Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Adon1s είπε Στο γυμναστήριο που πάω εγώ, όταν άνοιξαν αρχές καλοκαιριού, τα αποδυτήρια λειτουργούσαν, και ακόμα λειτουργούν, κανονικά. Απλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις ντουζιέρες... Που για εμένα είναι χειρότερο (Σχεδόν) από την αναμονή για ένα μηχάνημα. Ζω για τη στιγμή που με 5 κιλά ιδρώτα και 21312% τσίτωμα, μπαίνω στη ντουζιέρα του γυμναστηρίου και σβήνω...Αναμένουμε.. Πάντως προσωπικά μιλώντας, δεν είμαι in real life αντικοινωνικός, ωστόσο την ώρα της γυμναστικής η καλύτερη παρέα μου είναι τα ακουστικά, η μουσικούλα μου και η συγκέντρωσή μου. Αυτο ακριβως εννοούσα με τα αποδυτήρια, βασικά το ντουζ! Δεν μπορώ να φανταστώ να γυριζω σπιτι (επειδη το γυμναστήριο ειναι κοντα στη δουλειά μου) με φουλ ιδρωτα. Κι εγώ ετσι ακριβώς είμαι θελω να συγκεντρωθω στα σετ οταν είμαι σε εκεινη την φαση 😜
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, stormrain είπε Αυτο ακριβως εννοούσα με τα αποδυτήρια, βασικά το ντουζ! Δεν μπορώ να φανταστώ να γυριζω σπιτι (επειδη το γυμναστήριο ειναι κοντα στη δουλειά μου) με φουλ ιδρωτα. Κι εγώ ετσι ακριβώς είμαι θελω να συγκεντρωθω στα σετ οταν είμαι σε εκεινη την φαση 😜 τσ ντους τα σιχαινομαι φουλ. Ασε που σε εμας 1 η 2 εχει. Τωρα εγώ που μενω κοντά δεν με νοιαζει. Μπαίνω σπιτι και πλυντηριο κατευθειαν και εγω μπανιο. Ένας γνωστός μου μια φορά είχε παει γυμναστηριο μαζι μ.. και κανα 3ωρο αργοτερα του στελνω και μου λεει ακομα γυμναστηριο ειναι και νομιζα οτι λιωνει αλλα ελιωνε στο μπλα μπλα. Εμάς δεν γίνεται. Έρχονται οι επόμενοι και πρέπει να την κάνεις. Αν δεν την κανεις μπαίνεις ξανά στην προπόνηση και πέφτει μαστιγωμα.
amorealex Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Υπάρχει γυμναστήριο που σε χρεώνει ανά συνεδρία με εξατομικευμένο πρόγραμμα αποκλειστικά για σένα (personal training ουσιαστικά). Η διαφορά είναι ότι αντί να είσαι μόνος σου, είναι άλλοι 3 ασκούμενοι εντός του χώρου και πάντα έχεις έναν γυμναστή από πάνω σου. Εννοείται ότι όλες οι συνεδρίες γίνονται μόνο με ραντεβού, αλλά όλα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, amorealex είπε Υπάρχει γυμναστήριο που σε χρεώνει ανά συνεδρία με εξατομικευμένο πρόγραμμα αποκλειστικά για σένα (personal training ουσιαστικά). Η διαφορά είναι ότι αντί να είσαι μόνος σου, είναι άλλοι 3 ασκούμενοι εντός του χώρου και πάντα έχεις έναν γυμναστή από πάνω σου. Εννοείται ότι όλες οι συνεδρίες γίνονται μόνο με ραντεβού, αλλά όλα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας τους. Έχει και το γυμναστήριο μου κάτι αντίστοιχο.. γκρουπ περσοναλ κατι τετοιο αλλα χώνει 6 ασκούμενους, πληρώνεις 60 ευρώ (για 3 φορές την εβδομάδα) και επειδή είναι σε πο μικρό χώρο έχει TRX αλλά όχι μπάρες και δεν γουστάρω Έστειλα ένα πολυ ευγενικο μηνυμα σε εναν που εβλεπα σε stories οτι κανει personal ποσο χρεωνει και αν μπορουμε να κανουμε μαζι, το ειδε και δεν μου απαντησε ποτε. οτι να ναι
amorealex Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Έχει και το γυμναστήριο μου κάτι αντίστοιχο.. γκρουπ περσοναλ κατι τετοιο αλλα χώνει 6 ασκούμενους, πληρώνεις 60 ευρώ (για 3 φορές την εβδομάδα) και επειδή είναι σε πο μικρό χώρο έχει TRX αλλά όχι μπάρες και δεν γουστάρω Έστειλα ένα πολυ ευγενικο μηνυμα σε εναν που εβλεπα σε stories οτι κανει personal ποσο χρεωνει και αν μπορουμε να κανουμε μαζι, το ειδε και δεν μου απαντησε ποτε. οτι να ναι Σε αυτό που αναφέρομαι, πληρώνεις με τη συνεδρία, αυστηρά μάξιμουμ 4 ασκούμενοι, έχει τα πάντα από εξοπλισμό, και οι γυμναστές είναι γνώστες. Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου πμ για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση.😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα