Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους

Έχουμε μια LG μοντέλο 32LK6200PLA και εδώ και πολύ καιρό βλέπουμε κανονικά Erftlix με τον υβριδικό τρόπο (ενεργοποίηση της επιλογής HbbTV στις ρυθμίσεις και κόκκινο κουμπάκι στο remote), ακόμα και μετά τον καινούριο συντονισμό της Digia.

Από χτές όμως δεν εμφανίζεται πια το κουμπί για να μπούμε Ertflix. Έχω δοκιμάσει να δω ξάνα το βίντεο οδηγιών σύνδεσης, έχω ελέγξει όλα τα βήματα 2 φορές, έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και δεν βρήκε τίποτα. Είναι κανονικά online και μπορώ να δω Netflix και να παίξω με άλλες εφαρμογές χωρίς πρόβλημα, οπότε τείνω να υποθέσω οτι είναι πρόβλημα του Ertflix.

Έχει κανένας καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Υπάρχει κάποιος που να συνδέεται υβριδικά και να μπορεί να δει κανονικά αυτές τις μέρες?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε Samsung 5ετιας έχω παρόμοιο πρόβλημα εδώ και 3 βδομάδες δεν παίζει το ertflix, ανοίγει η εφαρμογή επιλέγω ταινία για προβολή και η αναπαραγωγή δεν ξεκινάει ποτέ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/9/2021 στις 10:41 ΜΜ, tsapadim είπε

Γεια σε όλους

Έχουμε μια LG μοντέλο 32LK6200PLA και εδώ και πολύ καιρό βλέπουμε κανονικά Erftlix με τον υβριδικό τρόπο (ενεργοποίηση της επιλογής HbbTV στις ρυθμίσεις και κόκκινο κουμπάκι στο remote), ακόμα και μετά τον καινούριο συντονισμό της Digia.

Από χτές όμως δεν εμφανίζεται πια το κουμπί για να μπούμε Ertflix. Έχω δοκιμάσει να δω ξάνα το βίντεο οδηγιών σύνδεσης, έχω ελέγξει όλα τα βήματα 2 φορές, έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και δεν βρήκε τίποτα. Είναι κανονικά online και μπορώ να δω Netflix και να παίξω με άλλες εφαρμογές χωρίς πρόβλημα, οπότε τείνω να υποθέσω οτι είναι πρόβλημα του Ertflix.

Έχει κανένας καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Υπάρχει κάποιος που να συνδέεται υβριδικά και να μπορεί να δει κανονικά αυτές τις μέρες?

Καλημέρα. Εχω μια LG smart 7-8ετίας περίπου και μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα προ εξαμήνου. Εχεις προσπαθήσει να κατεβάσεις το app του Ertflix για την webos της TV;

Εμένα έκτοτε λειτουργεί μια χαρά. 

*https://www.lg.com/gr/lg-magazine/what-is-new/lg-ertflix-on-webos

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Καλημέρα. Εχω μια LG smart 7-8ετίας περίπου και μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα προ εξαμήνου. Εχεις προσπαθήσει να κατεβάσεις το app του Ertflix για την webos της TV;

Εμένα έκτοτε λειτουργεί μια χαρά. 

*https://www.lg.com/gr/lg-magazine/what-is-new/lg-ertflix-on-webos

Με είχε πάρει τηλέφωνο τη επόμενη ημέρα η εξυπηρέτηση της Ερτ γιατί είχα κάνει και αίτηση στο site τους και ήταν δικό τους το θέμα. Το άλλο πρωί είχε επανέλθει

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, στο ertflix app σε LG τηλεόραση, σας ανοίγει κανονικά τα βίντεο; Γιατί σε 2 LG τηλεοράσεις, επιλέγω να δω μια εκπομπή, πατάω το ΟΚ για να ανοίξει το βίντεο της εκπομπής και δεν γίνεται τίποτα. Σε Samsung smart tv που το δοκίμασα ανοίγει κανονικά. Επιπλέον σε LG, η υβριδικη εφαρμογή παίζει κανονικά. Θέμα έχει μόνο το app από το store

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Καλησπέρα, στο ertflix app σε LG τηλεόραση, σας ανοίγει κανονικά τα βίντεο; Γιατί σε 2 LG τηλεοράσεις, επιλέγω να δω μια εκπομπή, πατάω το ΟΚ για να ανοίξει το βίντεο της εκπομπής και δεν γίνεται τίποτα. Σε Samsung smart tv που το δοκίμασα ανοίγει κανονικά. Επιπλέον σε LG, η υβριδικη εφαρμογή παίζει κανονικά. Θέμα έχει μόνο το app από το store

Ακριβωϛ τα ιδια και στην LG που εχω στο πατρικο. Ειναι σαφωϛ προβλημα τηϛ εφαρμογηϛ...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vangelis_k είπε

Ακριβωϛ τα ιδια και στην LG που εχω στο πατρικο. Ειναι σαφωϛ προβλημα τηϛ εφαρμογηϛ...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έτσι φαίνεται, από την στιγμή που μιλάμε για3 διαφορετικά μοντέλα. :)

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα.... Μήπως γνωρίζει κάποιος σε LG OLED  με Smart remote  πως μπορώ την hybrid tv γιατί δε μπορώ να την εγκαταστήσω 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 20/5/2023 στις 11:03 ΜΜ, gregdel είπε

Σε LG TV κολλάει σήμερα 20/5/23. Η εφαρμογή όχι η hybrid.

Παίζει σε κανέναν;

Και σε μένα τα ίδια αλλά εδώ και καιρό. Τουλάχιστον από τον Απρίλή. Είχα το ίδιο θέμα τον Γενάρη, έφτιαξε για κάποιο διάστημα και ξαναχάλασε. Φαίνεται έκαναν κάποιο upgrade στην εφαρμογή και κάτι έσπασε πάλι. Η υβριδική και σε μένα παίζει κανονικά.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...