Προς το περιεχόμενο

Last Epoch, Early Access ARPG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως, να το περίμενα πιο πολύ και από το diablo4.
Πολλά υποσχόμενο παιχνίδι, αλλά λέω να περιμένω, μιας και προβλέπεται να πέσει κόσμος πάνω να το ρουφήξει. Ειδικά αν το πάρουν χαμπάρι και οι streamers!

---------

Κάνανε πάρτι στα reviews

image.png.663459a11ab54884c5007b632ffabf92.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Τα γραφικά είναι σαν το LoL πάντως και τα θεωρώ πολύ κατώτερα απ' το D4, όπως και η ευχαρίστηση στο gameplay. Τώρα με το ''D4 killer'' δεν ξέρω τι εννοούν, θα έχει καλύτερο endgame content ; Θα ντύνεσαι πολύ πιο γρήγορα όπως θέλει η πλειοψηφία πλέον να τα σηκώνει όλα σε 5 μέρες ; Χλωμό.

Τα μόνα σίγουρα καλύτερα είναι το offline play(Για όσους θέλουν solo αν και προσωπικά θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για solo) και τα 30 ευρώ κόστος αντί τα 70 που κοστίζει το D4. Τώρα με το gamepass βέβαια θεωρώ ότι και το D4 θα ανέβει πολύ σε κόσμο.

Δημοσ.

Δεν είναι για όλους αυτά τα παιχνίδια, σ' αυτά τα παιχνίδια αυτό που γουστάρεις και σε εθίζει είναι η εξέλιξη του χαρακτήρα σου, πως από χρέπι γίνεται πετσοκόφτρα. Κάποιοι το βρίσκουν εντελώς βαρετό και ανούσιο(Κυρίως άτομα που θέλουν single-player experiences only).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το LE το έπαιξα πέρσι τον Μάιο.
Σε σχέση με το D4 το οποίο έπαιξα την 2η σεζόν στα γούστα μου ηταν μερα με νύχτα.
Στο LE επαιξα 60 ωρες ,στο D4 170.
Το campaign του LE είναι χειρότερο,μικρότερο,καμία σχέση με την παραγωγή του D4 και στην ουσια ημουν στη φάση αντε να τελειώνουμε να πάμε στο end game.
Γραφικά για εμένα χειρότερα του D4 .
Η διαδικασία lvlαρισματος στο D4 πολύ καλύτερη. Στο LE υπήρχαν μονο τα monoliths  που ήταν οτι πιο repetitive αγγαρεία εχω δει σε παιχνίδι.
To LE δεν είχε επιλογές στο end game ,καθώς τα monoliths που χρησιμοποιούσες για το lvlαρισμα ,ήταν στην ουσία και το end game 

Πραγματα που το LE έκανε καλύτερα απο το D4 ηταν το πολύ ωραίο και ενδιαφέρων σύστημα crafting και το loot filter που πραγματικά ήταν εξαιρετικό,όπως και το απεριοριστο stash.
Τωρα που αναγκάστηκαν επιτέλους να το κάνουν launch γιατί έπεφτε κράξιμο ακομα και στο subreddit του παιχνιδιού για την στάσιμη κατάσταση που είχε περιέλθει με το βολικό early access απο το 2019, θα το ξαναπιάσω κάποια στιγμη όταν λυθούν τα τεχνικά προβλήματα που διαβάζω εχει αλλά και κάποια θέματα με τους σερβερ,λόγω launch .
Ελπίζω να προσέθεσαν το content που υποσχόντουσαν και να μην είναι στην ουσία η ίδια early access που βάφτισαν launch

Επεξ/σία από alet
Δημοσ.
8 hours ago, xtrmsnpr said:

Ίσως, να το περίμενα πιο πολύ και από το diablo4.
Πολλά υποσχόμενο παιχνίδι, αλλά λέω να περιμένω, μιας και προβλέπεται να πέσει κόσμος πάνω να το ρουφήξει. Ειδικά αν το πάρουν χαμπάρι και οι streamers!

