nek4d Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proino-kafes/nespresso/krups-kafetiera-espresso-me-kapsoula-xn1005s-nespresso-inissia_3079066 Η γνωστη μηχανη, οτι λεει ο τιτλος. Εχει και αλλα μοντελα με το ιδιο δωρο, σε μεγαλυτερες τιμες: https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proino-kafes/nespresso/view-48 2
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Ειναι γνωστη μαρκα η krups? Νομιζω θα δωσω +5 για delonghi https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proino-kafes/nespresso/delonghi-kafetiera-espresso-me-kapsoula-en85-b-nespresso-essenza-mini_3208680 *ολες οι μηχανες μαζι και με 14 καψουλες nespresso origin 1
djcat Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ειναι γνωστη μαρκα η krups? ναι, πάρε άφοβα.
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Οποιος παραγγειλει να μην την ανοιξει μεχρι να επιβεβαιωσει οτι θα παρει aeroccino (θελει το s/n της μηχανης που θα παραλαβεις). Θα την επιστρεψω αν εχουν τελειωσει τα αποθεματα, αν και δεν νομιζω να αργησει τοσο να μου ερθει 9 λεπτά πριν, djcat είπε ναι, πάρε άφοβα. Τελικα προχωρησα με delonghi
giorginho Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Επειδή την έχω ακριβώς αυτή, έχετε υπόψη ότι δεν έχει κουμπί on/off, κάτι που εμένα τουλάχιστον στην χρήση της με ενοχλεί αρκετά. Επίσης το σύστημα βάλε-βγάλε κάψουλες σε αυτή έχει μια τάση να πηγαίνει να κλείσει, μάλλον ο μοχλός είναι πιο βαρύς από το πανάλαφρο πλαστικό κομμάτι που πηγαινοερχεται και (χωρίς φυσικά να σφραγίζει) παίρνει την "κατηφόρα" προς τα πίσω... Γενικά σε σχέση με την pixie που έχω κάνει πολύ άσχημη εντύπωση φθηνού προϊόντος. Την είχα πάρει 38€ με δώρο 40€ για καφέδες, οπότε θα έλεγα ότι μόνο αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε αυτή την έκδοση του aeroccino (είναι πλέον χρόνια στην αγορά η 4η γενιά του, που έχει και περισσότερες επιλογές παρασκευής αφρού και χωρίς το δύσχρηστο κουμπί πάνω στο ίδιο το "μπρίκι") αξίζει να πάρει την προσφορά. 2
aret1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, giorginho είπε Επειδή την έχω ακριβώς αυτή, έχετε υπόψη ότι δεν έχει κουμπί on/off, κάτι που εμένα τουλάχιστον στην χρήση της με ενοχλεί αρκετά. Επίσης το σύστημα βάλε-βγάλε κάψουλες σε αυτή έχει μια τάση να πηγαίνει να κλείσει, μάλλον ο μοχλός είναι πιο βαρύς από το πανάλαφρο πλαστικό κομμάτι που πηγαινοερχεται και (χωρίς φυσικά να σφραγίζει) παίρνει την "κατηφόρα" προς τα πίσω... Γενικά σε σχέση με την pixie που έχω κάνει πολύ άσχημη εντύπωση φθηνού προϊόντος. Την είχα πάρει 38€ με δώρο 40€ για καφέδες, οπότε θα έλεγα ότι μόνο αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε αυτή την έκδοση του aeroccino (είναι πλέον χρόνια στην αγορά η 4η γενιά του, που έχει και περισσότερες επιλογές παρασκευής αφρού και χωρίς το δύσχρηστο κουμπί πάνω στο ίδιο το "μπρίκι") αξίζει να πάρει την προσφορά. Καλημέρα, κρατάς πατημένα τα δυο κουμπάκια ταυτόχρονα και κλείνει η μηχανή. Επίσης ακόμα ένα Hint, κρατωντας πατημένο κάποιο πλήκτρο από τα δύο καθορίζεις το χρόνο που θες αντίστοιχα να ρίχνει νερό στη κάψουλα κάνοντας το lugo πιο αραιο κλπ 🙂. 3 3
