Προς το περιεχόμενο

Last Epoch, Early Access ARPG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τους λατρεις των ARPG, το Last Epoch ειναι ενα διαμαντακι στο genre το οποιο ειλικρινα αξιζει να δοκιμασετε. Αν και σε Early Access, ειναι εξαιρετικα polished και εχει μπολικο υλικο. Μαλιστα μολις κυκλοφορησε ενα major update το οποιο προσθετει ενα νεο Chapter, 30+ Uniques, νεα skills κτλ.

Εχει σαφεις επιρροες απο PoE ομως δεν ειναι τοσο πολυπλοκο (ευτυχως) αλλα δεν ειναι και παιδικη χαρα σαν το D3. Ειναι καπου στο ενδιαμεσο. 

Δεν συνηθιζω να παιζω Early Access τιτλους ομως ειπα να το δοκιμασω οσο περιμενω το D2R και χαιρομαι που το εκανα, εαν μαλιστα προσθεσουν ολα αυτα που εχουν υποσχεθει το βλεπω να ριχνει το PoE απο τον θρονο τα επομενα χρονια.

• Like 3
Δημοσ.

Το αγορασα πριν απο καμια εβδομαδα και μπορω να πω οτι οντως ειναι διαμαντι!

Ειμαι ηδη 50lvl mage, και ανυπομονω να δοκιμασω και αλλα classes.

Μου αρεσει πολυ το crafting system του, ουτε περιπλοκο αλλα ουτε και απλοικο. Οπως ειπες, ειναι ενδιαμεσο μεταξυ Poe και D3. Και νομιζω οτι μου ταιριαζει περισσοτερο αυτο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παιζω Marksman Rogue, 68lvl, ξεκινησα το end game (monolith of fate) το οποιο ειναι εξαιρετικο!

Οντως το crafting ειναι πολυ καλο, πολυ καλο συστημα που σε προσκαλει να το χρησιμοποιεις καθ'ολη την διαρκεια του παιχνιδιου και οχι μονο στο end game.

Και τα καλυτερα ερχονται...

last-epoch-roadmap.png

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Like 1
Δημοσ.

Εμενα  με καιει περισσοτερο για το end - content , αν θα ειναι δηλαδη του στυλ poe, δηλαδη καθε 3 μηνες με ενα διαφορετικο μηχανισμο καθε φορα ή απλως τρεχεις κατι σαν Greater Rift στο D3 (ελπιζω οχι), γιατι οπως ειναι τωρα μαλλον πιο πολυ μοιαζει με το D3.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

spacer.png

Καλησπέρα παιδιά. 

Μιας και το game θα κάνει release στις 21 Φλεβάρη, είπα να ανοίξω ένα thread μιας και δεν βλέπω να έχει ανοίξει κανείς στο παρελθόν.

Είναι top down action RPG με πολύ μεγάλο βάθος στα classes. Έχει βγει σε early access απο το 2019 και από τις αρχές γνωρίζω ότι έχει πάρει πολλά updates και έχει αλλάξει αρκετά. 

https://lastepoch.com/

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/esrO1CocQ9w?si=qOE0ukJ2Za5G_DMu" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

• Like 2
Δημοσ.

Το είχα παίξει πριν περίπου 2 χρόνια και μόλις τερμάτισα το story το άφησα για όταν βγει. Περιμένω το release για να δω αν τελικά αξίζει γιατί τότε μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ξεκίνησα την Δευτέρα και είμαι ακόμα στην αρχή. Ερχόμενος απο d4 και d3 μου άρεσε το πόσο πιο πολλές επιλογές έχει στα classes και στα skills. Αν ξανά μπεις και θες να παμε μαζί στείλε μου εννοείται.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Last Epoch
Δημοσ.

Το 30-40 ευρώ είναι μια τιμή που τα game πηγαίνουν σχετικά γρήγορα, ειδικά γύρω στα 40. Μόνο το BG3 έχει κρατήσει τιμή. Οπότε πολλοί περιμένουν να πάει εκεί. Οπότε αν έχει τόσο εξαρχής και είναι καλό, λογικό να ορμάνε. 50+ ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά για game. Ειδικά που σχεδόν όλα έχουν θέματα είτε τεχνικά είτε σε gameplay.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

@BlurayMoviesGreeceD4 killer λένε.

Και για το Wolcen ετσι ελεγαν και πηγε απατο.
Μονο το Throne And Liberty εχει ελπιδες να κρατησει κοσμο και αυτο λογο L2.
Kατα τα αλλα Season 4 για μια βδομαδα και περιμενουμε το Expansion μηπως κανει τη διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...