---------

Κάνανε πάρτι στα reviews

image.png.663459a11ab54884c5007b632ffabf92.png

το ίδιο ακριβώς και εγώ. Εχτές που δοκίμασα να μπω δεν γινόταν με τίποτα, σημερα το πρωι μπήκα μια χαρά και έχουν βγάλει και ενα fix 20mb ήδη. Φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα έχει ακόμα connection issues αλλά μετά θα στρώσει μιας και όσοι είναι diablo 4 fans θα βρούν 100 λάθη για να γυρίσουν πίσω στην blizzard και τα 70 ευρω χαχα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alet είπε

Το LE το έπαιξα πέρσι τον Μάιο.
Σε σχέση με το D4 το οποίο έπαιξα την 2η σεζόν στα γούστα μου ηταν μερα με νύχτα.

Ελπίζω να προσέθεσαν το content που υποσχόντουσαν και να μην είναι στην ουσία η ίδια early access που βάφτισαν launch

Έτσι ακριβώς, ότι λες, αυτό διάβαζα και γω δω και κει και καθόμουν στα αυγά μου.
Μήπως τώρα διορθώθηκε η φάση του, γιατί και γω δε το έπαιρνα τόσα χρόνια, γιατί rpg και χωρίς ολόκληρο το content=φόλα.
Πάντως, τα reviews στο steam μέχρι και χθες είναι αρκετά θετικά, αλλά αφορούν όσο ήταν στην ΕΑ φάση, τώρα στο release δεν έχουν γίνει και πολλά.

5 λεπτά πριν, aimon1989 είπε

το ίδιο ακριβώς και εγώ. Εχτές που δοκίμασα να μπω δεν γινόταν με τίποτα, σημερα το πρωι μπήκα μια χαρά και έχουν βγάλει και ενα fix 20mb ήδη. Φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα έχει ακόμα connection issues αλλά μετά θα στρώσει μιας και όσοι είναι diablo 4 fans θα βρούν 100 λάθη για να γυρίσουν πίσω στην blizzard και τα 70 ευρω χαχα

Μάλιστα. Υπομονή λοιπόν! Να το παίξει ο κόσμος και όσοι hypαρονται από τα streams, να δούμε τι έκαναν και θα το πάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από 2 χρόνια που είχα παίξει σε early access μπήκα στο launch περιμένοντας να δω κάτι αρκετά διαφορετικό. Ακόμα βέβαια είμαι στην αρχή (20 lvl) αλλά νιώθω ότι είναι το ίδιο παιχνίδι που είχα παίξει τότε. 

Θα μου πεις και τι περίμενα; Δε ξέρω αλλά νιώθω πως δεν του αξίζει όλο αυτό το hype που έχει γίνει αυτές τις μέρες. 

Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό αλλά δεν το λες και polished.

Να σημειώσω πως παίζω από Steam Deck που δεν είναι καν verified και μάλλον συμβάλει στην άποψη μου. 

Spoiler

Σαν το Grim Dawn κανένα μέχρι στιγμής

Δημοσ.

Βασικά πάτωσαν τα S&B και SS οπότε δεν έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό. Το Helldivers 2 πάει καλά και το palworld το οποίο όμως έχει κοινό fortnite

Δημοσ.
4 hours ago, firepc said:

Βασικά πάτωσαν τα S&B και SS οπότε δεν έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό. Το Helldivers 2 πάει καλά και το palworld το οποίο όμως έχει κοινό fortnite

δεν νομιζω οτι ο ανταγωνισμός για το last epoch είναι αυτα τα games, αντιθέτος όλοι περιμένουν για poe 2 που λογικά θα πάρει όλο τον κόσμο, όπως επίσης και το diablo 4 που θα μπει game pass τέλος μαρτίου.

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...