz κάνει τα γνωστά κόλπα του... Στο app το ιστορικό είναι μέχρι 6 μήνες.. 

Και για το "δωρεάν" aerocinno 3 σε αναγκάζουν να αγοράσεις 5 δεκάδες καφέ δηλ ~21€ παραγγελία. Πράγμα που ίσως δεν θα έκανε κάποιος γιατί ίσως αγόρασε συμβατικές κάψουλες και όχι από Nespresso.

Ουσιαστικά ξεστοκαρουν το παλιό aerocinno 3, πουλώντας 5 δεκάδες κάψουλες συν ότι δεν δίνουν τα 30€ για κάψουλες. Άρα έχουν 51+€ κέρδος, όσο θα τους κοστίζει το aerocinno 3 (χωρίς κέρδος) που πουλάνε 75€.

4 λεπτά πριν, prefuse είπε

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/9/2021 στις 11:01 ΜΜ, prefuse είπε

Βρε εδω έχουν υπάρξει προσφορές Nespresso στα 50€ το 2012 που ήταν και "φρέσκιες", λες να μην ειχε παίξει στα 39;  

Τελικά για να πάρεις το δώρο aerocino πρέπει να κάνεις και αγορες καφέ; Αυτό δε το είχα προσέξει. Edit : το είδα στους όρους, εντάξει 4 καφέδες πρέπει να πάρεις. 

Εν τω μεταξύ το aerocino για πολλά χρόνια ήταν πιο "ακριβό" από τις μηχανές γιατί σχεδόν ποτέ δεν έμπαινε σε προσφορά. Λολ. 

Επεξ/σία από ipal
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Ποια μηχανη με κάψουλες εχει τον ωραιότερο καφε λέτε; 

https://www.skroutz.gr/s/19577124/Illy-Y3-2-Καφετιέρα-για-κάψουλες-Iperespresso-Light-Blue.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/8136206/Illy-Francis-X7-1-Καφετιέρα-για-κάψουλες-Iperespresso-Red.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Αν ψάχνεις κοντά στα 100-150€, μάλλον η από πάνω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Hamurabi είπε

Ποια μηχανη με κάψουλες εχει τον ωραιότερο καφε λέτε; 

Αυτη που εχεις την μεγαλυτερη επιλογη σε συμβατες και μη, καψουλες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μου ήρθε το aerocinno 3, έχω ακόμα ένα ίδιο και υπάρχει διαφορά στην ποιότητα. Στο δωρεάν η αντικολλητική επίστρωση φαίνεται πιο φθηνή. Τα άλλα, πάνω κάτω ίδια, πέρα από το χρώμα καποια βιδων στο κάτω μέρος.

Ίσως τα νέα να είναι refurbished, επιστροφές κτλ ή απλά μετά από χρόνια για να έχουν μεγαλύτερο κέρδος, ρίξανε την ποιότητα. 

Δεν ξέρω αν με φωτογραφία φαίνεται η διαφορά.

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/9/2021 στις 11:07 ΜΜ, prefuse είπε

2 εργάσιμες

Επιτέλους παρέλαβα μετά από 9 μέρες (ποτέ ξανά κάρτα στο πλαίσιο, αντικαταβολή για να το στείλουν υποχρεωτικά με κουριερ). 

Μόλις συμπλήρωσα και το κουπόνι και περιμένω επιβεβαίωση 

Δημοσ.

η αντικαταβολή δουλεύει καλύτερα στο πλαισιο

με την παραγγελία 3 μέρες να φτάσει η μηχανή και με το κουπόνι 2 μέρες για το aeroccino ...στα συν ενω ειχα κανει ενα μικρο λαθος για να παρω το δωρο με πηραν τηλεφωνο απο τη espresso και το διορθωσαμε τηλεφωνικα....

πιστεύω μια από τις αξιόλογες προσφορές που κυκλοφόρησαν το τελευταιο καιρό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...