Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές έγινε διακοπή ρεύματος επειδή έλειπα 1 χρόνο περίπου και δεν πλήρωνα. Για να κάνω επανασύνδεση απλά πληρώνω τους λογαριασμούς δλδ οτι χρωστάω ή θα πρέπει να πληρώσω επιπλέον για επανασύνδεση; Αν ναι, τι ποσό περίπου; Ξέρει κάνεις; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Maria2000123 είπε

Προχθές έγινε διακοπή ρεύματος επειδή έλειπα 1 χρόνο περίπου και δεν πλήρωνα.

Μπορείς να πληρώνεις και όταν λείπεις πάντως

8 λεπτά πριν, Maria2000123 είπε

ή θα πρέπει να πληρώσω επιπλέον για επανασύνδεση; Αν ναι, τι ποσό περίπου; Ξέρει κάνεις; 

Screenshot_20210908-145326_Drive.jpg.a17b04e1595910d8f7c7fc838a0ce810.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε να σου έρχεται με ebill ο λογαριασμός και να πληρώνεις. Εμείς είχαμε αφήσει ΕΥΔΑΠ απλήρωτη 1.5 έτος σε ένα ακινητο κλειστό, ευτυχώς δεν την έκοψαν, πήγαμε και πληρώσαμε τα πάγια μαζεμένα με μια μικρή προσαύξηση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Χρεώνουν !!!!

Δεν το ήξερα !!

Εσύ δεν είχες γράψει σε άλλο θέμα ότι στο είχαν κόψει?

Μάλλον άλλος πληρώνει, δεν εξηγείται αλλιώς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Εσύ δεν είχες γράψει σε άλλο θέμα ότι στο είχαν κόψει?

Μάλλον άλλος πληρώνει, δεν εξηγείται αλλιώς.

Παίζει να μην ήξερε καν ότι πληρώνεις για το ρεύμα κι όλας.:P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

αυτό το θρεντ πιθανότατα δεν είναι το σωστό αλλά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα 😕 Ο ιδιοκτήτης μου είχε δώσει λάθος αριθμό παροχής δεη και έκανα αίτηση επανασύνδεσης με σκοπό στο διαμέρισμα μου να μην έχω ρευμα. Μου έδωσε τον σωστό αριθμό σήμερα και μου είπαν ότι πρέπει να κάνω πάλι αίτηση επανασύνδεσης για τον σωστό αριθμό. Με την προηγούμενη αίτηση τι γίνεται? Ξέρει κανεις τι δικαιολογητικά χρειάζομαι?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, miaoumiaou είπε

αυτό το θρεντ πιθανότατα δεν είναι το σωστό αλλά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα 😕 Ο ιδιοκτήτης μου είχε δώσει λάθος αριθμό παροχής δεη και έκανα αίτηση επανασύνδεσης με σκοπό στο διαμέρισμα μου να μην έχω ρευμα. Μου έδωσε τον σωστό αριθμό σήμερα και μου είπαν ότι πρέπει να κάνω πάλι αίτηση επανασύνδεσης για τον σωστό αριθμό. Με την προηγούμενη αίτηση τι γίνεται? Ξέρει κανεις τι δικαιολογητικά χρειάζομαι?

Πότε έγινε αυτό η πρωτη εντολή της επανασυνδεσης με το λαθος αριθμό..; Πριν ποσες μέρες;  Ο αριθμός παροχης  αυτός που ήταν; Περιοχή; Ναι σωστά θα κανεις νέα αίτηση... Απλά θα παρεις τον Δεδδηε τηλέφωνο να τον ρωτήσεις; Τι έχει γίνει με το πρώτο αίτημα σου.. Έχει εκτελεστεί;

Δημοσ.

η πρώτη εντολή επανασύνδεσης έγινε την πέμπτη, πριν λίγες μέρες δηλαδή. σήμερα ήρθε ο τεχνικός και μαζί ανακαλύψαμε πως έχω λάθος αριθμό οποτε και μου είπε να πάω να κάνω νέα αίτηση. από ότι κατάλαβα έκλεισε το ρολόι για τον λανθασμένο αριθμό παροχής.. απλά τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω με τον παλιό αριθμό? θα πάω βέβαια αύριο στην δεη να εωτησω απλα ηθελα να έχω τα δικαιολογητικά έτοιμα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, miaoumiaou είπε

η πρώτη εντολή επανασύνδεσης έγινε την πέμπτη, πριν λίγες μέρες δηλαδή. σήμερα ήρθε ο τεχνικός και μαζί ανακαλύψαμε πως έχω λάθος αριθμό οποτε και μου είπε να πάω να κάνω νέα αίτηση. από ότι κατάλαβα έκλεισε το ρολόι για τον λανθασμένο αριθμό παροχής.. απλά τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω με τον παλιό αριθμό? θα πάω βέβαια αύριο στην δεη να εωτησω απλα ηθελα να έχω τα δικαιολογητικά έτοιμα 

Ναι.. Θα πας στην ΔΕΗ με την ταυτότητα σου και με τον αριθμό παροχης να ζητήσεις ακύρωση της εντολής της επανασυνδεσης.. Αυτή έγινε;; Μπήκε το ρεύμα;; Και θα ζητήσεις να μπει το ρεύμα στον σωστό αριθμό παροχης.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...