golden33 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Το κακό είναι ότι τα επεισόδια βγαίνουν εβδομαδιαία.
_Biohazard_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Εντάξει, έχουν μπει δύο ήδη. Θα τελειώσω μέσα στο σ/κ το Severance που ξεκίνησα μέσα στην εβδομάδα και μετά θα δω το only murders in the building όποτε βγαίνει.
Charismo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Στη δεύτερη σεζόν μέχρι στιγμής πάντως η χημεία τους μου αρέσει ακόμα περισσότερο κι από την πρώτη. Φαίνεται πως έχουν αποκτήσει οικιότητα (Κυρίως για τη Selena Gomez το λέω, γιατί οι άλλοι έχουν δουλέψει πολύ μαζί.) Μου αρέσει αυτό που βλέπω όπως και να έχει. 1
MariaLog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις 1/7/2022 στις 12:36 ΜΜ, golden33 είπε Το κακό είναι ότι τα επεισόδια βγαίνουν εβδομαδιαία. το κακο ειναι οτι υπαρχει αυτο σαν σειρα. την παρατησα στην πρωτη σεζον , ξεκινησε καπως ενδιαφερον αλλα μετα βουλιαξε σε κινουμενη αμμο 1
golden33 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 12:17 ΜΜ, MariaLog είπε το κακο ειναι οτι υπαρχει αυτο σαν σειρα. την παρατησα στην πρωτη σεζον , ξεκινησε καπως ενδιαφερον αλλα μετα βουλιαξε σε κινουμενη αμμο Εντάξει δεν είναι αριστούργημα, αλλά σε βρίσκω λίγο υπερβολική. Για τέτοιου είδους σειρά (κωμωδία) είναι αξιοπρεπέστατη με ωραίες ερμηνείες και καλό σενάριο. Δυστυχώς είναι από τις πιο αξιοπρεπείς σύγχρονες κωμωδίες, και λέω δυστυχώς γιατί πάσχει το είδος πλέον. 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Έκανα πριν μερικές μέρες ένα rewatch της πρώτης season, και ήταν ευχάριστη έκπληξη το ότι δεν με κούρασε καθόλου -- και το χιούμορ ήταν ακόμα φρέσκο. Ειδικά Oliver και Mabel πετούν κάποιες ψυχρές ατάκες που σε πιάνουν απροετοίμαστο. Καλή η χημεία των πρωταγωνιστών, και το cast γενικότερα διαλεγμένοι όλοι ένας κι ένας. Και φυσικά το 7ο επεισόδιο ήταν σχεδόν άριστο. Ίσως να έχει γίνει και σε άλλη σειρά (δεν μπορώ να θυμηθώ), αλλά το βρήκα πολύ έξυπνο και ταιριαστό για τη σειρά. Μακάρι η δεύτερη season να τα πάει εξίσου καλά. 4
Charismo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Praetorian είπε Έκανα πριν μερικές μέρες ένα rewatch της πρώτης season, και ήταν ευχάριστη έκπληξη το ότι δεν με κούρασε καθόλου -- και το χιούμορ ήταν ακόμα φρέσκο. Ειδικά Oliver και Mabel πετούν κάποιες ψυχρές ατάκες που σε πιάνουν απροετοίμαστο. Καλή η χημεία των πρωταγωνιστών, και το cast γενικότερα διαλεγμένοι όλοι ένας κι ένας. Και φυσικά το 7ο επεισόδιο ήταν σχεδόν άριστο. Ίσως να έχει γίνει και σε άλλη σειρά (δεν μπορώ να θυμηθώ), αλλά το βρήκα πολύ έξυπνο και ταιριαστό για τη σειρά. Μακάρι η δεύτερη season να τα πάει εξίσου καλά. Συμφωνώ όσον αφορά το cast. Είναι διαλεγμένοι ώστε να θυμίζουν την καρικατούρα μιας πολυκατοικίας, με όλα τα ευτράπελα που μπορεί να συμβαίνουν εντός των τειχών της. Από τις κουτσομπόλες μέχρι το γείτονα με τα περίεργα κουσούρια, όλοι αντιπροσωπεύουν άξια το ρόλο τους. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από Charismo 1
Kasrith Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Προς το παρόν καλή και η δεύτερη! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από Kasrith 2
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Oντως πολύ καλη σειρά, την ξεκίνησα με σκοπο να δω κανα δεκαλεπτο και να μην ασχοληθώ ξανα, ομως είναι αξιοπρεπεστατη, κολλησα. Αναμενουμε το επομενο λοιπον
Charismo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Τέλος και η δεύτερη σεζόν. Μου άρεσε το Spoiler showdown στο τέλος, που θύμησε Αγκάθα Κρίστι και Πουαρό με τις ανατροπές κατά την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου. Μας προετοίμασαν και για την τρίτη περίοδο με την τελευταία σκηνή, με απρόσμενο guest. Την είδα εξίσου ευχάριστα με την πρώτη. Χαλαρή, με κατάλληλη δόση μυστηρίου και χιούμορ. 2
Nate Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Είδα την δεύτερη σεζόν, μου άρεσε πιο πολύ από την πρώτη. Επίσης, ήταν πιο αστεία από την πρώτη, μου άρεσε πως χρησιμοποίησαν στοιχεία από την πρώτη σεζόν στην δεύτερη, και μου άρεσε και η αποκάλυψη στο τέλος.
privateer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Εμενα μου φανηκε χειροτερη απο την πρωτη αλλα και παλι καλη. Γενικα αξιζει να την δει καποιος. Πολυ ευχαριστη σειρα και απο τις λιγες καινουργιες που αξιζουν στο Disney+ 1
paiktaras69 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Κατάφερα και την ολοκλήρωσα χτες. Συμφωνώ με τους ΄΄αποπάνω΄΄ πολύ ευχάριστη, έξυπνη σειρά και με βελτιωμένη την Gomez .
j0hnn1e Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler λάθος, delete Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από j0hnn1e
Millennium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 https://variety.com/2023/tv/news/meryl-streep-only-murders-in-the-building-season-3-hulu-1235489810/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα