Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια ήμουν HOL ADSL 24 με ταχύτητα 6 – 8 download με το ζόρι δεν πολύ ασχολήθηκα με τη ταχύτητα όσες  φορές φώναζα τεχνικό μου είπε, η τηλεφωνική γραμμή ερχόταν από το κέντρο το χωριού μου το DSLAM από το άλλο χωριό μικρό χωριό 700 μετρά το καθένα με λίγα λόγια, πάει από το χωριό περνάει  από το σπίτι μου στο DSLAM κι καταλήγει σπίτι μου.

Μετά μεταβιβαστικέ σε Vodafone, ρώτησα αν είναι ορθά  ότι καταλήγει έτσι κι λέει (μάλιστα).

Είχα κάτι θέματα με την σύνδεση το έκανα VDSL+VOIP 50/5 από  Vodafone κι μετά από ένα μηνά με το χαρακτήρισαν  ( Χωρίς επίλυση, ΟΤΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι στα καλώδια εκεί που είναι το καλώδιο κάτι έλεγε για οξειδωμένο καλώδιο ) στις αρχές ήταν 22 download  με 4  upload  μετά από κάποιους μήνες έβλεπα όλο κι πιο αργή ταχύτητα πήγα 19   download  με 3  upload  κι κάνω live chat, μου είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνομε κάτι επειδή είναι η γραμμή είναι (Χωρίς επίλυση), τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν θα χρεωθώ το τέλος διακοπής  κι μου είπαν μάλιστα, απογοητευτικά από  υποστήριξη, αποφάσισα να φύγω να πάω NOVA.

Έφυγα για NOVA 15 μέρες μετά ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου, έπιανα τα ίδια 19 down 3 up φώναξα μετά από 6 μέρες  τεχνικό πήρε τις μετρήσεις του με ένα ίδιο Router ΖΤΕ H288A που έλεγε DEMO χειρόγραφά, ο τεχνικός μου είπε ότι το δηλώνω βλάβη συζήτησι που είχα με τεχνικό μου είπε (παίρνω από καφαο από Vodafone απο οπτική ίνα μετά καταλήγει μέσου ΟΤΕ χάλκινος ) κάποιες μέρες αργότερα  κλείνουν ραντεβού 24/8/2021 την επόμενη μέρα ο ΟΤΕ εμφανίστηκε στην γειτονιά μου αλλά τους έβλεπα από το μπαλκόνι αλλά δεν ήρθαν στην πολυκατοικία πηγαίναν μπρος πίσω με το φορτηγάκι εμπόδιο το δέντρο, απάντησή από NOVA ακόμα περιμένω.

Με το google map βλέπω  είμαι 700 με 900 μετρά από το καφαο.  

Αποφάσισα από το δωμάτιο μου ως τον κατανεμητή πολυκατοικίας  να βάλω UTP-cat6  με  scrotchlok σε ένα σημείο  απευθείας στην οριολωριδα  αποτελέσματα 24 down 5 up.

Screenshot_5.png.37cc8c542148c41168bc51960614dd06.png

Δημοσ.

Δεν ειμαι ειδικος , αλλα line attenuation 23.7 σημαινει οτι η καμπινα/ΑΚ ειναι σε αλλο Τ.Κ. απο σενα , επιεικως :) Ο ΟΤΕ κανει την μαγκια στις adsl , να τις βαζει σε vdsl γραμμη και να τις περιοριζει στα 27/2.5 . Μηπως να εκανες κατι τετοιο ? Τουλαχιστον να πληρωνεις adsl 24 και να εχεις adsl 24.
Δεδομενων των συνθηκων που περιγραφεις , δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι καλυτερο...

Δημοσ.

Εχτές δοκίμασα κι με άλλο router  me to Vodafone h3001102716819_meroutertisvodafone.png.a0ac873d50296a2ec1c904c6a3c348da.png

17 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δεν ειμαι ειδικος , αλλα line attenuation 23.7 σημαινει οτι η καμπινα/ΑΚ ειναι σε αλλο Τ.Κ. απο σενα , επιεικως :) Ο ΟΤΕ κανει την μαγκια στις adsl , να τις βαζει σε vdsl γραμμη και να τις περιοριζει στα 27/2.5 . Μηπως να εκανες κατι τετοιο ? Τουλαχιστον να πληρωνεις adsl 24 και να εχεις adsl 24.
Δεδομενων των συνθηκων που περιγραφεις , δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι καλυτερο...

δεν γνωριζω. πως μπορω να το γνωριζω αν οντος το καναν  ?

25 λεπτά πριν, chicken_chaser84 είπε

Εχτές δοκίμασα κι με άλλο router  me to Vodafone h3001102716819_meroutertisvodafone.png.a0ac873d50296a2ec1c904c6a3c348da.png

Πριν μέρες είχε έρθει ΟΤΕ  για άλλη δουλεία για έλεγχο γραμμής για άλλο άτομο στην πολυκατοικία πήγα να ανοίξω τον κατανεμητή και  περίμενα έπιασα συζήτησι κι με έλεγε ότι έλα στην Cosmote σιγουρά θα έχεις καλή ταχύτητα φερνόταν λίγο ειρωνικός με τον τροπο του

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chicken_chaser84 είπε

Οτι το κανει , ειναι σιγουρο και δεδομενο. Το εχω δει στην γραμμη των γονιων μου. Αν μπορει να το κανει στην περιπτωση σου , δεν ξερω. Υποθετω πως ναι.
Αν δεις καλυτερες ταχυτητες με ΟΤΕ δεν ξερω . Ιδιος χαλκος ερχεται στο σπιτι σου απο οποια εταιρια και αν παρεις γραμμη... αν αυτος ο χαλκος ειναι κακης ποιοτητας και πολλα μετρα , κανενας παροχος δεν μπορει να το αλλαξει.

Τι να σου πω... δοκιμασε και ΟΤΕ , δεν χανεις κατι...

Δημοσ.

O OTE το κάνει μόνο σε δικούς του πελάτες και αποκλειστικά από δικές του καμπίνες. Ποτέ από DSLAM άλλου παρόχου, όπως στην περίπτωση του φίλου που αναφέρει ότι η καμπίνα είναι της Vodafone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...