Προς το περιεχόμενο

Only Murders in the Building [Disney+]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έπεσα τυχαία πάνω στην σειρά. Μια μίξη κωμωδίας - murder/mystery. Η σειρά αφορά τρεις διαφορετικούς ανθρώπους (Steve Martin, Martin Short και - δυστυχώς - Selena Gomez) με μόνο κοινό το οτι μένουν στο ίδιο κτήριο να ερευνούν μια δολοφονία. Tα πρώτα επεισόδια ήταν μέτρια αλλά αποκτά ενδιαφέρον στην συνέχεια. Έχει σεναριακές ευκολίες και η Selena Gomez (για εμενα τουλάχιστον) θα μπορούσε να είχε αντικατασταθεί με κάποια καλύτερη ηθοποιό αλλά... το ΗULU ανήκει στην Disney, κάτι έπρεπε να την κάνουν και αυτή.

https://www.imdb.com/title/tt12851524/?ref_=nv_sr_srsg_0

• Like 3
Δημοσ.

και εμενα μου αρεσε κ δε το περιμενα. Steve Martin και Martin Short παίζουν πολύ ωραία και μου αρέσει η ατμόσφαιρα κ η απλότητα του σκηνικου κ της γραφης.

αλλα ναι, η Selena Gomez είναι και αυτή της Zendaya σχολής. 2-3 εκφράσεις μανιέρα κ τις βάζουμε παντού σε ρόλο angsty teen, με κουραζουν αρκετα και οι δυο τους.

Δημοσ.

κι εμενα μου αρεσε η πρωτη σεζον. την ξεκινησα λογω Steve Martin, επιφυλακτικα ομως και τελικα κολλησα. ενδιαφερουσες ανατροπες..

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τρελό κόλλημα η νέα σειρά του Disney+ με τους φοβερούς ηθοποιούς Στίβ Μάρτιν, Μάρτιν Σόρτ και παραδόξως Σελίνα Γκόμεζ. Είμαι ήδη στο 3ο επεισόδιο και έχω φάει γερό κόλλημα! Πως σας φάνηκε;

• Like 3
Δημοσ.

Την είδα όταν έβγαινα κάθε βδομάδα. Σίγουρα ευχάριστη σειρά με ωραίο balance μεταξύ γέλοιο και μυστήριο. Ανανεώθηκε και για 2η σεζόν!

• Like 1
Δημοσ.

Thanks, Μετά το σερί του όμπι ουάν, ξεκινησα τούτο το πρωί, ήδη βλέπω το 2ο και μπορώ να πω οτι το βλέπω ευχάριστα.

Δημοσ.

Πολύ καλή σειρά. Ωραία ροή, αισθητική και πολύ καλή ισορροπία μεταξύ χιούμορ και μυστηρίου. Στις 28/6 έρχεται το πρώτο επεισόδιο της 2ης σαιζόν.

Δημοσ.

Mεσα στο Σουκού την τελείωσα και εγώ. Εξαιρετικές ερμηνείες από Steve Martin και Short. Η Gomez όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά δεν με χάλασε κιόλας. Ωραίο σενάριο, αναμένω την συνέχεια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...