Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Επειδή πάνε σχεδόν 3 χρόνια από την προηγούμενη φορά που έγιναν όλα στο ΙΚΑ. Θέλω να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα.. Σε λίγο καιρό σταματάει τη δουλειά ή γυναίκα μου, 56 ημέρες πριν τον τοκετό δηλαδή. Πρέπει να πάμε ξανά ΙΚΑ για τα χαρτιά ή γίνονται ηλεκτρονικά; η πληρωμή είναι πιο άμεση ίσως με ηλεκτρονική υποβολή; 

Δημοσ.

Κλείνεις ηλεκτρονικά ραντεβού και πας ΕΦΚΑ. Σε λιγότερο από μήνα θα μπουν τα χρήματα για τις 56 μέρες κ περιμένεις μετά την διαφορά από τον εργοδότη. 

• Like 1
Δημοσ.

Η πληρωμή είναι πολύ άμεση. Έκλεισα ραντεβού ον-λάιν.
Πήγε ο σύζυγος μου στο ΙΚΑ και κατέθεσε τα δικαιολογητικά για το επίδομα των 56 ημερών πριν τον τοκετό και σε λιγότερο από μια εβδομάδα, μπήκαν στον λογαριασμό μου. Από όσο μου είπε δεν υπήρχε καθόλου αναμονή, ίσως είναι ανάλογα και την υπηρεσία ή παίζει ρόλο ο λόγος που είναι κλεισμένο το ραντεβού, δηλαδή η εγκυμοσύνη. Παρόλα αυτά, επειδή κοπέλα που είναι στον ίδιο μήνα με εμένα, σε φιλική επιχείρηση, τα κατέθεσε ηλεκτρονικά και ακόμα δεν έχει λάβει τίποτα, προτείνω να πάτε από εκεί καλύτερα. Ελπίζω να βοήθησα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...