Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Αυτη τη περίοδο εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε μια συμβουλευτική εταιρεία.

Παρατηρώ όμως ότι βγαίνουν προκηρύξεις ΣΟΧ ιδιωτικού δικαίου από αρχαιολογίες, κλπ για τις ανάγκες έργου για διάφορες ειδικότητες και γενικά θέλω να κάνω αίτηση.

Η δική μου ειδικότητα είναι ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ οπου βγάζει κάποιες θέσεις και έχω και μεταπτυχιακό, το οποίο μοριοδοτείται έξτρα.

Γνωρίζετε, αν σε αυτές τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου ισχύει το μισθολόγιο του Δημοσίου ή αμοίβονται με το μισθό ιδιωτικών υπαλλήλων.

Για παράδειγμα στη δικη μου ειδικότητα ως ΤΕ , ο μισθος είναι 1037 μικτά, ενώ πληρώνεται έξτρα το μεταπτυχιακό. Ξέρετε αν στις αρχαιολογίες ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Πληρώνεσαι κανονικά όπως οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου δημόσιοι υπάλληλοι. Με το μεταπτυχιακό σε συναφές αντικείμενο ανεβαίνεις δύο μισθολογικά κλιμάκια.

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Metal Heart είπε

Πληρώνεσαι κανονικά όπως οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου δημόσιοι υπάλληλοι. Με το μεταπτυχιακό σε συναφές αντικείμενο ανεβαίνεις δύο μισθολογικά κλιμάκια.

Ναι ο λογος που το ρωτησα ειναι γιατι, υπαρχουν υπηρεσιες που βγαζουν προκηρυξεις οπως ο ΔΕΔΔΗΕ, η ΔΕΗ και στις συμβασεις ορισμενου χρονου οταν σε παιρνουν ως ΠΕ ή ως ΤΕ, δεν δινουν το μισθολογιο δημοσιου αλλα μισθο 665 ευρω με μεταπτυχιακο. Δεν κανω πλακα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Ναι ο λογος που το ρωτησα ειναι γιατι, υπαρχουν υπηρεσιες που βγαζουν προκηρυξεις οπως ο ΔΕΔΔΗΕ, η ΔΕΗ και στις συμβασεις ορισμενου χρονου οταν σε παιρνουν ως ΠΕ ή ως ΤΕ, δεν δινουν το μισθολογιο δημοσιου αλλα μισθο 665 ευρω με μεταπτυχιακο. Δεν κανω πλακα

ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι δημόσιο και δεν υπάγονται σε μισθολόγιο δημοσίου. Έχουν δική τους συλλογική σύμβαση εργασίας

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...