Angelos19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει δοκιμάσει κανείς τη νέα σειρά? Vertuo ή πως λέγονται τέλος πάντων. Αξίζει η αναβάθμιση από την κλασσική Delonghi? Υ.Γ.: το aeroccino σε αυτές τις φτηνές νεσπρεσσιέρες παίζει να είναι κοροϊδία, για να βγάλει καλά χτυπημένο το αφρόγαλα πρέπει να έχεις βάλει το τέλειο γάλα στην τέλεια ποσότητα και να κάνεις και 10 προσευχές. Ούτε μήνα δεν το χρησιμοποίησα και μετά άρχισα να χτυπάω το γάλα στη φραπεδιέρα. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από Angelos19
koslol8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Angelos19 είπε Έχει δοκιμάσει κανείς τη νέα σειρά? Vertuo ή πως λέγονται τέλος πάντων. Αξίζει η αναβάθμιση από την κλασσική Delonghi? Υ.Γ.: το aeroccino σε αυτές τις φτηνές νεσπρεσσιέρες παίζει να είναι κοροϊδία, για να βγάλει καλά χτυπημένο το αφρόγαλα πρέπει να έχεις βάλει το τέλειο γάλα στην τέλεια ποσότητα και να κάνεις και 10 προσευχές. Ούτε μήνα δεν το χρησιμοποίησα και μετά άρχισα να χτυπάω το γάλα στη φραπεδιέρα. Το aeroccino αυτο κανει ωραιο ζεστο αφρογαλα. Για παγωμενο χρησιμοποιω και εγω την κλασικη μεθοδο με τη φραπεδιερα
agnostos13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, koslol8 είπε Το aeroccino αυτο κανει ωραιο ζεστο αφρογαλα. Για παγωμενο χρησιμοποιω και εγω την κλασικη μεθοδο με τη φραπεδιερα Στο κρύο είναι η αλήθεια δεν τα καταφέρνει καλά, ιδίως αν θες τη μέγιστη ποσότητα.
sistah Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Στο κρυο το aeroccino θελει γαλα μακρας διαρκειας και να ειναι πληρες. Εγω χρησιμοποιω το mmmilk της Δελτα. Επισης θελει ισα ισα γαλα να καλυπτει τον αναδευτηρα, οχι παραπανω. Με αυτον τον τροπο μου βγαινει αρκετα καλο αφρογαλα για ενα ποτηρι. 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Και εγω σε φιλο που πινω, το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο με πληρες και μακρας διαρκειας. Θα δω αν μπορω να βρω και τα barista εδω κοντα μου. Απο καψουλες εχω δοκιμασει lor 10/11 και ειναι πολυ οκ. Απο το να δινω 2+/πακετο για καθε καφε, μια χαρα ειναι
petran91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ έχω μία Dolce Gusto και δεν μου αρέσει καθόλου ο καφές. Ψήνομαι να την αντικαταστήσω..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Στιβαρή κατασκευή, την έχω σε μαύρη…η αδερφή μου έχει την essenza πιο μικρή σε μέγεθος αλλά πιο εύθραυστη.Από τη στιγμή που έχουν όλες 19 bar τον ίδιο καφέ βγάζουν…η vertuo πολύ πλαστικούρα είναι…
leoy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Σκυλί η Krups, την εχω δυο χρονια και δουλεύει ασταμάτητα. Πάρτε άφοβα. 1
giorginho Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, aret1 είπε Καλημέρα, κρατάς πατημένα τα δυο κουμπάκια ταυτόχρονα και κλείνει η μηχανή. Επίσης ακόμα ένα Hint, κρατωντας πατημένο κάποιο πλήκτρο από τα δύο καθορίζεις το χρόνο που θες αντίστοιχα να ρίχνει νερό στη κάψουλα κάνοντας το lugo πιο αραιο κλπ 🙂. Θενξ, τα ξέρω αυτά, τα έχει και στις οδηγίες. Το θέμα μου όμως είναι ότι όταν βγάλω την κάψουλα θέλω να κάνω μια πολύ σύντομη "πλύση" με σκέτο νερό, γιατί πάντα έχει μείνει λίγος καφές μέσα. Με πλήκτρο on/off πατάω το πλήκτρο του εσπρέσο πχ 1-2 δευτερόλεπτα και την σβήνω. Χωρίς αυτό.... Τραβάω το καλώδιο από την πρίζα 🙄🙈. Προφανώς δεν μπορώ να ρυθμίσω τη δόση του εσπρέσο ή του λουνγκο για το "πλυσιμο", γιατί τις χρειάζομαι και τις 2 εκεί που τις έχω ρυθμίσει 😉.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα