Προς το περιεχόμενο

Only Murders in the Building [Disney+]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται να γίνεται όλο και καλύτερο.

Επίσης, δεν περίμενα πως

Spoiler

ο Paul Rudd θα είχε ρόλο πέρα από το cameo του τελευταίου επεισοδίου της προηγούμρνης season, αλλά απ'ότι φαίνεται από το trailer θα τον δούμε ενεργά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Speculoos είπε

Θα στριμάρει παράλληλα στο Disney+ ή θα τελειώσει πρώτα στο Hulu και μετά θα ανέβει στην πλατφόρμα της Disney;

Αν δεν κάνω λάθος η δεύτερη σεζόν ανέβαινε παράλληλα.

Εγώ πάντως θυμάμαι να το βλέπω εβδομαδιαία, όταν τα ανέβαζε το Disney+. Λογικά αν πρώτα είχαν προβληθεί στο Hulu, θα έβγαιναν μαζεμένα.

EDIT: Ναι, τώρα βλέπω στο imdb πως το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν προβλήθηκε 23/8/22 και συμβαδίζει με τα posts για το φινάλε που γράφαμε την ημερομηνία εκείνη.

Επεξ/σία από Charismo
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δυστυχώς ο νέος κύκλος τελειώνει πολύ αργά, 3 Οκτωβρίου, οπότε θα αργήσω να το δω, γιατί θέλω να δω τον κύκλο μονορούφι. Τέλος πάντων, ελπίζω να είναι καλός ο κύκλος και αντάξιος των δύο προηγούμενων.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Tα πρώτα 6 επεισόδια είναι ήδη στο Disney+. Δεν έχει δυστυχώς την τρέλα της πρώτης σεζόν και τα διάφορα μπρος/πίσω χαλάνε λίγο το μομέντουμ.

Βλέπεται σχετικά ευχάριστα μέχρι στιγμής αν και δεν είναι πια το κλασικό whodunnit μιας και έχουν δώσει βάρος και στον εσωτερικό κόσμο των πρωταγωνιστών.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
58 minutes ago, Millennium said:

Only Murders in the Building Renewed for Season 4 as Hulu Declares, ‘The Trio’s Journey Is Far From Over’.

https://tvline.com/news/only-murders-in-the-building-renewed-season-4-hulu-1235045494/

Tελείωσε με το κλασικό hangover εξάλλου.

Βρήκα το προτελευταίο επεισόδιο καλύτερο από το φινάλε. Σίγουρα υπήρχαν αρκετές ευκολίες και plot holes που δε θα έστεκαν σε ένα detective series αλλά αν το δεις πέρα από σειρά μυστηρίου η πολύ καλή σκηνογραφία και ο ρυθμός αρκούν για ένα ευχάριστο χαλαρό βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Ανακάλυψα πρόσφατα τη σειρά και οι 2 πρώτες σεζόν έφυγαν νεράκι. Πολύ ευχάριστη, ωραίο καστ, γρήγορος ρυθμός! 

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Άργησα να δω τον τρίτο κύκλο οπότε θα τοποθετηθώ τώρα:

9/10 άνετα και ίσως και περισσότερο! Μου άρεσε περισσότερο από τους 2 προηγούμενους κύκλους και είναι η σειρά που θα μείνει μέσα μου σαν μια από τις πιο ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές των τελευταίων ετών. Και χάρηκα ακόμη περισσότερο που πήρε και συνέχεια!

Οι ερμηνείες όλων είναι καταπληκτικές (επιπέδου Όσκαρ) και το γεγονός πως πλέον ακόμη και σε αυτή την ηλικία μπόρεσαν να πετύχουν κάτι τέτοιο, το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό! :) 

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είδα τους δύο πρώτους κύκλους και χωρίς να θεωρώ τη σειρά κάτι το φοβερό νομίζω τη δουλειά της τη κάνει, περνάει η ώρα σχετικά ευχάριστα.

Ο 2ος κύκλος μου άρεσε περισσότερο. Θετικό ότι είναι μικρά τα επεισόδια, οι martin και short πολύ καλοί και υπάρχουν και αναφορές για την Ελλάδα. Σίγουρα θα τη συνεχίσω.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...